Tryghedsgaranti og rejsevejledning for Toscana og Italien

TRYG FERIE I 2021 I ITALIEN

Book uden bekymring selv om rejsevejlednigen er rød eller orange

 

Med TRYGHEDSGARANTIEN er du garanteret at få alle dine indbetalte penge retur - minus administrationsgebyr på kr. 100 –  såfremt Udenrigsministeriet i sin rejsevejledning for iItalien er rød eller orange 30 dage før ankomstdatoen på grund af COVID 19. Alternativt kan du vælge at flytte bookingen til et senere tidspunkt.

Dette gælder også hvis de italienske myndigheder 30 dage før ankomstdatoen forbyder danskere at indrejse i Italien - eller hvis myndighederne i  alle transitlandene på een gang forbyder gennemrejse, og dermed gør det umuligt at køre til Italien. 

Med TRYGHEDSGARANTIEN kan du derfor uden bekymring trygt booke din feriebolig. Dine penge er sikrede.

Er Toscana grøn eller gul i Udenrigsministeriets rejsevejledning for Italien, vil en annullering være omfattet af normale afbestillingsregler og gebyrer, da rejsen i såfald kan gennemføres.

Klik her for at se EU's oversigt over COVID 19 status i Europa

 

Hvordan foregår der rent praktisk?

Hvis rejsevejledningen for Italien 40 dage før ankomstdatoen er rød eller orange - eller de italienske myndigheder forbyder indrejse af danskere - udsendes der automatisk en mail til kunderne  med besked om, at TRYGHEDSGARANTIEN træder i kraft, med mindre Udenrigsministeriet ændrer sin rejsevejledningen for Italien senest 30 dage før adkomst, eller kunderne aktivt giver besked om, at de uanset hvad gerne vil afsted.

Hvis rejsevejledningen for Italien er rød eller orange: REFUNDERING AF INDBETALTE BELØB

 •  Det betyder, at kundernes booking bliver annulleret 30 dage før ankomst - med mindre, der sker ændringer eller kunderne aktivt har givet besked om andet.
  • Der gives samtidigt besked til udlejer om, at bookingen er annulleret, hvorfor de er frie til at forsøge at leje boligen ud til anden side
  • Umiddelbart derefter sendes en mail til kunderne med besked at sende nummeret på deres bankkonto, så de kan få deres indbetalte penge tilbage – fratrukket administrationsgebyret på kr.100.

   

Hvis rejsevejledningen for Italien er rød eller orange: OMBOOKING

 • Alternativt kan kunderne vælge at flytte bookingen til et andet tidspunkt  mod betaling af en eventuel prisdifference.
  • Den flyttede booking skal være afholdt senest 31/12 2022.
  • Hvis kunderne ønsker at flytte deres booking skal de sende en mail herom til Toscana Vacanze senest 35 dage før ankomstdatoen for en oprindelige booking.
  • Det fulde beløb for den oprindelige booking skal være indbetalt rettidigt.
  • Der gives samtidigt besked til udlejer om at
   • den oprindelig booking er annulleret, hvorfor de er frie til at forsøge at leje boligen ud til anden side
   • der er lavet en ny dato for bookingen.
  • Hvis det ikke er muligt at finde en ledig periode for en ny booking, returneres indbetalte beløb til kunden.

 

Hvis det ikke er muligt at køre til Italien

 • Hvis det ikke er muligt at køre til Italien, fordi landene Tyskland, Østrig, Schweiz og Frankrig på grund af Covid-19 alle på samme tid er lukkede for transit 30 dage før ankomstdatoen, kan kunderne vælge enten at få deres indbetalte penge retur eller ombooke til et andet tidspunkt i 2021 eller 2022.

 

Tryghedsgarantien for bookinger der er flyttede fra 2020 til 2021

Her er reglerne følgende:

 • 1.rate der blev indbetalt i 2020 er ikke omfattet af Tryghedsgarantien.
  • dette beløb refunderes derfor ikke
 • 2. rate der indbetales i 2021 er omfattet af Tryghedsgarantien
  • Såfremt 2. rate indbetales rettidigt, vil beløbet blive refunderet ivn. bestemmelserne ovenfor.

 

Tryghedsgarantien og lejebetingelserne

Tryghedsgarantien er gældende for lejemål i 2021 på grund af COVID 19. Dvs. garantien i 2021 har forrang i forhold til  lejebetingelserne #6 Force majeure.

 

Rejsevejledning

Hvis I planlægger en kør selv ferie til Italien, skal I huske også at tjekke rejsevejledningerne for de lande, I kører igennem for at komme til Italien.

Jeg vil anbefale Jer at tjekke Udenrigsministeriets rejsevejledningen for Italien inden i tager afsted.  Jeg vil desuden anbefale jer at downloade app'en "Rejseklar", og tilmelde Jer alle til  "Danskerlisten" ved Udenrigsministeriet.

Opsamling

Kriterierne for at garantien i Tryghedsgarantierne træder i kraft er;

 • at myndighederne i Danmark eller Italien har udstedt rejserestriktioner, der gør det umuligt for danskere at komme på ferie i Italien

eller

 • at myndighederne i alle transitlandene i Europa samtidigt har udstedt restriktioner, der gør det umuligt for danskere at køre på ferie til Italien.

Garantien styres altså ikke af den enkelte rejsendes individuelle vurdering af, om det er sikkert eller trygt at rejse til Italien.

Yderligere info

Vil du høre mere om TRYGHEDSGARANTIEN, så kontakt mig på

Tel: 2060 8282 eller mail: info@toscana-vacanze.dk

Garantien gælder for bookinger foretager efter 1. januar  2021 til afholdelse frem til 31.december 2021