Ferieboliger med restaurant Book ferie i Toscana i Italien.

Ferieboliger i Toscana med egen restaurant.

Se de mange ferieboliger i Toscana med egen restaurant

På en række af ferieboligerne i Toscana har ejerne lavet en restaurant. Her kan gæsterne nyde lokale toscanske egnsretter.
Der er typipsk ikke tale om 3-stjernede Michelin restauranter, men retter tilberedt med stor kærlighed til den traditionelle madkulter og med anvendelse af enten egne eller lokale råvarer.

Derved får man i disse feriehuse en fantastisk madoplevelse og et godt indblik i italiensk madkultur. Disse boliger er oplagte i forhold til en kør selv ferie til Italien

Du kan også se andre typer af ferieboliger i Toscana som sommerhuse, villaer, ferielejligheder, feriehuse, agriturismo, vingårde, Bed & Breakfast

... egen restaurant fortsat

Mad er et samlingspunkt
For italienerne er maden kernen i alle familierelationer. 94 pct. af alle italienere spiser søndagsfrokost med familien, og enhver festlig anledning bliver flittigt benyttet til at samles om et godt måltid – gerne bestående af fire-fem retter. At være sammen og hygge sig er altid forbundet med lækker mad. ’Hvad fik I at spise?’ er også det første, man spørger hinanden om efter en stor fest. Ordet compagnia, eller company på engelsk – altså selskab eller ’at være sammen’ kommer i virkeligheden af ’con pane’, altså ’med brød’. Godt selskab er kædet sammen med spisning.

Mange retter
Traditionelt består et måltid af følgende retter:

L’Antipasto er den første servering i den italienske menu.  Direkte oversat til dansk betyder det ”før måltidet” og omfatter varme og kolde forretter som; crostini, bruschetta eller en charcuteri tallerken med diverse italienske specialiteter og dip.

Il Primo er den første egentlige ret i 3-retters menuen i Italien. Den består typisk eller normalt af en pastaret, risotto eller suppe.

Il Secondo er hovedretten. I Italien består hovedretten ofte udelukkende af kød, fjerkræ eller fisk i rigelige mængder. Så frygt ej! Du kommer ikke til at gå sulten i seng efter et besøg på en italiensk restaurant.

Il contorne serveres ofte sammen med il secondo og fungerer som tilbehør hertil. Den består af oftest af forskellige former grøntsager eller en blandet salat, som gør sig rigtig godt til kødet. Italienere elsker mad!

Il dolce er desserten i Italien. Populære italienske desserter er tiramisu og panna cotta.

For mange danskere vil det være en næsten uoverkommelig opgave at spise sig igennem alle disse retter. Derfor er der mange, der nøjes med Antipasto og Il Primo - måske fuldt op af dessert og en kop kaffe. Og det er også helt i orden.

Læs mere om ferie i italien

 

Tilbage til forsiden af Toscana Vacanze

Udvalget af ferieboliger
Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster. Og når jeg er ude og besøge mulige nye potentielle boliger, så spørger jeg altid mig selv: "ville jeg selv have lyst til at holde ferie her - eller endnu vigtigere; ville jeg foreslå stedet til vores venner eller børn som feriebolig" 

Det er ud fra de kriterier alle de ejendomme, der er vist på denne side, er valgt.

Praktiske oplysninger.
Du kan finde praktiske oplysninger om Italien via disse link

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

Info om Italien
- Værd at vide
- Info  om Italien

Forsikringer
- Forsikringer

Brug af Internettet på ferier
- Brug af internettet