Udskift din gamle ordbog med Google oversæt
google oversæt

GOOGLE OVERSÆT

App der kan oversætte dansk til italiensk og vice versa

Google oversæt

I de "gode gamle dage" var der ikke ret mange italienere, der kunne tale engelsk - og ikke ret mange danskere der kunne tale intaliensk. I dag er der stadig ikke ret mange danske, der taler italiensk. Til gengæld er der rigtig mange italienere, der taler et udmærket engelsk. Det betyder, at man som dansk turist meget nemt kan klare sig mange steder ved at tale engelsk med italienerne.

 

 

 

GOOGLE OVERSÆT TIL MOBILEN

Google translate

Men hvis du løber ind i en situation, hvor du skal kommunikere med en italiener, der ikke taler engelsk, så kan jeg anbefale en app fra Google, der hedder Google oversæt.(også kendt som Google Translate)

 Du kan finde den på App Store på din smartphone. Den er gratis og meget nem at bruge på følgende måde

Indtast tekst
Du kan indtaste din tekst på dansk og så oversætter app'en til italiensk.

Indtal besked eller spørgsmål
Der er også en en funktion, der hedder  "samtale". Hvis du slår den til, kan du indtale dit spørgsmål på dansk. Det bliver oversat til italiensk og afspillet - hvorefter din italienske modpart kan indtale sit svar.

 

Det lyder måske lidt omstændelig, men tro mig, det fungerer faktisk meget nemt i virkeligheden

Tag et billede
Hvis du ser et skilt med en tekst, du ikke forstår, eller vil du gerne have oversat restauranterens menukort, tager du ganske enkelt et billede. App'en vil så genkende teksten og oversætte den for dig.

Offline brug
Du kan vælge at downloade de ønskede sprogpakken - f.eks. dansk og italiensk. Det er praktisk, da sandynligheden for at møde en italiener, der ikke taler andet end italiensk typisk vil være størst i områder langt fra alfarvej - hvor der også typisk kun vil være en dårlig eller slet ingen Wifi forbindelse.

 

 

 

GOOGLE OVERSÆT TIL PC

GOOGLE OVERSÆT TIL PC

 

Det er nemt at skrive en tekst ind og få den oversat.

Der er tale om en maskinoveræsttelse. Men Googles database er efterhånden blevet så god, at der faktisk er tale om rigtig gode og valide oversættelser.

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er mit mål at give mine kunder muligheden for at udleve drømmen om en god ferie i Toscana, Italien. Derfor har jeg nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor se mange forskellige typer af ferieboliger i Toscana, Italien, såom 

 

 

INFO OM ITALIEN

 

Forsikringer

Brug af Internettet på ferier