Ferieboliger med privat pool i Toscana| book her

 

 PERFEKTE VILLAER FOR LIVSNYDERE

Her kan I kan nyde livet på ferien i Toscana

 

Hvis I gerne vil have en feriebolig i Toscana med pool, hvor i har hele ejendommen for jer selv – og ikke skulle dele have og pool med andre, kan I leje en af de dejlige villlaer. Så kan I  sidde og slappe af ved kanten af poolen, læse en bog, lege med ungerne eller nyde et køligt glas hvidvin i skyggen.

Da der er tale om store boliger er der god plads til den store familie – eller flere familier eller grupper der rejser sammen. Disse boliger er oplagte i forhold til en kør selv ferie til Italien

Du kan også se andre typer af ferieboliger i Toscana som sommerhuse, villaer, ferielejligheder, feriehuse, agriturismo, vingårde, Bed & Breakfast

 

  

Udvalgte villaer

Se alle villaer

 

 

HVORFOR LEJE  EN PRIVAT VILLA?

Villa med pool i Toscana i Italien

Italien er en af de feriedestinationer, som danskerne besøger allermest. Landet er en populær feriedestination for både familier, par i alle aldre og vennegrupper. Det er på ingen måde mærkeligt, at destinationen hvert år er så velbesøgt af så mange danskere. Landet har utrolig meget at byde på for ferieglade gæster i alle aldre. Drømmer du om en ferie i smukke Italien i en villa med egen pool med dem du holder af?

 

I så fald er du kommet til det helt rette sted. Vores udbud af forskellige villaer, som du kan få et kig ind i gennem billederne, indeholder noget for enhver smag og dækker rammerne for de flestes ønsker for en rigtig god ferie. Desuden giver jeres mulighed for døgnet rundt at kunne køle af eller tage en svømmetur i villaens private pool noget helt særligt til ferien.

 

Ferieboligens gæster bestemmer selv tempoet for aktiviteterne i villaen. Der er hverken begrænsninger, krav om hensyn eller særlige åbningstider på villaens udbud af aktiviteter, som i skal forholde jer til. Kan det blive mere afslappet? Hvis en privat villa med pool lyder fristende for jer, kan I tage et kig på vores brede udbud af fantastiske villaer i Italien. 

  

 

FERIEBOLIG MED PRIVAT POOL

feriebolig med pool

Leder I efter noget mere privat og roligt end et hotelværelse eller en campingvogn, hvor i kommer til at holde jeres ferie tæt op ad andre familier og dele poolen med fremmede gæster? Så kan det være en god løsning at leje en af vores ferieboliger eller villaer med privat pool. Det kan ofte være en smule anstrengende at skulle dele feriestedets forskellige faciliteter med fremmede mennesker. Desuden kan hoteller og campingpladser ofte ikke garantere liggestole til alle stedets gæster ved poolen.

 

Hvis I lejer et sommerhus i Toscana i Italien med egen  pool er der garanti for en afslappet ferie, hvor der altid er er plads til jer ved poolen, og hvor der er kun er jer i villaen.  Flere og flere vælger derfor at skifte hotelværelset eller campingvognen ud med at leje en feriebolig med privat pool.

 

På den måde er der nemlig garanti for, at i får helt fred og ro, og at i ikke skal dele faciliteterne med andre. Vores udbud af huse består af autentiske private villaer. De fleste af dem kan rumme store flokke af feriegæster. Er i en stor familie eller en flok af venner, som leder efter de helt rigtige rammer for jeres næste ferie i skønne Italien, så er mange af boligerne altså helt ideelle for jer. 

 

 

VILLA MED EGEN POOL I TOSCANA

feriebolig med pool

Den italienske region Toscana er det oplagte rejsemål for ferieglade danskere i alle aldre. Regionen er smuk og charmerende, og der er rig mulighed for at få smagt på fantastisk italiens mad og vin, når du går rundt i Toscanas hyggelige gader. Om der er stor interesse for vin eller ej, så er det en meget spændende og helt fantastisk oplevelse at besøge en af de mange vingårde, der ligger omkring Toscana, og at tage på vinsmagning.

 

Anbefalelsesværdigt er det også at nyde synet af vinmarkerne og den smukke natur ved at køre rundt i området i en lejet bil. Hvis i lejer en bil, kan i opleve området på egen hånd og i jeres helt eget tempo. Efter en dag på vejen, hvor i har nydt synet af de smukke naturlandskaber, kan i nyde at komme hjem til jeres private feriebolig med egen privat pool.

 

Jeres feriebolig danner rammer for komplet afslapning. Efter turen kan der nydes et glas italiensk vin ved poolen. Udnyt muligheden for at købe områdets lokale og gode råvarer som friske oliven, svampe og meget andet med hjem til boligen. For madelskeren er Toscana fantastisk. En ferie i Toscana giver jer mulighed for både at smage forrygende italiensk mad på restauranter, og for selv at eksperimentere med de friske råvarer. 

 

 

SOMMERHUS MED POOL I TOSCANA

feriebolig med pool

Vores boliger danner ganske enkelt de perfekte rammer for ferien med komplet afslapning for alle husets gæster. Mange af husets tidligere besøgende har oplevet poolen som samlingssted for hele familien eller vennegruppen, der er afsted. Jeres private pool er på den måde med til at samle gæsterne på ferien, som både kan bruges til afslapning, til leg med de mindste og til at nyde en frisk svømmetur. Når i har nydt dagens solrige timer, enten ved poolen eller ved en nærliggende strand, er der massere at se på i de små hyggelige gader.

 

I kan med fordel bruge de lune aftentimer på at kigge i butikker, spise aftensmad eller få en is i en af de byer, der er tæt på jeres bolig. 

 

Toscana byder desuden også på spændende historie og kultur. Blandt andet er de to middelalderbyer, Lucca og Siena, uden tvivl et besøg værd. Særligt for den historieinteresserede, for der er massere af historie at udforske i de to byer. Her kan i blandt andet opleve smukke kirker og museer. I kan udforske byen på egen hånd, eller i kan vælge at købe en guidet tur.  

 

 

  

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger i Toscana.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: 

”Jeg lejer kun ferieboliger i Toscana ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

 

Drømmen om Toscana
Det er vores mål, at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om en ferie i Toscana. Derfor har vi en bred vifte af meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en ferie i Italien

 

 

DRØMMEN OM TOSCANA

 

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL ITALIEN?

 

 

 

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

 

Mit navn er Carsten Møller. 

Det er mig, der ejer og driver Toscana Vacanze

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål - eller gerne vil have hjælp til at finde lige præcis den bolig der passer til dig og den eller dem du skal rejse sammen med.

Jeg har besøgt alle ferieboligerne og kender alle ejerne. Jeg har desuden kørt Toscana tyndt og besøgt rigtig mange af de spændende og smukke områder i regionen.

Den viden jeg har, deler jeg meget gerne med dig 

Du kan kontakte mig enten per telefon eller mail på

tlf: 2060 8282

Mail: info@toscana-vacanze.dk

CAM