Italiensk mad | Book din feriebolig her - ferie i Italien
Italiensk mad nydes på ferie i Toscana i Italien

ITALIENSK MAD

... smager bedst på en ferie i Toscana og Italien!

Italiensk mad er udviklet gennem århundreder – ja måske årtusinder – og er især karakteriseret ved sin enkelhed, der mere er baseret på de gode råvarer frem for avancerede opskrifter.

Italienske opskrifter er ofte nemme at lave derhjemme, retterne er lavet med udgangspunkt i lokale traditioner, produkter, klima og sæsoner. En ægte traditionel opskrift har altid en stærk forbindelse til det område, hvor den blev udviklet - og de er ofte gået i arv i familierne i mange generationer. En hver italiener vil med ægte overbevisning i stemmen sige, at der er ingen mad, der smager lige så godt som den mad, der kommer fra den pågældendes hjemegn og ikke mindst den mad, deres Mama laver!

Italiensk mad er meget populært – også blandt turister, der besøger støvlelandet og over hele verden. Italiensk mad er udbredt og elsket over hele verden. Men det smager nu – efter min mening – bedst i Italien!

Og hvis du tænker ligesådan, har jeg her samlet nogle artikler om italiensk mad og råvarer, der kan inspirere dig og familien til en kør selv ferie til Italien, og hvor du selv kan eksperimentere med madlavning i en af de mange ferieboliger i Toscana

 

RESTAURANTER

 

 

 

DRØMMEN OM TOSCANA

Rejsetemaer - inspiration og attraktioner

 

 

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL TOSCANA?

 

 

 

 

PRAKTISK INFO

 

 

 

HAR DU BRUG OG HJÆLP?

TELEFON

Jeg er altid klar til at hjælpe med at svare på spørgsmål og give dig vejledning, så du får den bedste ferie.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig

CM