Pisa Toscana ferie| Book din feriebolig her - ferie i Italien

 

 

Pisa - provinsen med det berømte skæve tårn

 

Byen Pisa er et oplagt mål på en kør selv ferie til i Italien, hvor I bor i en af ferieboligerne i provisen

Man skal som turist i en feriebolig se det Skæve Tårn i Pisa i Italien. Men så snart man har set det det og den tilhørende katedral samt dåbskapel, vil jeg anbefale, at man skynder sig væk fra dette meget turistede område. Den øvrige del at Pisa er nemlig nok så interessant at besøge – for ikke at tale om provinsen rundt om Pisa.

Toscana Vacanze har derfor også en række ferieboliger i denne provins. Boliger der er oplagte for en kør selv ferie til Italien

 

 

 

UDVALGTE FERIEBOLIGER I PISA PROVINSEN

 

Se ALLE ferieboliger i provinsen Pisa

 

 

 

BYEN PISA

 

Det skæve tårn i Pisa

Om Pisa

Byen Pisa i Italien

Det er lidt udtryk for skæbnens ironi, at Pisa er så berømt på grund af et dårligt udført byggeri. Og det var virkelig sjusk. Allerede inden bygningen nåede op i tredje sals højde hældede den på grund af en mangelfuld fundering!

Kirketårn
Tårnet er i virkeligheden et kirketårn for den pragtfuld katedral og dåbskapel, der ligger på samme område. De blev opført medens byen position, magt og rigdom var på toppen – dvs i perioden fra det 12. til det 14 århundrede. Pisa var da en af Italiens største, vigtigste og rigeste handelsbyer med herredømme over Korsika og Sardinien. Men i løbet af det 14.århundrede mistede de indflydelse til den nordlige konkurrent Genoa – og i 1406 erobrede Firenze byen og tog den i besiddelse helt frem til samlingen af Italien i 1861

Det moderne Pisa
Under 2.verdenskrig blev byen udsat for heftig bombardement af amerikanerne (der dog bevidst skånede området omkring det Skæve tårn). Derfor fremstår byen langt mere moderne end mange af de tilsvarende gamle byer.

Derfor står Pisa sjældent højt på turisternes ” must see” liste, når de kommer til Toscana. Og det er faktisk lidt af en skam. Jeg holder selv meget af at komme i byen – når blot jeg ikke er i nærheden af det Skæve tårn. Der er nemlig nogle fine kvarterer inde i centrum med forretninger, cafeer og restauranter.

Pizzabageri i Pisa

Pizza i Pisa

Jeg har brugt en del tid i området fra Banegården og ud mod lufthavnen. Når jeg flyver hjem fra Pisa i Italien, afgår mit fly altid meget tidligt om morgenen. Derfor har jeg fundet et lille hotel i gåafstand fra lufthavnen.

Små hyggelige gader
Det betyder, at jeg kan gå ud i byen og spise en god middag aftenen før jeg skal afsted. Denne del af byen er præget af, at der er mange studerende i byen på de mange uddannelsesinstitutioner. Det giver en dejlig stemning og masser af små restauranter og osteria’er, hvor man kan spise et måltid mad til meget fornuftige priser

Spidesteder
Jeg er især blevet glad for et lille spisested, La Taverna di Pulcinella. Det ligger omme bagved gågaden i en smal gyde, der er lysstofrør i loftet og papirsduge på bordene – og det ser i det hele taget ikke ud af alverden.  Men de laver nogle af de bedste pizzaer, jeg har smagt – og ydermere til en billig penge. Det er kun et lille sted, men det er meget besøgt af lokale, så man kan risikere at skulle vente for at få et bord. Men tro mig, det er ventetiden værd.

Gåtur til  lufthavnen
Næste morgen står jeg op og går men min trillekuffert ud til lufthavnen. Det er en dejlig gåtur på 20-30 minutter, hvor jeg stille og roligt får sagt farvel til Toscana for denne gang. Det nyder jeg meget!

 

 

 

LÆS MERE OM BYEN PISA

 

 

 

HVOR LIGGER PISA?

 

 

 

 

LÆS MERE OM...

 

Læs mere om de øvrige attraktioner, oplevelser og steder i provinsen Pisa

  

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL PISA?

 

Der er mange måder at komme til provinsen Pisa. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Kør selv ferie til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

 

 

Lufthavn i Pisa
Der er en lufthavn i Pisa. Men man kan også flyve til lufthavnen i Firenze

Læs mere om fly til Toscana

 

 

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere herom her

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Via dette link kan du finde oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom 

Agriturismo
private villaer med egen pool
Luksus boliger
vingårde
Ferieboliger med valgfri ankomstdato
Luksus
Ferieboliger med Air-con
Ferieboliger med egen restaurant
Ferieboliger hvor kæledyr er velkomne
Pensionat / B&B.

 

 

 

PRAKTISK INFO

 

Info om Italien
- Værd at vide
- Info  om Italien

Forsikringer
- Forsikringer

Brug af Internettet på ferier
- Brug af internettet

 

Retur til forsiden af Pisa