info om provinsen Firenze, Italien, Toscana| Book din ferie her

BYER OG ATTRAKTIONER I FIRENZE

Oplevelser, udflugter og praktisk info om provinsen Firenze

 

Inspireret at Politkens berømte rejsebøger: "Turen går til..." har jeg samlet en række artikler om lige netop byer og attraktioner i provinsen Firenze. Derudover er der også information om følgende:

  • Det Italienske køkken
  • Forskellige aktiviteter i Toscana
  • Hvor kommer vi til og rundt i Toscana?
  • Info om Italien og Toscana
  • Praktisk info

Toscana Vacanze har en række ferieboliger i denne provins. Boliger der er oplagte for en kør selv ferie til Italien

 

 

 

HVOR LIGGER PROVINSNE FIRENZE

 

Firenze ligger som den første provins i Toscana, når man kommer kørende fra Bolgona på vej ned gennem Italien

toscana
Firenze

 

 

 

BYEN FIRENZE

 

Hovedbyen er denne provins er - som navnet siger - byen Firenze. Det er en enestående by, der virkelig er et besøg værd. Jeg skal dog for en god ordens skyld nævne, at byen er meget "crowded" om sommeren af turister fra hele verden - og at der kan være meget, meget varmt i byen. Men hvis I bare er forbedredte på det, så kan I virkelig få en god oplevelse med at besøge byen. 

Jeg vil på det kraftigste opfordre jer til IKKE at tage bilen ind til byen. Trafikken er om sommeren meget tæt og meget kaotisk. Som jeg har beskrevet i artiklen "Transport til Firenze" - er det bedre at tage f.eks. toget ind til centrum af Firenze. Det er nemt, billigt og meget bekvemt.

God fornøjelse

 

 

 

BYER OG ATTRAKTIONER I PROVINSEN FIRENZE

 

Her er en række forslag til små byer i provinsen, der er et besøg værd. Det er vigtigt for mig at pointere, at denne liste ikke gør krav på, at indeholde de bedste og mest interessante byer i provinsen.  De nævnte byer er eksempler på nogle af de mange byer, jeg har besøgt, og som jeg kan anbefale. Men fantastiske ved Toscana er, at her er fyldt med tusindevis af små charmerende og autentiske landsbyer, der ligger spredt ud i landskabet. Så hvad enten I besøger byerne på min liste eller nogle andre, så vil I med garanti få en god oplevelse ud af det. 

 

 

 

DET ITALIENSKE KØKKEN

 

Det italienske køkken er kendt og elsket over hele verden - af både voksne og børn. Det er også kendt for de mange, gode og friske råvarer. 

Læs her mere om do's and dont's ,når du er på restaurant og om den italienske madkultur - herunder nogle af de vigtigste råvarer. 

 

 

 

FAMILIEFERIE, FERIE MED BØRN OG TEENAGERS

 

I Italien kan man finde en ferieform, der passer til næsten alle.  Her kan du læse om forskellige muligheder.

 

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL TOSCANA?

 

 

 

 

INFORMATION OG ITALIEN OG TOSCANA

 

 

 

 

PRAKTISK INFO