Spiseseteder i Pisa. » Dansk rejsebureau | Book din ferie her

Spisesteder i Pisa

Restauranter i Pisa

De fleste, der besøger Pisa ”nøjes med at besøge området omkring Det Skæve Tårn. For selv om tårnet virkelig er en oplevelse, så er det meget turistet. For så vidt angår restuaranterne betyder det, at priserne lige er en gang højere end andre steder i byen – og hvis man spørger mig, så også en gang dårligere.

Men brug kun siden her som forslag. Det spændende er jo egentligt selv at gå ud og finde steder

Det har jeg selv stor fornøjelse af, når jeg rejser.Det svære valg som besøgende er altid: hvilken skal vi vælge? Jeg har - i den gode sags tjeneste naturlilgvis:) -  selv prøvet mig frem, og selvfølgelig lavet forkerte valg undervejs, men heldigvis langt flest gode valg.

Jeg har ikke nogen speciel metode, jeg bruger, når jeg vælger. Bortset fra tre ting:

  • Jeg undgår steder med rødternede duge, da jeg har erfaring for, at de er meget turistede
  • Jeg undgår steder med billeder af maden på udendørs standere. De er helt sikkert primært rettet mod turistede.
  • Jeg vælger steder, hvor der også sidder italienere

Her er mine bud på nogle restauranter, som jeg synes er gode. Men ret skal være ret, jeg kunne lige så godt have valgt 10 andre steder. Men måske kan du bruge listen til at blive inspireret. Hvis du er interesseret i at læse mere om italiensk madkultur og de forskellige retter i et typisk italiensk måltid kan du læse mere her

God fornøjelsen - og Buon appetito.

PS
Praktisk info: i de tilfælde hvor stedet har en hjemmeside, finder du den ved klikke på billedet.

 

Antica Trattoria Il Campano

Antica Trattoria Il Campano ligger i centrum afbyen – og det er en institution i Pisa. Spørger du en lokal beboer om en traditionel restaurant, vil Il Campano helt sikker blive nævnt.

Restauranten ligger tæt Universitet i Pisa i e bygning fra 1300-tallet. Der er en varm og gæstfri stemning, en rustik indretning –  og maden er enkel, autentisk og rigtig god.

De laver fremragende pastaretter og grilled kød. De har et pænt stort menukort, hvor du kan få alle det traditionelle retter til en typisk italiensk middag lige fra antipasti, primi, secondi til dolci.

Ristorante Pisa Antica Trattoria il Campano
Via Calvalca 19
56126 Pisa

Osteria dei Cavalieri

Meget tæt på Antica il Campano ligger Osteria dei Cavalieri. Priserne her er lidt lavere og det er generelt lidt mere casual.

Nyd f.eks. deres brød med olie og Balsamico

Osteria dei Cavalieri
Via San Frediano 16
Pisa

Galileo Ristorante

Galileo Ristorante ligger også i centrum.  Her laver de traditionel mad efter toscanske opskrifter. Prøv f.eks. deres friske hjemmelavede pasta. Uhm!

Galileo Ristorante
Via San MArtino
Pisa

La Taverna di Pulcinella

Jeg er især blevet glad for et lille spisested, La Taverna di Pulcinella Det liggeri den sydøstlige ende af Pisa i en smal gyde omme bag ved shoppingaden Corso Italia. Det er meget lidt pretentiøst med lysstofrør i loftet og papirsduge på bordene – og det ser i det hele taget ikke ud af alverden.  Men de laver nogle af de bedste pizzaer, jeg har smagt – og ydermere til en billig penge. Det er kun et lille sted, men det er meget besøgt af lokale, så man kan risikere at skulle vente for at få et bord.

Men tro mig, det er ventetiden værd!!!

La Taverna di Pulcinella
Via Garofani 10
Pisa

Gelateria i Pisa

Jeg synes jo, at en af de gode ting ved at rejse i Italien, er at det giver mig mulighed for at  smage deres fantastiske is.

Så I skal ikke snydes for nogle forslag til Gelateria i Pisa

La Botega del Gelatto

Der er kun een ting at sige: UHM!!!

La Botega del Gelatto
Piazza Girabaldi

Pisa

Gelateria Gunny

UHM!!!

Gelateria Gunny
Via San Lorenzo 64
Pisa

 

Gelateria Tuffo 13

UHM!!!

Gelateria Tuffo 13
Lungarno Gambacorta 13
Pisa

 

Gelateria De' Coltelli

UHM!!!

Gelateria De' Coltelli
Lungarno Antonio Pacinotti 23
Pisa

 

Efter et godt måltid tager italienerne altid en god kop kaffe. Hvis du vil læse mere om hvilken slags kaffe man bestiller efter et måltid - og hvilke slags en italiener aldrig ville bestille, så læs mere her

Hvor ligger Pisa?

Læs mere her om byer og attraktioner i provinsen Pisa

Tilbage til forsiden om Pisa