Ferielejlighed i Toscana |book her - Ferie i Italien

 

 

Ejendomme med dejlige ferielejligheder

Mange af ferieboligerne i Toscana er ombygget og renoveret, så de indeholder flere lejligheder. Der er både små og store lejligheder - der passer til alt lige fra to, der rejser sammen, over store familier, til flere familier eller grupper der vil holde ferie sammen. I Toscana er der mange perfekte ferieboliger i forhold til en kør selv ferie til Italien

Du kan også se andre typer af ferieboliger i Toscana som sommerhuse, villaer, feriehuse, agriturismo, vingårde, Bed & Breakfast

 

 

 Udvalgte ferielejligheder i Toscana

Se alle ferielejligheder

 

Der er tale om ældre autentiske ejendomme, der som nævnt er blevet renoverede med stor respekt for den oprindelige toscanske artiktektur. Der er bygget om og opdelt i ferielejligheder alle med eget bad. Alle lejligheder har også eget køkken, hvor I kan tilberede Jeres måltider med alle de dejlige lokale råvarer som I enten kan købe i forretningerne eller på de lokale markeder. 

I de fleste ejendomme er der 3-5 ferielejligheder - et par enkelte har op til 12 lejligheder. Men det er under alle omstændigheder små enheder, hvor der er relatigt få gæster og masser af plads til at boltre sig på, og som ligger i mindre lokale miljøer enten ude på landet eller i nærhenden af små charmerende toscanske landsbyer. De er dermed milevidt væk fra masseturismens store hoteller og feriekomplekser, hvor der tit og ofte er flere  feriegæster end lokale italienere

 

 

Tid til at nyde livet i en ferielejlighed i Toscana
Her kan man som gæst nyde livet og ferien. Nogle gør det ved i løbet af dagen at hoppe i den pool, der er på alle ejendomene. Andre sidder måske i skyggen på terassen eller under nogle store træer, medens de læser en bog - eller spiller et brædtspil. Og aftensmaden kan indtages på ferielejlighedens terrasse sammen med et godt glas rødvin, der er indkøbt enten på en vingård i nærheden eller i det lokale supermarked. Der er noget helt fantastisk ved at sidde uden for i de lune og fløjsbløde aftener i Toscana i Italien med cikadernes sang i baggrunden. Selv om man sidder med korte ærmer på blusen og med bare ben, så er der igen fare at duggen falder eller man skulle komme til at fryse. Jeg ved af egen erfaring at på sådane aftnener, kan man i ro og mag få nogle rigtig gode snakker både mellem børn og voksne og voksne til voksne. Og det kan blive rigtig klogt. Og selv om det kan være svært at komme op næste morgen, er det aftener som dem, der gør ferierne  til nogle gode oplevelser, hvor man får ladet sine batterier op. 

 

 

Oplev Toscana
Når det kommer til stykket er Toscana faktisk ikke så stort. Eller det vil sige: næsten lige meget hvor i Toscana, Jeres ferielejlighed ligger er der aldrig særligt langt til en af de større byer som f.eks. Firenze, Siena, Pisa, Lucca. Det er derfor nemt at aflægge dem et besøg  - enten for at shoppe, eller få nogle kulturelle eller historiske oplevelser, som disse byer er så fulde af. Dertil kommer at der ud over Toscana er spredt i tusindevis af små chamerende middelalderlandsbyer, som tiden nogle synes at være gået sporløst hen over. Mange af dem kan spore deres historie tilbare til etruskerne eller romerne - andre blomstrende op i middeladeren, nvor Toscana var vuggen for udviklingen af den fælles kultur, der også den dag i dag præger det vestlige Europa. Det er derfor altid spændende  at gå rundt i disse små landsbyer, hvor man som gæst kan få et spændende indblik, hvordan livet leves i Toscana. 

Rundt om i Toscana ligger der også mange vingårde. Der er både kæmpestore og meget professionelt drevne gårde - og så er der de mange små familiedrevne gårde, hvor man dyrker mindre mængder vin. Det er en meget spændende oplevelse at besøge dissse gårde og smage deres vine. Måske skal I sørge for at købe nogle flasker med - enten for at nyde dem om aftenen hjemme terrassen ved ferelejligheden, eller for at tage dem helt med hjem til Danmark. 

 

   

 

UDVALGET AF FERIEBOLIGER

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger i Toscana.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor:

”Jeg lejer kun ferieboliger i Italien ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål, at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om en ferie i Toscana. Derfor har vi en bred vifte af meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en ferie i Italien

 

  

 

HVORDAN KOMMER VI TIL TOSCANA?

 

 

 

 

BRUG FOR HJÆLP?

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål - eller gerne vil have hjælp til at finde lige præcis den bolig der passer til dig. og den eller dem du skal rejse sammen med.

Jeg har besøgt alle ferieboligerne og garanterer for kvaliteten. Jeg har desuden kørt Toscana tyndt og besøgt rigtig mange af de spændende og smukke områder i regionen.

Den viden jeg har, deler jeg meget gerne med dig 

Du kan kontakte mig enten per telefon eller mail på

tlf: 2060 8282

Mail: info@toscana-vacanze.dk

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig

CAM