Ferie i Italien og Toscana i 2023 | Book din rejse her
toscana, itailen, ferie, toscana-vacanze

FERIE I ITALIEN OG TOSCANA I 2023

Rejs på ferie i det smukke Toscana i Italien

 

Vil du gerne holde ferie i Italien i år 2023? Så bør du allerede nu gå i gang med at planlægge din rejse. Jo tidligere du er ude, des nemmere bliver det nemlig for dig at sikre dig lige nøjagtig den feriebolig, du allerhelst vil feriere i.

Der er mange forskellige ferieboliger at vælge imellem i Toscana, men der er også rigtig mange rejsende om buddet. Derfor kan det godt betale sig at booke ens lejebolig i god tid. Samtidig er det typisk nemmere at få billige fly- eller togbilletter, hvis du booker i god tid. Vil du på kør selv ferie i Italien i 2023, skal du således i gang med planlægningen allerede nu.

Tag et kig på vores boligtyper her nedenfor, og find din feriebolig til ferien i år 2023

 

 

 EKSEMPLER PÅ BOLIGTYPER

 

 

 

 

PLANLÆG NU

Planlæg din ferie til Italien i år 2023 allerede nu

Du kan stort set ikke være for tidligt ude med at planlægge  rejsen til Italien. Rigtig mange danskere valfarter hvert eneste år til Italien – og herunder Toscana – hvorfor du også skal sørge for at være ude i god tid, hvis du vil sikre dig at kunne feriere i drømmeboligen.

Du kan igennem Toscana Vacanze leje et væld af skønne ferieboliger i Toscana. De kan naturligvis bookes allerede nu, hvis du vil på ferie i Italien i 2022, men skynd dig; før du får set dig om, er de måske alle sammen udlejet. 

Formålet med Toscana Vacanze er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde den absolut mest ideelle feriebolig for dig og dit selskab. Derfor kan du også filtrere din søgning efter en lang række forskellige kriterier, så du kun bliver præsenteret for boliger, det faktisk giver mening for dig at kigge nærmere på.  

Har du brug for hjælp til at finde den perfekte lejebolig eller til at planlægge din ferie i Italien i 2021? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte mig. Jeg har megen personlig erfaring med rejser til Toscana, så jeg kan helt sikkert være dig behjælpelig i planlægningsprocessen. Hvad enten du drømmer om en badeferie i Toscana, eller længes efter deres gode vine som du kan nyde alene eller sammen med et godt måltid mad, du selv laver med fine råvare i form af grøntsager, olivenolie, Balsamico, brød og trøfler - eller du foretrækker at sidde på en restaurant i storbyen Firenze eller i en lille landsby - om du vil have en aktiv ferie eller en daseferie sammen med børnene - så har Toscana Vacanse en bolig, hvor du kan realisere dine drømme.

Du kan endvidere læse om nogle af de mest interessante seværdigheder i Toscana - og på siden Ferie i Toscana i Italien kan du finde en masse nytting information om regioenerne. 

 

 

 

 HVORFOR HOLDE FERIE I TOSCANA?

 

10 gode grunde til at holde ferie i Toscana i Italien

Hvis du aldrig før har været i Toscana, er der her 10 gode grunde til, at din næste ferie skal gå dertil.

Og det allerbedste er: I kan ikke vælge forkert. Ligegyldigt hvor i Toscana I tager hen, og ligegyldig hvilken feriebolig I vælger, så er jeg helt sikker på, at I finder de perfekte rammer for en god ferie.

 

1. En perfekt ramme for en familieferie i Toscana i Italien

familie, ferie, børn, Toscana, Italien

I Toscana er der næsten uendeligt mange muligheder for finde en lille ,hyggelig og autentisk  feriebolig, hvor hele familien  - børn som voksne – kan nyde livet og få et velfortjent afbræk fra en hektisk hverdag.

I kan vælge mellem mange forskellige typer af ferieboliger i Toscana: et agriturismo, en privat villa, en ferielejlighed, eller et bed & breakfast – alle udstyrede med en lækker pool, hvor I kan tage en svalende dukkert.

 

2. Hvis I hellere vil på en aktiv ferie i Toscana i Italien

aktiv ferie, Toscana, Italien

Hvis I er mere til aktiv ferie – er Toscana også det oplagte valg. Dets varierede landskab er perfekt til forskellige formerfor aktiviteter såsom, vandreture, cykling, løb, sejlads med kano og kajak, river rafting, canyoing, wind og kitesurfing, dykning, ridning ….. Du kan læse mere om aktiv ferie i Toscana her.

Læs mere om Aktiv ferie i Toscana i Italien

 

3. Det er nemt at komme til Toscana i Italien

kør-selv-ferie, Toscana, Italien

Mange vælger en kør-selv-ferie til Toscana, hvilket er forståeligt, da der kun er ca. 1650 km fra den dansk-tyske grænse. Med en kør-selv-ferie har I helt frie hænder til selv at planlægger ruten og tidspunktet for turen frem og tilbage.

Det er også muligt at flyve til Toscana – eller tage toget eller bussen.

