Ferieboliger med restaurant Book ferie i Toscana i Italien.

 

 

Se de mange ferieboliger i Toscana med egen restaurant 

 

På en række af ferieboligerne i Toscana har ejerne lavet en restaurant. Her kan gæsterne nyde lokale toscanske egnsretter.
Der er typipsk ikke tale om 3-stjernede Michelin restauranter, men retter tilberedt med stor kærlighed til den traditionelle madkulter og med anvendelse af enten egne eller lokale råvarer.

Derved får man i disse feriehuse en fantastisk madoplevelse og et godt indblik i italiensk madkultur. Disse boliger er oplagte i forhold til en kør selv ferie til Italien

Du kan også se andre typer af ferieboliger i Toscana som sommerhuse, villaer, ferielejligheder, feriehuse, agriturismo, vingårde, Bed & Breakfast

 

 

 

LÆS MERE OM ...

Mad er et samlingspunkt
For italienerne er maden kernen i alle familierelationer. 94 pct. af alle italienere spiser søndagsfrokost med familien, og enhver festlig anledning bliver flittigt benyttet til at samles om et godt måltid – gerne bestående af fire-fem retter.

At være sammen og hygge sig er altid forbundet med lækker mad. ’Hvad fik I at spise?’ er også det første, man spørger hinanden om efter en stor fest. Ordet compagnia, eller company på engelsk – altså selskab eller ’at være sammen’ kommer i virkeligheden af ’con pane’, altså ’med brød’. Godt selskab er kædet sammen med spisning.

Mange retter
Traditionelt består et måltid af følgende retter:

L’Antipasto er den første servering i den italienske menu.  Direkte oversat til dansk betyder det ”før måltidet” og omfatter varme og kolde forretter som; crostini, bruschetta eller en charcuteri tallerken med diverse italienske specialiteter og dip.

Il Primo er den første egentlige ret i 3-retters menuen i Italien. Den består typisk eller normalt af en pastaret, risotto eller suppe.

Il Secondo er hovedretten. I Italien består hovedretten ofte udelukkende af kød, fjerkræ eller fisk i rigelige mængder. Så frygt ej! Du kommer ikke til at gå sulten i seng efter et besøg på en italiensk restaurant.

Il contorne serveres ofte sammen med il secondo og fungerer som tilbehør hertil. Den består af oftest af forskellige former grøntsager eller en blandet salat, som gør sig rigtig godt til kødet. Italienere elsker mad!

Il dolce er desserten i Italien. Populære italienske desserter er tiramisu og panna cotta.

For mange danskere vil det være en næsten uoverkommelig opgave at spise sig igennem alle disse retter. Derfor er der mange, der nøjes med Antipasto og Il Primo - måske fulgt op af dessert og en kop kaffe. Og det er også helt i orden.

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL TOSCANA?

 

Der er mange måder at komme til Toscana. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Kør selv ferie til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

 

Lufthavne i Toscana
Der er internationale lufthavne i Pisa og Firenze

Læs mere her: Fly til Italien

 

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere om billeje

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Du kan  her finde  oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom 

Agriturismo
private villaer med egen pool
Luksus boliger
vingårde
Ferieboliger med valgfri ankomstdato
Luksus
Ferieboliger med Air-con
Ferieboliger med egen restaurant
Ferieboliger hvor kæledyr er velkomne
Pensionat / B&B.

 

 

 

PRAKTISK INFO

 

Info om Italien
- Værd at vide
- Info  om Italien

Forsikringer
- Forsikringer

Brug af Internettet på ferier
- Brug af internettet

 

Tilbage til forsiden

 

 

 

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

 

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål - eller gerne vil have hjælp til at finde lige præcis den bolig der passer til dig og den eller dem du skal rejse sammen med.

Jeg har besøgt alle ferieboligerne og kender alle ejerne. Jeg har desuden kørt Toscana tyndt og besøgt rigtig mange af de spændende og smukke områder i regionen.

Den viden jeg har, deler jeg meget gerne med dig 

Du kan kontakte mig enten per telefon eller mail på

tlf: 2060 8282

Mail: info@toscana-vacanze.dk

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig

CAM