Canyon park, Toscana | Book din ferie her - ferie i Italien

 

 

...få et adrenalin kick i Garfagnana i Toscana!

Canyon Park er et oplagt mål for en kør selv ferie til Italien, hvor I bor i en af ferieboligerne i provinsen

 

En park ud over det sædvanlige

Ca. et kvarters kørsel fra Bagni di Lucca floden Lima dannet en smuk kløft, der danner rammen for adventure parken Canyon Cark.

 

Der er spændt wirer ud på tværs af kløften, og langs med klippesiderne, der er såkaldt tibetanske broer, der krydser floden i Coccigli kløften. Her har du mulighed for at udfordre dig selv og få et adrenalin kick. Og sikkerheden er i top med alt udstyret og sikkerhedshjælme.

Du kan finde parkens hjemmeside via dette link

Fra parkens egen hjemmeside.

"An environment where everyone can be who they want to be,

We wanted to create an environment where everyone can be who they want to be. Whether you’re feeling adventurous, calm, inspired, sporty, fast, slow, relaxed or excited – there’s something here for you. Nature takes centre stage at Canyon Park – it is a truly breath-taking location. There are a range of ways that you can fully enjoy the sights, scents and sounds of the wild forest, the beautiful river and two canyons with two contrasting habitats. Try something different and immerse yourself in our activities, with the woods and natural lagoon providing a stunning backdrop."

canyon park

Hvis du hellere bare vil bade..

Canyon Park

Hvis du synes det lyder lige vovet nok med at klatre på stejle klippesider og vandre på smalle broer over dybe kløfter,  kan du i stedet slappe af på en strand ved flodbredden og svømme i lagunen i et smukt miljø

Det skal understreges, at der ikke er nogen former for formelt samarbejde mellem Canyon Park og Toscana Vacanze - hverken juridisk eller økonomisk. Jeg henviser til parken, fordi jeg synes det er et fantastisk sted.

 

 

 

HVOR LIGGER CANYON PARK?

 

 

 

 

LÆS MERE OM...

 

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL CANYON PARK?

 

Der er mange måder at komme til provinsen Lucca. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Kør selv ferie til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

 

Ingen lufthavn i Lucca
Der er ingen lufthavn i Lucca. Man kan i stedet flyve til lufthavnene i Pisa eller Firenze

Læs mere om fly til Toscana

 

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere herom her

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Via dette link kan du finde oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom 

Agriturismo
private villaer med egen pool
Luksus boliger
vingårde
Ferieboliger med valgfri ankomstdato
Luksus
Ferieboliger med Air-con
Ferieboliger med egen restaurant
Ferieboliger hvor kæledyr er velkomne
Pensionat / B&B.

 

Retur til forsiden af Lucca