Forsikringer på ferien til Toscana. | Bestil din ferie her

Har du en rejseforsikring og afbestilingsforsikring?

Ifølge Forbrugerrådet Tænk viser en undersøgelse, at en fjerdedel af danskerne ikke rejseforsikrede. Og en femtedel af danskerne tror fejlagtigt, at det blå sygesikringskort har samme dækning som en rejseforsikring.

Hvis denne beskrivelse også passer på dig, vil jeg anbefale dig at læse nedenstående grundigt.

 

Husk det blå EU-sygesikringsbevis ved rejser i EU 
Rejser du til et EU-land, Norge, Island, Liechtenstein eller Schweiz, skal du altid have det blå sygesikringskort med.

Kortet giver dig ret til behandling i sundhedsvæsenet på samme vilkår som borgerne i det land, du rejser i. Så hvis det er kotyme, at borgerne selv betaler for undersøgelser, hospitalsophold osv. via deres private forsikringer - så skal du også selv betale for disse ydelser i det pågældende land!!! Det blå kort dækker ikke hjemtransport

Det gule sygesikringsbevis dækker ikke i udlandet.  

Det blå sygesikringskort kan du bestille på borger.dk. Husk at gøre det i god tid inden din ferie. Det tager 2-3 uger, fra du søger, til du får dit blå sygesikringskort med posten.

Bestiller du for sent, får du automatisk sendt et midlertidigt bevis med Digital Post.

Bestil det blå EU-sygesikringskort på borger.dk

Ekstra dækning kan være nødvendig 
Det blå sygesikringskort dækker ikke alt. Det dækker for eksempel ikke hjemtransport.

En forsikring, der topper op, hvor det blå rejsekort ikke dækker, eller som giver yderligere dækning, kan du få brug for. Det kan for eksempel være, så du kan få adgang til privathospitaler eller hjælp til det praktiske, hvis uheldet er ude.

På borger.dk kan du se, hvad det blå rejsekort dækker i det land, du skal til

Rejser du udenfor EU, gælder det blå sygesikringskort ikke, så der skal du altid købe din egen rejseforsikring.

Tjek om du allerede er dækket 
Køb ikke en rejseforsikring uden først at tjekke, om dine andre forsikringer allerede dækker dig. Din private familieforsikring eller din indboforsikring kan godt have rejsedækning, så se, hvordan de dækker, inden du tegner en dyr rejseforsikring.

Internationale kreditkort indeholder ofte også en rejseforsikring. Læs dog betingelserne grundigt, da der kan være stor forskel på, om forsikringen dækker alle i hele familien, eller hvor meget den dækker for eksempel i forbindelse med farlig sport.

Afbestillingsforsikring
I mange tilfælde vil der også være muligt at få en afbestillingsforsikring knyttet til din rejseforsikring. Tjek med dit forsikringsselskab.


En særlig afbestillings- eller rejseforsikring kan være nødvendig, selv om du allerede har en eller begge forsikringer i forvejen. Det gælder, hvis rejsens længde, formål og rejsested falder uden for din årsrejseforsikrings dækningsområde – for eksempel hvis du rejser mere end 30 dage, eller hvis du skal på studieophold i udlandet.

 

Rejseforsikringsguiden

Du kan læse mere om rejseforsikringer på denne side Rejseforsikringsguiden.dk

 

Hvis I rejser med børn

  • Tjek om jeres børn er dækket af Jeres forsikringer - både babyer og større børn

 

Tilbage til forsiden

 

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL TOSCANA?

Der er mange måder at komme til Italien. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Kør selv ferie til Italien
- Gør bilen køreklar
- Ruter ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

 

Lufthavn i Pisa
Der er en lufthavn i Pisa. Men man kan også flyve til lufthavnen i Firenze

Læs mere om fly til Toscana

 

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere herom her

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Via dette link kan du finde oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

 

 

 VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er mit mål at give mine kunder muligheden for at udleve drømmen om en god ferie i Toscana, Italien. Derfor har jeg nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor se mange forskellige typer af ferieboliger i Toscana, Italien, såom 

 

 

INFO OM ITALIEN

 

Forsikringer

Brug af Internettet på ferier