Castelfiorentino Toscana ferie | Book din feriebolig her - ferie i Italien

Castelfiorentino

I 1149 blev navnet Castelfiorentino givet til et borg, der lå på en strategisk vigtigt position ved Via Francigena (vejen brugt af pilgrimme og rejsende i Middelalderen, på vej til Rom fra det nordlige Europa) på samme sted som en tidligere bebyggelse fra Romertiden.

Inden for borgens beskyttende ydermure lå der en kirke - Sant 'Ippolito  - og inden for de indre mure var der to mindre borge - Borgo d'Elsa og Borgo Nuovo.Der var også porte og tårne ​​og to veje, der mødtes i en vejkryds på det centrale torv (nutidens Piazza del Popolo).

I kraft af sin geografiske placering mellem byerne Siena, Pisa og Firenze  blev borgen kraftig involveret i de stridigheder og kampe der i Middelalderen udkæmpedes mellem de store toscanske bystater.. Biskoppen af Firenze overtog i 1200 tallet ledelse af byen og gjorde den til en vigtig militærpost for bystaten Firenze. I 1260 blev der underskrevet en fredsaftale mellem Siena og Firenze på borgen. Men freden holdt ikke længe, de følgende århundreder var i stedet en periode præget af vold og hårde kampe. I 1521 blev byen udsat for et voldsom angreb af spanske tropper og endte med at blive totalt udslettet.

Byen blev mistede dermed sin strategiske militære betydning, men blev til gengæld opbygget som et administrativt centrum.

Nutidens turister, der besøger byen kommer til en smuk lille by med ca. 20.000 indbyggere, der ligger centralt i Toscana med kort afstand til mange andre spændende byer og steder som San Gimignano, Montaione, Gambessi Terme, Certaldo, Empoli, Vinci (Leonardo da Vincis fødeby) og San Miniato samt ikke mindst vinområdet Chianti.

Der er direkte togforbindelse ind til Firenze.

Hvor ligger Castelfiorentino?

Se placering på kort her

Læs mere om...

Hvordan kommer jeg til Castelfiorentino?

Der er mange måder at komme til provinsen Firenze. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

Fly til Firenze
Du kan læse om lufthavnen i Firenze her

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere herom her

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Via dette link kan du finde oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 


Personlig service
Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom  Agriturismo, private villaer med egen pool, Luksus boliger, vingårde osv.

På forsiden kan du finde en samlet oversigt over de forskellige typer. Klik her for at komme til forsiden

 


Praktiske oplysninger.

Info om Italien
- Værd at vide
- Info  om Italien

Forsikringer
- Forsikringer

Brug af Internettet på ferier
- Brug af internettet

Retur til forsiden af Firenze. Klik her