Pisa lufthavn Toscana | Book din ferie her - ferie i Italien

Transport til og fra Pisa lufthavn

 

Pisa Lufthavn, der officielt hedder Galileo Galilei Airport, ligger kun 1 km fr Pisas centrum og 70 minutters kørsel fra Firenze. Det er Toscanas største lufthavn målt i antal passagerer - og Italiens 10.største. Den har sit navn efter den  beørmte videnskabsmand  Glaileo Galilei, der er født i Pisa. Lufthavnen er blevet stor takket de mange discout flyselskaber som Ryanair,Easyjet, Vueling m.fl., der bruger den som et centralt hub for deres flyvning til og fra Italien. 

Fly fra Danmark til Pisa

Ryan air flyver i perioden marts-oktober til Pisa fra Billiund lufthavn.

Du kan også komme dertil fra andre lufthavne i Danmark. Men det indebærer mange mellemlandinger ofte med lange transittider. Så det vil jeg ikke anbefale. Dog skal det nævnes, at Norvegian Air flver fra København til Pisa. Jyske kunder kan også med fordel tjekke afgange fra Hamburg i Tyskland.

Du kan tjekke afgangstider og priser via dette link.

 

Transport til og fra lufthavnen

Tog til centrum Pisa og videre...

Der kører et automatisk tog fra  Lufthavnen til hovedbanegården i Pisa hver halve time. Turen tager kun ca 5 minutter og koster €1,4 for en enkeltbillet (2020 priser). Togene kører i tidsrummet 06:50-21:00. Fra Hovedbanegården er der forbindelse til hele Italien og videre ud.

Der kører et hurtigtog direkte fra lufthavnen til Firenze. Toget standser undervejs kun på Pisa Hovedbanegård. Turen til Firenze tager ca en time og priser er € 5,80 for en enkeltbillet (2020 priser)

 

Busser

Der afgård busser fra lufthavnen til byerne Firenze, Siena, Lucca og Viareggio/Piesantra. 

De afgård fra busterminalen, som du finder lige til højre, når du går ud af ankomstshallen. Billetter kan købes i ankomsthallen i kontoret "Flight Information office"

Der går endvidere bus til Pisa Centrum

 

Taxi

Der er taxi lige uden for ankomsthallen. Turen ind til byen er meget kort. Husk at sige til chaufføren, at kan skal slå taxamtret til. Prisen er € 9-12 afhængig af, hvor i byen du skal hen. I wekenden vil der være et tillæg på ca € 2,7

 

Leje af bil i Pisa Lufthavn

Der ligger en terminal med alle biludlejningsfirmaerne ca. 400 m fra lufthavne. Du kan enten nemt gå derhen eller tage en shuttlebus.

Du kan læse mere om leje af bil i Italien her

 

Gå ind til Centrum af Pisa

Grundet den korte afstand til byen kan man faktisk godt gå derind. Jeg vil dog ikke anbefale det, hvis I har meget bagage med og/eller små børn. Men når jeg selv flyver hjem fra Pisa plejer jeg at leje et hotelværelse i den del af byen, der vender ud mod lufthavnen. Det betyder, at jeg næste dag - som regel tidligt om morgenen - kan gå ud til lufthavnen. Det synes jeg er en dejlig måde at sige "arrividerci" til Toscana.

 

 

 

HVOR LIGGER LUFTHAVNEN I PISA?

 

 

 

 

LÆS MERE OM BYEN PISA

 

 

 

 

LÆS MERE OM PROVINSEN PISA...

 

 

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL PISA?

 

Der er mange måder at komme til provinsen Pisa. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Kør selv ferie til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

 

 

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere herom her

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Via dette link kan du finde oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom 

Agriturismo
private villaer med egen pool
Luksus boliger
vingårde
Ferieboliger med valgfri ankomstdato
Luksus
Ferieboliger med Air-con
Ferieboliger med egen restaurant
Ferieboliger hvor kæledyr er velkomne
Pensionat / B&B.