Villa i Toscana i Italien - book din feriebolig her
Villa i Toscana

Villa i Toscana

Gør ferien helt perfekt med den rette feriebolig

Du sidder i en behagelig stol under den toscanske sol. I den ene hånd har du et glas kølig hvidvin fra et af Toscanas mange kendte og elskede vinområder. Dine børn leger i poolen, og deres glade stemmer gør dig varm om hjertet. Drejer du hovedet blot en tand til venstre, kan du spejde ud over bølgende, toscanske landskaber med høje cypresser og vinmarker i lange baner. Det her må være indbegrebet af lykke.

Lej den skønneste ferievilla i Italien – tag et kig på mulighederne her nedenfor

Igennem Toscana Vacanze kan du leje en smuk villa i Italien
Hos Toscana Vacanze kan du leje alverdens forskellige former for ferieboliger i Toscana. Jeg har valgt at fokusere udelukkende på dette område i Italien, fordi det ganske enkelt er det område, jeg ved mest om og er mest passioneret omkring. Denne passion og viden om området kan du nu få glæde af.

Her på siden kan du finde mere end 500 ferieboliger og villaer til leje i Toscana. Jeg har personligt besøgt samtlige af de ferieboliger, du kan leje, og jeg kunne aldrig drømme om at udleje en bolig, jeg ikke selv ville have lyst til at skabe gode ferieminder i. Du kan altså helt roligt leje din villa i Italien igennem Toscana Vacanze. Har du spørgsmål til nogen af boligerne, må du desuden endelig kontakte mig – jeg kan med størst sandsynlighed besvare dem.

Overvej en villa med pool i Italien, hvis I rigtig vil kunne slappe af
Mange af de lækre villaer til leje i Italien her på siden har privat pool. Det vil sige, at du og din familie eller venner har mulighed for at slappe af, hygge og lege i poolen uden at behøve at bekymre jer om andre. I har hele stedet for jer selv, og I kan dermed også fuldkommen frit sætte dagsordenen.

Når I lejer en hel villa i Toscana igennem Toscana Vacanze, har I mulighed for selv at lave mad i boligen. Det kan særligt være en fordel, hvis du rejser med mindre børn, som ikke altid finder det vanvittigt interessant at gå på restaurant aften efter aften. Ved at leje en villa i Italien igennem Toscana Vacanze vil I have friheden til selv at bestemme, hvordan jeres ferie skal være. I kan tilpasse jeres ferie efter netop jeres behov, krav og ønsker, hvorved store som små kan tilgodeses.

Ved at leje en hel villa i Toscana vil I med stor sandsynlighed opleve at få en særdeles rolig ferie, hvor der er tid og rum til blot at være sammen. I bestemmer selv, hvornår og hvordan forskellige ting skal ske, og I har rig mulighed for at koble fra og genoplade batterierne.

Lej en hel villa i Toscana, hvis I skal mange afsted sammen
En af de helt store fordele ved at leje en hel villa i Toscana er, at der typisk er plads til mange mennesker i disse. Det gør dette valg ideelt for jer, der gerne vil mange afsted på ferie sammen. Er I for eksempel flere familier, der ønsker at feriere sammen, eller vil I afsted på tværs af tre eller fire generationer, er en villa i Toscana det oplagte valg.

Du kan finde villaer i Toscana i forskellige størrelser her hos Toscana Vacanze, så uanset hvor mange I er, kan du finde en bolig, der er helt perfekt.

Ved at filtrere din søgning her på siden kan du nemt sørge for, at du kun får vist villaer til leje i Toscana, som lever op til netop dine og dit selskabs behov. Brug blot filtreringsværktøjet til at finde den mest ideelle villa i Toscana til netop jeres ferie.

 

Link til forsiden

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål - eller gerne vil have hjælp til at finde lige præcis den bolig der passer til dig og den eller dem du skal rejse sammen med.

Jeg har besøgt alle ferieboligerne og kender alle ejerne. Jeg har desuden kørt Toscana tyndt og besøgt rigtig mange af de spændende og smukke områder i regionen.

Den viden jeg har, deler jeg meget gerne med dig 

Du kan kontakte mig enten per telefon eller mail på

tlf: 2060 8282

Mail: info@toscana-vacanze.dk

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig