Hvordan kommervi til Italien? | Book feriebolig her

 

 

Læs om de forskellige muligheder.

Når du har booket din feriebolig i Toscana i Italien, rejser spørgsmålet sig: hvordan kommer vi derned? Skal vi som mange andre tage vores egen bil og en kør-selv-ferie til Italien og Toscana - og  dermed krydre jeres ferie i Italien med en masse oplevelser på jeres tur ud og hjem gennem Europa.Eller skal I flyve eller tage toget - eventuelt kombineret en lejebil, når I kommer frem - og dermed lave jeres lokale kør selv ferie i Italien?

Der er mange valgmuligheder. Jeg har her samlet information om de forskellige transportmuligheder, der forhåbentligt kan hjælpe jer til at foretage det valg, der passer bedst til Jer. 

Toscana Vacanze har et stort udvalg at ferieboliger i det skønne Toscana i Italien. Du kan her på siden lave en søgning efter en feriebolig, der matcher jeres ønsker.

Rigtig god ferie!

 

kør selv ferie

Kør-selv-ferie

 

Langt de flest vælger en kør selv ferie til Italien, når de skal ned til deres lejede feriebolig i Toscana. Hvis du også overvejer det, så tjek artiklerne om kør selv ferie Italien

Det er også min egen foretrukne transportform. Jeg kan godt li’ turen ned gennem Europa, og så kan jeg godt li’ den frihed bilen giver os, når vi er ankommet til Italien. (og så kan jeg også godt li’ at jeg kan tage vin, ost og andre italienske lækkerier med hjem i bilen😊)

Hvor lang tid tager det at køre til Toscana?
Ens køretide til Toscana afhænger noget af temperament - og måske også af alder. Da vi var yngre kørte vi det i ét stræk, og så tager det 17-20 timer, afhængig af hvor i Toscana man skal hen. Idag foretrækker jeg at tage en eller to overnatninger undervejs.

Sommeren 2019 prøvede jeg sammen med min kone en ny variant af dette tema. Vi kørte i vores egen bil fra Århus til Flensborg. Her havde vi lejet en bil hos et af de store internationale udlejningsfirmaer. Hvis man er ude i god tid og holder øje med eventuelle tilbud, så kan man faktisk være heldig og leje en bil til en endog meget fornuftig pris.

Vi fik en splinterny meget lækker – og meget rød – Mercedes til ca. kr 3.200 i 14 dage med fri kilometer. Jeg har ikke siddet og lavet detaljerede kalkulationer over pris i egen bil sammenlignet pris på lejebil. Men det er jo ikke gratis at køre i egen bil.

Og under alle omstændigheder nød jeg det!

tog til Italien

Tog

 

Man kan også tage toget til Italien.

Ulempen herved er, at det tager forholdvis lang tid – og det er ikke helt billigt. Fordelene er at man kan sidde og slappe af i togvognen medens man kører ned gennem Europa. Og så kan prøve at sove i et tog enten i en liggevogn – eller en rigtig sovekupe.

Fordelen ved at rejse med tog er, at det er meget miljøvenligt, hvilket jo for mange vil være et meget vigtig plus.

Du kan finde togtider og priser hos enten DSB eller Deutsche Bahn.

Du kan også søge på denne site:https://www.trainline.dk/

biltog

Biltog

 

Der er også en del, der vælger at tage et biltog ned gennem Europa. Derved slipper man for den lange køretur ned gennem Tyskland – og så har stadig sin egen bil, når man kommer frem til Italien.

Man kan tage biltoget fra Hamborg til enten Innsbruck i Østrig eller Verona i Italien.

Du kan her læse mere om tider og priser biltog fra Hamborg

biltog

Fly til Toscana

 

Den hurtigste måde at komme til Italien er at tage et fly.

Fra Danmark afgår det fly fra lufthavnene i Kastrup og Billund. Det er muligt at flyve fra Ålborg, men det er forholdsvis dyr og tager lang tid Hvis du bor i Jylland, kan det også være en overvejelse værd at køre Hamburg.

Du kan finde afgange og priser f.eks via Momondo,  Travellink eller Ryanair

billeje

Billeje

 

Når du kommer med f.eks. tog eller fly, vil der ofte også være behov for at leje en bil.

Du kan her læse mine gode råd om billeje.

Bus i Toscana

Bus i Toscana

 

Hvis I gerne vil køre rundt med offentligt transport i Toscana, er I bare nødt til at gøre jer klart, at selv om der lokalt kører busser i Toscna, så fungerer systemet ikke optimalt. Det er svært at komme ud til de små steder – hvor f.eks. mange af de agriturismo som Toscana Vacanze lejer ud, befinder sig.

Det er straks bedre når det drejer som busser mellem de større byer.

Man kan på nettet finde forbindelser, afgangstider og priser via siden Rome2rio

Og man kan også gå ind og google f.eks: ”Pisa to Castelnuovo di Garfagnana” –  så kommer det en række forskellige forslag

PS
Du kan finde yderligere tips om det at rejse med bus i Italien via denne hjemmeside: https://italyexplained.com/bus-travel-in-italy/

tog i Toscana

Tog i Toscana

 

Det er nemt at rejse med tog i Toscana, og priserne er meget fornuftige.

Ud over at det er en oplevelse at køre med tog i et andet land, så er der den fordel, at med tog kommer man direkte ind i centrum af de store byer.

Det er især en fordel i forbindelse med et besøg i Firenze om sommeren. På den tid af året er byen nemlig proppet med turister og gaderne sander til med meget tæt trafik. Så på baggrund af anbefalinger fra mine italienske venner anbefaler jeg altid mine kunder at tage toget ind til Firenze om sommeren. I kommer lige ind til centrum, I slipper for den kaotiske trafik og sidst men ikke mindst skal I ikke buge tid på at lede efter en parkeringsplads.

Du kan finde tider og priser på www.trenitalia.it

PS

Husk at stemple billetten toget inden I stiger på toget

 

 

 VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er mit mål at give mine kunder muligheden for at udleve drømmen om en god ferie i Toscana, Italien. Derfor har jeg nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor se mange forskellige typer af ferieboliger i Toscana, Italien, såsom 

 

 

INFO OM ITALIEN

 

Forsikringer

Brug af Internettet på ferier