6 lækre villaer i Toscana - book din feriebolig her
pool i Toscana

5 LÆKRE VILLAER I TOSCANA

Se mere her

Er du i færd med at planlægge årets ferie til Toscana? Vil du gerne sikre dig, at ferien kommer til, til perfektion at matche dine og dit selskabs forventninger og ønsker? Så kan det være en idé at leje en privat villa med pool. På den måde er det kun jer selv, der sætter dagsordenen, og I skal end ikke dele det svalende vand med andre. 

I denne artikel får du en introduktion til fem af de lækre villaer med privat pool, du kan leje i Toscana

God læselyst - og god tur! 

Casa Podere

Casa podere

Dette smukke hus har plads til 12 personer. Det ligger i hjertet af Garfagnana og er omkranset af kastanje- og akacietræer. 

Fra huset er der udsigt til de apuanske alper og bjerkæden Omo Morto. Der er desuden blot et par kilometer til den største handelsby i området, Castelnuouvo di Garfagnana, hvor der er marked en gang om ugen. 

Casa Podere er fra 1800-tallet, men er blevet gennemrestaureret. Man har bevaret de gamle trælofter, stenfacaderne og terra cotta-gulvene, så det er en bolig med masser af charme. Derudover har den en skøn pool. 

Il Casale

Il Casale

Du finder i Il Casale seks soveværelser med plads til 14 personer. Herudover er der plads til to på sovesofaen i stuen. 

Villaen ligger på en grund på 40 hektar i Meremma, som er et område, der er kendt for sin smukke og vilde natur. 

Ud over at fungere som feriebolig, bliver ejendommen drevet som et organisk landbrug, hvor der bliver produceret olivenolie og vin. Der er desuden en privat skov tilknyttet ejendommen, og her finder du et rigt dyreliv. Blandt andet bor der vildsvin, hulepindsvin, rovfugle og hejrer i skoven. 

Floden Albegna gennemskærer grunden, så har du brug for en kølig, frisk dukkert, er hjælpen lige om hjørnet. I de termiske bade, som ligger tæt på floden, kan man bade i 30 grader varmt vand - både sommer og vinter. 

Villa Benabbio

Villa Benabbio

Villa Benabbio kan dateres helt tilbage til 1600-tallet, og der er således tale om en smuk, gammel ejendom med masser af charme. 

Der er plads til op til 11 personer i villaen, som ligger i bakkerne syd for den gamle badeby Bagni di Lucca. I 1800-tallet var denne by meget kendt for sine termiske bade. 

Der er en bjergtagende udsigt fra den 2.500 kvadratmeter store grund, og går du blot få minutter igennem olivenlunde og vinmarker, når du frem til den autentiske middelalderby Benabbio. Her finder du små forretninger og hyggelige restauranter. 

Villa Benabbio drives af Celia og Enzo, som altid gør deres ypperste for at sikre, at deres gæster får en god, afslappende og inspirerende ferie i deres skønne hus. 

Villa Stella

Villa Stella

Villa Stella er en smuk, stor bolig med fem soveværelser og plads til 12 gæster. 

Villaen ligger lidt uden for den historiske by Poppi, som blandt andet er kendt for slottet Castello di Poppi, som stammer fra det 13. århundrede. 

På boligens store grund er der indrettet flere små, hyggelige kroge, man kan spise i. Blandt andet er der lige ved siden af den private pool en overdækket terrasse, som er helt oplagt til grillfester. 

Villa Torre Sassa

Villa Torre Sassa

Villa Torre Sassa er ren luksus placeret midt i den skønne dal Val d'Elsa. Villaen har plads til 12 personer. 

Fra Villa Torre Sassa kan I nemt besøge historiske byer som Volterra, San Gimignana og Siena - for blot at nævne et udpluk. I kan altså kombinere afslapning i den private pool med udflugter til spændende byer. 

Har I lyst til en saltvandsdukkert? Så er der heldigvis ikke langt til havet fra Villa Torre Sassa, og ellers byder denne villa også på en helt fantastisk pool.

Villa Martino

Villa Martino

Villa Martino med plads til 12 personer ligger i Val di Chio dalen og tæt på middelalderbyen Castiglion Fiorentino

Fra Castiglion Fiorentino er der heller ikke langt til de spændende byer Cortona og Siena. Villa Martino ligger i stille og rolige omgivelser i det toskanske landskab, omgivet af olivenlunde.

 Det gamle landbrug fra 1800 tallet, er nu blevet gennemrestaureret og villa'en fremstår rustikt, men med den komfort som man forventer af nye huse.

Villaen er en del af en stor vingård – så hvis du elsker god vin, er Villa Martino et oplagt valg

 

 

 

HAR DU BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål - eller gerne vil have hjælp til at finde lige præcis den bolig der passer til dig og den eller dem du skal rejse sammen med.

Jeg har besøgt alle ferieboligerne og kender alle ejerne. Jeg har desuden kørt Toscana tyndt og besøgt rigtig mange af de spændende og smukke områder i regionen.

Den viden jeg har, deler jeg meget gerne med dig 

Du kan kontakte mig enten per telefon eller mail på

tlf: 2060 8282

Mail: info@toscana-vacanze.dk

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig

portræt