Fly til Toscana i Italien | Book dine feriebolig her

... og info om lufthavnene i Pisa og Firenze i Toscana

 

Toscana har to internationale lufthavne, Galileo Galilei International Airport i Pisa og Amerigo Vespucci Airport, også kendt som Peretola, i Firenze. Der er ca 80 km melllem de to lufthavne.

Begge lufthavne håndterer flyvninger til større europæiske byer.  Fra Danmark er der følgende flyvninger til lufthavne i Toscana:

Til Pisa

 • Fra Billund
  • Ryan Air (direkte)
  • KLM (2 stop)
  • Lufthansa (2 stop)
 • Fra København
  • Norwegian
  • Vueling (1 stop)
  • Lufthansa ( 2 stop)
  • British Airways (1 stop)
  • KLM (2 stop)
  • Alitalia ( 2 stop)

Til Firenze

 • Fra Billund
  • Lufthansa ( 1 stop)
 • København
  • Air France / KLM (1 stop)
  • Lufthansa (1 stop)
  • Swiss (1 stop)
  • Brussels Airlines (1 stop)
  • British Airway (1 stop)
  • SAS (1 stop)

Om man vælger den ene eller den anden af disse to lufthavne i Toscana gør ikke det store i forhold til at nå frem til Jeres destination.  Valget vil i højere grad bero på, hvor I Danmark I bor – altså om det er mest praktisk at flyve ud fra Billund eller København.

Og så skal I endelig også se på, om flyene går direkte eller der er mellemlandinger. Personligt ville jeg aldrig vælge en tur med 2 mellemlandinger mellem Danmark og Italien – da det er lig med en meget lang rejsetid

 

Alternative lufthavne til Toscana

For fynboer og jyder kan det være værd at undersøge afgange fra Lufthavnen i Hamburg, da der herfra er en del afgange til Italien.

I Italien kan I også overveje at bruge nogle at de lufthavne, der ligger uden for Toscana. Nord for Toscana kunne det være lufthavnen i Bologna. Det er faktisk i fornuftig køreafstand til  Toscana, da det tager ca. times tid at køre fra Bologna til Firenze.

 Nogle har også valgt at flyve til Milano, da man nogle gange kan få billetter dertil til gode priser. Men så skal man regne med ekstra køretid på 3,5 time fra Milano til Firenze.

Hvis jeres feriebolig ligger i den sydlige del af Toscana kan det også være en overvejelse værd at flyve til Rom. Fra lufthavnen i Rom tager det ca. 2 timer at komme til det sydlige Toscana.

 

Parkering i afgangslufthavnene

Der er forskellige muligheder, som fremgår af hjemmesiderne for de pågældende lufthavne.

Bare lige et lille men godt råd herfra: Sæt bilen i gear – men undlad at trække håndbremsen! Bremserne kan nemlig risikere at ruste fast. Og det er ikke sjovt at komme tilbage til en bil, hvor det er sket.

Hvordan finder man flyafgange?

I kan enten få ind på de enkelte flyselskabers hjemmeside eller søge på nogle af de portaler, der søger blandt alle flyselskaber. Jeg plejer selv at bruge portalerne Momondo eller Expedia

 

 

Leje af bil i Toscana

Når I ankommer til en af lufthavnenei Toscana, skal sandsynligvis lej en bil.

Toscana Vacanze har ingen aftaler med udlejningsfirmaer, men jeg har en række gode råd i valget af udlejningsfirma og bil baseret på mine erfaringer både fra mine rejser rundt i verden og til Italien.

Du kan læser mere herom via dette link: Leje af bil i Toscana i Italien.

 

 

  

FORSLAG TIL FERIER I TOSCANA

 

Toscana Vacanze er ekspert i ferier i Toscana. Siden firmaets grundlæggelse i år 2000 har vi sendt mange tusinde glade feriegæster til Toscana. 

 

 

 

HOS TOSCANA VACANZE FÅR DU

 

COVID-19 sikker ferie

 • Begrænset antal beboere pr ejendom
 • Masser af plads 
 • Privatejede boliger med gæstfrie og passionerede værter. 
 • Nem adgang til den fri natur
 • Kør selv ferie – I styrer selv transporten.

Det autentiske Toscana

 • Væk fra masseturisme
 • Ferieboligerne er ikke moderne 5-stjernede hoteller - men private boliger, der emmer af charme og autentictet.

Håndplukkede ferieboliger

 • alle ca 600 ferieboliger er personligt besøgt,vurderet og håndplukket af mig.

