Vendemmia i Toscana Italien | Book din feriebolig her
vendemmia vinhøst

VENDEMIA I TOSCANA

...Vær med i vinhøsten

 

 

Vinhøsten i Italien og Toscana er så vigtig, at der simpelthen er et specifikt ord for det: ”vendemmia”. Det stammer angiveligt fra de latinske ord  ”vinum (vin) og ”demia” (afledt af demere – at tage)
Vendemmia finder – afhænging af vejret – typisk sted i sidste halvdel af september. Og på mange vingårde kan man som besøgende få lov til at deltage i høsten. Og det er virkelig en fantastisk oplevelse

Festa delle Vendemmia

Festa della Vendemmia

Arbejdsdagen afsluttes med en ”festa della vendemmia”, hvor alle, der har deltaget i arbejdet i vinmarkerne inviteres til at sidde med ved et veldækket bord, hvor man sammen kan nyde alle de lokale kulinariske fristelser og dertil naturligvis drikke den lokale vin.

Vil du holde ferie på en vingård?

Vi har lavet aftaler med en lang række ejendomme, der - udover at de udlejer ferieboliger - samtidigt producerer deres egen vin. Nogle er store vingårde med en stor produktion, og andre er ganske små.

Fælles for dem er, at ejerne virkelig brænder for deres vine, og at de elsker at fortælle deres gælster om det og vise dem rundt på ejendommen og nede i kældrene.

Hvis du kunne tænke dig en ferie på en vingård, kan du læse mere her

vinmarker i Toscana

 

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL TOSCANA?

 

Der er mange måder at komme til  Toscana. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Kør selv ferie til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

 

Lufthavne i Toscana
Der er en lufthavn i Pisa. Men man kan også flyve til lufthavnen i Firenze

Læs mere om fly til Toscana

 

Tansport rundt i Toscana
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere herom her

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Via dette link kan du finde oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom 

Agriturismo
private villaer med egen pool
Luksus boliger
vingårde
Ferieboliger med valgfri ankomstdato
Luksus
Ferieboliger med Air-con
Ferieboliger med egen restaurant
Ferieboliger hvor kæledyr er velkomne
Pensionat / B&B.

 

 

 

PRAKTISK INFO

 

Info om Italien
- Værd at vide
- Info  om Italien

Forsikringer
- Forsikringer

Brug af Internettet på ferier
- Brug af internettet

 

Retur til forsiden