 

4. Fantastiske landskaber og uspoleret natur

landskab, Toscana, Italien, ferie

Når man tænker på Toscana, er det ofte med billeder af grønne bølgende bakker og blide skråninger med alleer af cypresser, der står langs de smukt snoede veje.

Hele regionens område er utroligt varieret og tilbyder en stor variation af natur til sine gæster - bakker, bjerge, floder, betagende panoramaer.

 

5. Spektakulær kystlinje og et tyrkisblåt Middelhav

Strande i Toscana, Italien, ferie

En ferie i Toscana lokker ikke kun med smukke landskaber og charmerende byer. Kystlinjen er også fortryllende, især i den sydlige del: Uccellina National Park, Talamone, Monte Argentario, Laguna di Orbetello og Castiglione della Pescaia er blot nogle af perlerne ved havet! Dertil kommer de øerne ud for kysten – som Elba, Giglio og Capria. Simpelthen vidunderligt! 

 

6. Maden i Toscana og de fænomenale råvarer

tosscansk mad, Toscana, Italien, ferie

Toscansk madlavning er kendetegnet ved enkle og velsmagende rustikke retter lavet af årstidens ingredienser. Den udsøgte olivenolie bruges praktisk talt til at lave en hvilken som helst ret, og det toscanske brød altid skal være på bordet sammen med pasta. Blandt de mest almindelige ingredienser finder man: friske grøntsager, svampe, frisk fisk og skaldyr, trøfler, kød og frisk frugt.

 

7. Vine fra Toscana i Italien

vin, Toscana, Italien, ferie

Der produceres fremragende vine i hele Toscana. Blandt de bedst kende er vinene fra Chianti, Brunello di Montalcino, Bolgheri, og Scansano.

Der er rig mulighed for selv at besøge en af de mange vingårde, og smage deres vine - og måske købe lidt med hjem til Danmark, der kan nydes hjemme hos Jer selv, medens I tænker tilbage på den dejlig ferie

I kan også gå all in - og holde ferie på en vingård - eller tage derned om efteråret og deltage i vendemiavinplukningen

 

8.Mange charmerende byer og landsbyer fra middelalderen

landsby, Toscana, Italien, ferie

Spredt ud  over hele Toscana er der tusindvis af små charmerende middelalderbyer. De ligger typisk placeret på de mange bakketoppe, der er så karakteristisk for landskabet i Toscana.

De er alle værd at aflægge et besøg for at opleve livet i det autentiske Toscana. Hver af dem er unikke og byder på spændende oplevelser.

 

9. Et overflødighedshorn af historie og kultur

Perspektiv, malerier, Firenze, Toscana, Italien, ferie

Det gådefulde folk Etruskerne var de første, der satte deres stadig synlige præg på Toscana. Senere kom Romerne til – og i middelalderen indtog Toscana i førende position på Europæisk niveau inden for kunst, kultur, handel og bankvæsen – og det var her renæssancens vugge stod.

F.eks. var det der, man "opfandt" perspektivet i malerier. Indtil renæssancen havde alle billeder været to-dimensionelle og flade i deres udtryk. Men perspektviet kom der bogstavelig talt en helt ny og berigende dybde i billederne. For os i dag er det indlysende - for renæssance mennesket var den en epokegørende udvikling.

 

10. En skattekiste af uvurderlig verdenskunst

kunst, Firenze, Toscana, Italien, ferie

Toscana er bogstavlig talt en skattekiste af verdenskunst. De største skatte finder man i byerne Firenze, Pisa, Arezzo, Siena og Lucca. Men der er også spændende kunst i mindre byer som San Gimignano, Pienza og Volterra.

Firenze er grundet sin historisk ledende position i Toscana sandsynligvis det sted i Verden , hvor der er den største koncentration og kunst fra Renæssancen – den kan bla. ses i museet Galleria della Uffizi

 

 

 

Hvor ligger Toscana i Italien?

 

kort over Toscana i Italien, ferie

Toscana er en region i den vestlige del af det centrale Italien. Køreafstanden fra den dansk-tyske grænse er ca. 1.600 km – og det er derfor nemt for danskere at komme dertil.

Toscana består af 9 provinser. Massa-Carrera, Lucca, Pisa, Livorno og Grosseto ligger mod vest og har alle en kystlinje til Middelhavet. De sidste 5 provinser: Firenze, Siena, Arezzo, Pistoia og Arezzo ligger inde i landet. Området er ca halvt så stort som Danmarks og har ca. 3,7 mio. indbyggere.

 

 

 

DRØMMEN OM TOSCANA - INSPIRATION

 

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL TOSCANA I ITALIEN?

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er mit mål at give mine kunder muligheden for at udleve drømmen om en god ferie i Toscana, Italien. Derfor har jeg nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor se mange forskellige typer af ferieboliger i Toscana, Italien, såom 

 

 

 

PRAKTISK INFO

 

Værd ats vide før rejsen til Toscana

Nyttig viden

Info om Italien

Info om Italien

Lejebetingelser

Lejebetingelser

Italiensk parlør nytting på ferien og rejser i Toscana og Italien

Italiensk parlør

 

 

 

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

 

KONTAKTINFO

Jeg er altid klar til at hjælpe med at svare på spørgsmål og give dig vejledning, så du får den bedste ferie.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig

PORTRÆT