Personlig service

CArsten

Ring eller skriv gerne til mig

Carsten Møller
Ejer af Toscana Vacanze

Tel: 2060 8282

mail: info@toscana-vacanze.dk

 

 

HVAD ER EN FERIE I TOSCANA?

 

Toscana - et smukt ferieland

Fra lufthavnene er der nem adgang til Toscana i Italien, der er kendt for smukke landskaber med grønne, bløde bølgende bakketoppe så langt øjet rækker, krystalklart vand og smukke skovområder. Kort sagt, er det en smuk region, der byder på fantastiske naturrig områder, der oplagte til vandre- eller cykelture. Men Toscana er ikke kun smuk natur og billedskønne vistas. Området har og nogle af Italiens mest spændende og historiske byer. Særligt Firenze, Siena, Lucca og Pisa er et must at besøge, og derudover findes der mange små skjulte perler som blandt andet byen Arezzo, der gemmer på alt det, der gør Toscana til en af de skønneste feriedestinationer i Europa.

 

Tid til at nyde livet

I Toscana Vacanses ferieboliger i Toscana i Italien kan I nyde livet og ferien. Nogle gør det ved i løbet af dagen at hoppe i den pool, der er på alle ejendomene. Andre sidder måske i skyggen på terassen eller under nogle store træer, medens de læser en bog - eller spiller et brædtspil. Og aftensmaden kan indtages på ferielejlighedens terrasse sammen med et godt glas rødvin, der er indkøbt enten på en vingård i nærheden eller i det lokale supermarked. Der er noget helt fantastisk ved at sidde uden for i de lune og fløjsbløde aftener i Toscana i Italien med cikadernes sang i baggrunden. Selv om man sidder med korte ærmer på blusen og med bare ben, så er der igen fare at duggen falder eller man skulle komme til at fryse. Jeg ved af egen erfaring at på sådane aftnener, kan man i ro og mag få nogle rigtig gode snakker både mellem børn og voksne og voksne til voksne. Og det kan blive rigtig klogt. Og selv om det kan være svært at komme op næste morgen, er det aftener som dem, der gør ferierne til nogle gode oplevelser, hvor man får ladet sine


Oplev Toscana

Når det kommer til stykket er Toscana faktisk ikke så stort. Eller det vil sige: næsten lige meget hvor i Toscana, Jeres ferielejlighed ligger er der aldrig særligt langt til en af de større byer som f.eks. Firenze, Siena, Pisa, Lucca. Det er derfor nemt at aflægge dem et besøg - enten for at shoppe, eller få nogle kulturelle eller historiske oplevelser, som disse byer er så fulde af. Dertil kommer at der ud over Toscana er spredt i tusindevis af små chamerende middelalderlandsbyer, som tiden nogle synes at være gået sporløst hen over. Mange af dem kan spore deres historie tilbare til etruskerne eller romerne - andre blomstrende op i middeladeren, nvor Toscana var vuggen for udviklingen af den fælles kultur, der også den dag i dag præger det vestlige Europa. Det er derfor altid spændende at gå rundt i disse små landsbyer, hvor man som gæst kan få et spændende indblik, hvordan livet leves i Toscana.


Mad og vin i Toscana i Italien

Rundt om i Toscana i Italien ligger der også mange vingårde. Der er både kæmpestore og meget professionelt drevne gårde - og så er der de mange små familiedrevne gårde, hvor man dyrker mindre mængder vin. Det er en meget spændende oplevelse at besøge dissse gårde og smage deres vine. Måske skal I sørge for at købe nogle flasker med - enten for at nyde dem om aftenen hjemme terrassen ved ferelejligheden, eller for at tage dem helt med hjem til Danmark.
Hvis der er dage, hvor I ikke selv vil lave mad, er der i alle tilfælde aldrig lang til en lille landsby med en eller nogle gange flere restauranter, hvor I kan jer et rigtigt godt måltid mad. Det vil sjkældent være restauranter med Michelin-stjerner. Det er derimod små restauranter, hvor de lokale også kommer. Og der lige prææcis det, der er charmerende og spændende.

 

Hvor ligger Toscana?

 

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL TOSCANA?

 

Ud over at flyve til en lufthavn i Toscana, kan I også overveje andre mådert at komme til Toscana i Italien. Du kan læse mere herom via disse link:

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er mit mål at give mine kunder muligheden for at udleve drømmen om en god ferie i Toscana, Italien. Derfor har jeg nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana. Her kan man for alvor få chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie. Det gælder hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur.

Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.