Ferieboliger med valgfri ankomstdato /Book her

Alle Ferieboliger med valgfri ankomstdato

Se alle boliger med valgfri ankomstdato her

Retur til forsiden med beskrivelse af ferieboliger med valgfri ankomstdato

Udvalget af ferieboliger med valgfri ankomstdato

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger i Italien ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

 

Drømmen om Toscana
Det er vores mål, at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om en ferie i Toscana. Derfor har vi en bred vifte af meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en ferie i Italien – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af feriebolig i Italien du kan leje, såom  Agriturismo, private villaer med egen pool, Luksus boliger, vingårde osv.

Læs mere her

På forsiden kan du finde en samlet oversigt over de forskellige typer. Klik for at komme til forsiden