Feriebolig i Toscana, Italien 2023| Book din feriebolig her

FERIEBOLIG I TOSCANA I ITALIEN

 

Planlæg din drømmerejse allerede i dag

Natur, kultur og arkitektur. Skøn mad for hele familien og vine, der er kendt og elsket verden over. Historiske oplevelser og besøg på slotte og borge. Afslapning på smukke strande under den gavmilde sol, der blidt varmer dit ansigt. Dét er blot nogle af de mange ting, der er at komme efter i Toscana.

 

Tag et kig på mulighederne her på siden, og find den perfekte feriebolig i Toscana

Leje af feriebolig i Toscana – hvad skal jeg vælge?
Italien er, med god grund, en af de mest populære feriedestinationer overhovedet. Hele landet er fantastisk og har en masse at byde på, men efter min mening er Toscana alligevel noget ganske særligt. Derfor har jeg også valgt at holde fokus på netop denne italienske region.

Du kan her på Toscana Vacanze leje et væld af forskellige skønne ferieboliger i Toscana. Faktisk er der mere end 500 boliger at vælge imellem, så uanset hvilke behov og krav du måtte have, kan du finde den perfekte feriebolig her på siden.

Jeg har personligt besøgt samtlige af mine samarbejdspartnere, så jeg ved, hvad du kan forvente at møde ved hver eneste toscanske feriebolig. Har du nogen spørgsmål, er du derfor også mere end velkommen til at kontakte mig.

Du kan nemt filtrere din søgning her på siden, når du skal finde en feriebolig, du kan leje, i Toscana. På den måde får du kun vist den type lejeboliger, der er relevante for netop dig og dit selskab. Nedenfor kan du læse om nogle af de forskellige boligtyper. På den måde kan du forhåbentlig blive lidt klogere på, hvad du skal vælge.

Overvej en feriebolig i Toscana med pool til glæde for hele familien.
Der er masser at komme efter i Toscana for både børn og voksne. Der er et væld af spændende aktiviteter at give sig i kast med, og derudover er regionen et oplagt rejsemål for dig, der gerne vil koble fra og genoplade batterierne. Omringet af smukke, bølgende marker og høje cypresser er det nærmest umuligt at lade sig stresse eller irritere.

Ønsker du at kunne slappe fuldkommen af på din ferie, kan du overveje at leje en feriebolig i Toscana med pool. Siddende ved poolkanten med et glas kølig hvidvin i den ene hånd, en god bog i den anden hånd og fødderne i det svalende vand vil du helt sikkert kunne mærke energien strømme tilbage i kroppen.

Har du børn (og barnlige sjæle) med på ferien, vil de elske at kunne slå sig løs i poolen, og de vil uden tvivl kunne tilbringe mange timer med sjov og leg netop der.

Her hos Toscana Vacanze kan du finde private ferieboliger i Toscana med pool. Her behøver I altså ikke at dele med nogen, da I har stedet helt for jer selv. Ellers kan du også finde feriesteder med flere ferielejligheder, som deles om faciliteterne – herunder poolen. Hvad end du og dit selskab foretrækker, kan du finde en god løsning

Lej store ferieboliger i Toscana, hvis I er en større gruppe, der skal afsted sammen

Skal I en større gruppe mennesker sammen til Italien? Så lej en af de mange store ferieboliger i Toscana her på siden. Her er ferieboliger i alverdens størrelser, så uanset hvor mange I skal afsted, kan du finde en passende feriebolig i Toscana.

Har I brug for at leje en feriebolig til mere end 10 personer i Toscana, kan du finde den perfekte løsning hos Toscana Vacanze. Du kan filtrere din søgning efter antal personer, og derudover kan du angive, hvor mange soveværelser, du ønsker, der skal være i boligen.

At leje en af de store ferieboliger i Toscana er oplagt, hvis I er en stor venneflok, der skal på ferie sammen, eller hvis hele den store familie skal samles.

 

Vil du selv lave mad i din feriebolig i Toscana eller have halvpension?
Spaghetti carbonara, ravioli, tiramisu og risotto. Det italienske køkken har masser at byde på. Det gælder ikke mindst i Toscana, hvor der er en lang og stolt madtradition, og hvor det nærmest er umuligt at spise dårligt. Det karakteristiske ved det toscanske køkken er, at der her bliver brugt få, men virkelig gode råvarer.

Er du på ferie i Toscana, skal du naturligvis forkæle dine smagsløg med nogle af de mange lokale retter. Ønsker du ikke at spise alle dine måltider ude, kan det imidlertid være en enorm fordel at have mulighed for selv at lave mad på ferien. Det har du i mange af de ferieboliger i Toscana, du kan leje her på siden.

Vil du gerne have en god start på dagen, uden at du selv behøver at løfte en finger for det? Så kan du finde en feriebolig i Toscana med halvpension. Dertil kommer, at du kan finde boliger, der har egen restaurant. Så bliver det særligt nemt for dig at sætte tænderne i udsøgte italienske retter.

Find en feriebolig nær Lucca, Siena eller Firenze
Du er naturligvis allerede et skridt nærmere at finde den perfekte feriebolig ved at have indskrænket din søgning til kun at dække Toscana. Dog er Toscanaregionen fortsat cirka halvt så stor som Danmark, og der er derfor også stor forskel på, hvor du helt specifikt vælger at feriere.

Når du skal vælge bolig, kan du blandt andet søge specifikt efter en feriebolig nær Lucca, Firenze, Siena eller en af de mange andre skønne toscanske byer. Det giver mening at gøre, hvis du har udset dig et særligt område, du gerne vil besøge.

Toscana Vacanze er leje af feriebolig i Toscana gjort nemt.
Grundlæggende er idéen med Toscana Vacanze, at det skal være nemt for dig at leje den helt perfekte feriebolig i Toscana. Derfor har du også mulighed for at filtrere din søgning ud fra en lang række forskellige kriterier – eksempelvis ud fra det specifikke område.

Har du nogle særlige krav, kan du vælge udelukkende at få vist eksempelvis ferieboliger i Toscana med pool, aircondition eller restaurant på stedet. Din ferie til den smukkeste region i Italien skal naturligvis være helt perfekt. Derfor kan du finde ferieboliger i Toscana til mange forskellige ferietyper og til rejsegrupper i alverdens størrelser.

Læs mere om andre ferieboliger i Toscana her

Link tll forsiden

 

HVORDAN KOMMER VI TIL ITALIEN OG TOSCANA?

Der er mange måder at komme til Italien. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

 

Transport og trafik

Fly til Firenze
Læs om lufthavnen i Firenze

Fly til Pisa
Læs om lufthavnen i Pisa

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere herom Billeje i Italien

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Via linket nedenfor kan du finde oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

 VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er mit mål at give mine kunder muligheden for at udleve drømmen om en god ferie i Toscana, Italien. Derfor har jeg nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor se mange forskellige typer af ferieboliger i Toscana, Italien, såsom 

 

 

INFO OM ITALIEN

 

Forsikringer

Brug af Internettet på ferier