Familieferie med børn Toscana i Italien i 2023 |Book ferie

 

FAMILIEFERIE MED BØRN I TOSCANA

Du sidder i eftermiddagssolen med et glas udsøgt, kølig hvidvin i hånden.

Når du drejer hovedet den ene vej, bliver du mødt af det bakkede toscanske landskab,
hvor høje cypresser strækker sig imod solen. Kigger du den anden vej, kan du se dine børn tumle og lege i poolen.

En følelse af ferielykke spreder sig, og du glæder dig endnu en gang over, at I er draget til netop Toscana.

 

Find den perfekte type lejebolig til netop din familieferie i Italien

Lej den rette bolig til familieferien i Italiens skønneste region
Her hos Toscana Vacanze kan du leje et væld af forskellige boliger i Toscana. De findes i alverdens størrelser og med alverdens forskellige faciliteter. Uanset hvad der gør netop jeres familieferie i Italien helt perfekt, kan I altså finde den rette bolig her på siden.

Du kan nemt filtrere din søgning, så du kun får vist boliger, der lever op til dine og din families krav. Søg for eksempel specifikt efter boliger med pool til glæde for både børn og voksne. Du kan også søge efter boliger med aircondition, hvilket særligt kan være en fordel, hvis der er mindre børn med på ferien. På den måde sikres den gode nattesøvn.

Her på siden kan du leje mere end 500 forskellige boliger i Toscana. Du kan derfor helt sikkert også finde en bolig, der giver mening for netop din familie at leje, når I skal på familieferie i Italien. Med den rette bolig er grundstenene lagt for en god ferie med masser af hyggelige stunder. 

 

 

 

Store feriehuse til familieferie på tværs af generationer
Skal I på familieferie med flere generationer samlet under ét tag? Så er du landet det rigtige sted. Du kan nemlig leje et feriehus til storfamilien lige her på siden. Du kan filtrere efter både antal personer og ønsket antal soveværelser, så du finder det helt perfekte lejemål til jeres familieferie i Italien. 

Skal I hele familien afsted sammen – både bedsteforældre, tanter, onkler og børnebørn – kan det give god mening at leje en privat bolig. Så har I hele stedet for jer selv og kan blot nyde hinandens selskab og de fantastiske omgivelser, I befinder jer i. 

Du kan finde private boliger med egen pool igennem Toscana Vacanze. Vil du finde et feriehus til storfamilien med mange børn og barnlige sjæle, er det et oplagt valg. Ved poolkanten har de voksne mulighed for at slappe af, nyde solen og genoplade batterierne, imens børnene slår sig løs i det svalende vand.  

 

 

Vil I et eller flere vennepar afsted sammen? Så lej et feriehus til flere familier
Der er mange forskellige måder at tage på familieferie i Italien på. Ud over at I kan rejse en enkelt familie, kan I for eksempel også vælge at tage flere familier afsted sammen. Det kan være til stor glæde for både børn og voksne. Har I et eller flere vennepar, I gerne vil feriere sammen med? Så lej et feriehus til flere familier gennem Toscana Vacanze. 

Da I kan finde mange større boliger med mange separate soveværelser, er der rig mulighed for at finde en bolig, der giver plads til alle. 

Ved at leje et privat feriehus til flere familier kan I selv sætte dagsordenen på ferien. I vil for eksempel have mulighed for selv at tilberede (nogle af) jeres måltider, og I kan selv helt og holdent afgøre, hvad jeres feriedage skal bruges på. 

I finder feriehuse til flere familier mange forskellige steder i Toscana. Uanset om I kommer for maden, naturen, kulturen eller noget helt fjerde, kan I således finde en god placering. Der er noget at komme efter for hele familien i Toscana, så vil I på familieferie i Italien, er denne region det oplagte valg.

 

Læs mere om ferie i italien

 

 

Skal der ske noget mere?

Hvis I trænger til en afveksling i ferien "hjemme" ved poolen på ferieboligen, er der her nogle forslag

 

Aktiv ferie
Hvis I er området Garfagnana nord for Lucca, er der rig mulighed for at prøve en masse spændende ting såsom River rafting, canyoing, paragliding. Læs mere her

 

Links til forskellige former oplevelser i Toscana
Nedenfor finder I links til forskellige former for forlystelsesparker spredt ud over hele Toscana. Så ligegyldigt, hvor i Toscana I holder Jeres, vil der være en park tæt på Jer.

 

God fornøjelse.

Adventure parker i Toscana

roller coaster

legeplads

 

Akvarier i Toscana

akvarium

 

 

Zoologiske haver i Toscana

zoo

 

 

 

 

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

cam

Er du i tvivl om hvilke huse til leje i Toscana, der er relevante for dig at kigge nærmere på?

Så må du endelig ikke tøve med at kontakte mig. Jeg har personligt besøgt samtlige af mine samarbejdspartnere, så jeg ved, hvordan hvert eneste af udlejningshusene her på siden er.

 

Venlig hilsen

Carsten Møller

Ejer af Toscana Vacanze

TELEFON

 

 

 

DRØMMEN OM TOSCANA

Rejsetemaer - og inspiration til oplevelser og ferier

 

 

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL TOSCANA?

 

 

 

Se udvalget af ferieboliger

 Vi har ferieboliger, der pasaser til alle typer af ferier. Se det store udvalg her