Firenze lufthavn Toscana | Book ferie her - Ferie i Italien

Firenze lufthavn

Til og fra Firenze lufthavn

Lufthavnen, der formelt hedder Amerigo Vespucci Lufthavn og Peretola Lufthavn, ligger kun ca. 5 km uden for byen. Den er sammen med lufthavnen i Pisa de to vigtigste lufthavne i Toscana. Det er ikke en stor lufthavn, men den er velfungerende med de faciliteter, man forventer at finde i en international lufthavn.

Dens placering gør, at det er nemt at komme ind til Firenze, og da den samtidigt ligger tæt ved motorveje, er det nemt at komme derfra ud til andre destinationer i Toscana

Fly fra Danmark til Firenze

Der er ingen direkte ruter fra Danmark til  Firenze. Men du kan med en mellemlanding flyve fra både Ålborg, Aarhus, Billund og København. For mange vil det desuden være værd at overveje at flyve fra Hamburg. Du kan finde forbindelser f.eks på Momondo.

Transport til og fra lufthavnen

Udlejningsbiler

Placering i lufthavnen

Alle de store biludlejningsfirmaer ligger samlet i en terminal 10-15 minutters gang fra lufthavnen. 

Men der er også en gratis shuttle bus, der har holdeplads lige uden for ankomsthalle i lufthavnen. Den vil jeg anbefale at tage frem for at gå.

Shuttle bus 

Placering i lufthavnen

Der kører en shuttle bus direkte fra lufthavnen direkte til Firenze centrum. De afgår hver halve time  i tidsrummet 05:30-23:00. (Er i efteråret 2020 lukket pga. COVID-19).

Priser er ca. €6 pr person.

 

Taxi 

Placering i lufthavnen

Uden for lufthavnen holder der rækker af taxi.

Der er en fast pris på turen ind til centrum på €22.

Tram

Placering i lufthavnen

i 2019 bliev der indviet en ny linje T2 med Tram fra lufthavnen  til centrum.

Billetten købes før afgang og stemples i toget.

Tramen kører i perioden 05:00-02:00.

Hvor ligger Firenze?

Læs mere om ...

Kort afstand til de andre provinser i Toscana

Der er ikke langt fra Lufthaven i Firenze til de øvrige provinser i Toscana - såsom  Massa Carrara, Lucca, Pistoia, Pisa, Arezzo, Siena, Livorno, Grosseto

Hvordan kommer jeg til Firenze?

Der er mange måder at komme til provinsen Firenze når man skal på ferie i Toscana, Italien. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik

Fly til Firenze
Læs om lufthavnen i Firenze

Fly til Pisa
Læs om lufthavnen i Pisa

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere herom Billeje i Italien

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Via linket nedenfor kan du finde oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

Valg af feriebolig

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er mit mål at give mine kunder muligheden for at udleve drømmen om en god ferie i Toscana, Italien. Derfor har jeg nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af ferieboliger i Toscana, Italien, såom