Ferieboliger med restaurant Book ferie i Toscana i Italien.

 

 

SE DE MANGE FERIEBOLIGER MED EGEN RESTAURANT 

 

 

På en række af ferieboligerne i Toscana har ejerne lavet en restaurant. Her kan gæsterne nyde lokale toscanske egnsretter.
Der er typipsk ikke tale om 3-stjernede Michelin restauranter, men retter tilberedt med stor kærlighed til den traditionelle madkulter og med anvendelse af enten egne eller lokale råvarer. 

Derved får man i disse feriehuse en fantastisk madoplevelse og et godt indblik i italiensk madkultur. Disse boliger er oplagte i forhold til en kør selv ferie til Italien

Du kan også se andre typer af ferieboliger i Toscana som sommerhuse, villaer, ferielejligheder, feriehuse, agriturismo, vingårde, Bed & Breakfast

 

Udvalgte boliger med egen restaurant

 

 

LÆS MERE OM ...

italiensk mad

ITALIENSK MADKULTUR

Mad er et samlingspunkt
For italienerne er maden kernen i alle familierelationer. 94 pct. af alle italienere spiser søndagsfrokost med familien, og enhver festlig anledning bliver flittigt benyttet til at samles om et godt måltid – gerne bestående af fire-fem retter.

At være sammen og hygge sig er altid forbundet med lækker mad. ’Hvad fik I at spise?’ er også det første, man spørger hinanden om efter en stor fest. Ordet compagnia, eller company på engelsk – altså selskab eller ’at være sammen’ kommer i virkeligheden af ’con pane’, altså ’med brød’. Godt selskab er kædet sammen med spisning.

 

En italiensk middag...

består af mange retter.


Traditionelt består et måltid af følgende retter:

L’Antipasto 
er den første servering i den italienske menu.  Direkte oversat til dansk betyder det ”før måltidet” og omfatter varme og kolde forretter som; crostini, bruschetta eller en charcuteri tallerken med diverse italienske specialiteter og dip.

 

Il Primo 
er den første egentlige ret i 3-retters menuen i Italien. Den består typisk eller normalt af en pastaret, risotto eller suppe.

 

Il Secondo
 er hovedretten. I Italien består hovedretten ofte udelukkende af kød, fjerkræ eller fisk i rigelige mængder. Så frygt ej! Du kommer ikke til at gå sulten i seng efter et besøg på en italiensk restaurant.

 

Il contorne 
serveres ofte sammen med il secondo og fungerer som tilbehør hertil. Den består af oftest af forskellige former grøntsager eller en blandet salat, som gør sig rigtig godt til kødet. Italienere elsker mad!

 

Il dolce
 er desserten i Italien. Populære italienske desserter er tiramisu og panna cotta.

 

For mange danskere vil det være en næsten uoverkommelig opgave at spise sig igennem alle disse retter. Derfor er der mange, der nøjes med Antipasto og Il Primo - måske fulgt op af dessert og en kop kaffe. Og det er også helt i orden.

 

Vil du vide mere? 

Læs mere om italiensk mad og madkultur

 

 

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

 

Mit navn er Carsten Møller

Det er mig der ejer og driver Toscana Vacanze'

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål - eller gerne vil have hjælp til at finde lige præcis den bolig der passer til dig og den eller dem du skal rejse sammen med.

Jeg har besøgt alle ferieboligerne og kender alle ejerne. Jeg har desuden kørt Toscana tyndt og besøgt rigtig mange af de spændende og smukke områder i regionen.

Den viden jeg har, deler jeg meget gerne med dig 

Du kan kontakte mig enten per telefon eller mail på

tlf: 2060 8282

Mail: info@toscana-vacanze.dk

CAM