Sådan handler du hos Toscana Vacanze

Sådan handler du hos os

 

Sådan laves en booking hos Toscana Vacanze trin for trin:

  1. Søg efter bolig ud fra ønsket lejeperiode, antal personer + eventuelle andre ønskede faciliteter og tryk derefter på book-knappen
  2. Indtast dine personlige oplysninger på opsamlingssiden
  3. Godkend vores lejebetingelser og bekræft samtidigt, at du er indforstået med at der først indgås en bindende aftale, når vi har bekræftet din ordre
  4. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og send booking
  5. Afvent ordrebekræftelse/faktura fra os
  6. Toscana Vacanze fremsender ordrebekræftelse/faktura på bookingen. Dermed er booking bindende for begge parter.
    1. Hvis du mister din ordrebekræftelse/faktura kan du få en kopi ved at send en mail herom til info@toscana-vacanze.dk
  7. Ved bestilling mere end 60 dage til ankomstdato skal 1.rate betales inden 3 bankdage efter modtagelse af ordrebekræftelse/faktura. Undlader du at overholde betalingsfristen er Toscana Vacanze uden yderligere varsel berettiget til at annullere aftalen. 
  8. Ved bestilling mindre end 60 dage til ankomstdato betales hele lejebeløbet inden 3 bankdage efter modtagelse af ordrebekræftelse/faktura. Undlader du at overholde betalingsfristen er Toscana Vacanze uden yderligere varsel berettiget til at annullere aftalen.

Tilbage til  forsiden

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er mit mål at give mine kunder muligheden for at udleve drømmen om en god ferie i Toscana, Italien. Derfor har jeg nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor se mange forskellige typer af ferieboliger i Toscana, Italien, såom 

 

 

INFO OM ITALIEN

 

Forsikringer

Brug af Internettet på ferier