Lej et stort hus i Toscana, Italien - Book din feriebolig her

Book feriebolig til den store familie.

Leder du efter et stort hus, hvor der er plads til den store familie med dine, mine og vores børn? Eller drømmer du om at om invitere børn, svigerbørn og børnebørn på en tur til Toscana? Eller er i flere familier, der gerne vil rejse sammen? Så har vi her samlet en palette af store huse med plads til min. 10 personer. 

 

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er mit mål at give mine kunder muligheden for at udleve drømmen om en god ferie i Toscana, Italien. Derfor har jeg nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

 

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL TOSCANA? 

 

 

 

 

HAR DU BRUG FOR HJÆLP 

 

ikon

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål - eller gerne vil have hjælp til at finde lige præcis den bolig der passer til dig og den eller dem du skal rejse sammen med.

Jeg har besøgt alle ferieboligerne og kender alle ejerne. Jeg har desuden kørt Toscana tyndt og besøgt rigtig mange af de spændende og smukke områder i regionen.

Den viden jeg har, deler jeg meget gerne med dig 

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig

cam