Italiensk parlør der hjælper dig i kommunikationen
Italiensk

ITALIENSK PARLØR

App der kan oversætte dansk til italiensk

Google translate

I de "gode gamle dage" var der ikke ret mange italienere, der kunne tale engelsk - og ikke ret mange danskere der kunne tale intaliensk. I dag er der stadig ikke ret mange danske, der taler italiensk. Til gengæld er der rigtig mang italienere, der taler et udmærket engelsk. Det betyder, at man som dansk turist meget nemt kan klare sig mange steder ved at tale engelsk med italienerne.

Google translate

Men hvis du løber ind i en situation, hvor du skal kommunikere med en italiener, der ikke taler engelsk, så kan anbefale en app fra Google, der hedder Google translate.

 Du kan finde den på App store på din smartphone. Den er gratis og meget nem at bruge. Du kan skrive ordene ind i app'en, der så oversætter den.  Og så findes der en funktion, der hedder  "samtale". Hvis slår den til, kan du indtale dit spørgsmål på dansk. Det bliver oversat til italiensk og afspillet - hvorefter din italienske modpart kan indtale sit svar.

Det lyder måske lidt omstændelig, men tro mig, det fungerer faktisk meget nemt i virkeligheden:)

Der findes også andre apps, der kan det samme.

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er mit mål at give mine kunder muligheden for at udleve drømmen om en god ferie i Toscana, Italien. Derfor har jeg nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor se mange forskellige typer af ferieboliger i Toscana, Italien, såom 

 

 

INFO OM ITALIEN

 

Forsikringer

Brug af Internettet på ferier