Ferieboliger nær Montaione i Toscana, Italien. Book din ferie her

Besøg Montaione

- en overset perle i Toscana

Forestil dig en landsby på toppen af en bakke, i hjertet af Toscana, omgivet af spektakulære landskaber og uberørt natur, rige traditioner, en fascinerende historie samt venlige og imødekommende mennesker.

Se alle ferieboliger i Firenze

Byen Montaione
Montaione er en smuk middelalderlandsby lige midt  i hjertet af Toscana, i provinsen Firenze. Landsbyen ligger på en grøn bakke og er omgivet af smukke vinmarker, oliventræer og skove og tilbyder et stemningsfuldt landskab, der er typisk for det toscanske landskab. Montaione er det perfekte sted til din ferie hvorfra man kan opdage Toscana, da det er meget tæt på regionens vigtigste byer: Firenze, Siena, San Gimignano og Volterra.

På trods af ødelæggelsen af ​​Anden verdenskrig har det historiske centrum og en del af den befæstede mur bevaret sin antikke struktur, der fører dig tilbage i tiden.

Inde i centrum finder besøgende flere vigtige museer og kirker, herunder det Pretorianske palads, der er vært for Civic Museum og Church of San Regol

Takket være sin vigtige landbrugstradition, støttet af ideelt vejr og af et uforurenet territorium, har Montaione i mange år tilbudt en meget prestigefyldt vin- og madtradition. Hvis du er i området, kan vi varmt anbefale, at du smager den lækre Tartufo Bianco (hvide trøfler), som findes i området, og at deltage i madfesten, der er dedikeret til Tartufo Bianco og Chestnut i det historiske centrum af byen hver oktober.

Via Francigena
Montaione er meget tæt på den gamle Via Francigena pilgrimsvej og til den hellige San Vivaldo Mount, deraltid har bragt en masse pilgrimme til landsbyen. Af denne grund kan Montaione prale af sin store oplevelse inden for gæstfrihed og turisme.

Området rundt om Montaione
Hvis du vil opleve landskabet rundt om Montaione, har du mulighed for at vælge mellem seks forskellige men planlagte udendørs ruter, hvor du kan vandre, mountainbike eller endda udforske på hesteryg. Der er ruter, der passer til alle: en rute, der giver dig mulighed for at tilbringe en masse tid i kontakt med naturen, en anden til at opdage de gamle landsbyer, en anden til at opdage Iano eller Vignale, andre smukke byer tæt på Montaione.

Information om ruterne og kort over dem kan fås i de lokale Turistinformationer eller i kiosker

Området strækker sig over ca.10490 hektar og er præget af omfattende skovklædte områder, med blide bakker med vinmarker og olivenlunde. I de mange landejendomme produceres der ekstra jomfruolivenolie, fine vine og andre typiske enestående produkter.

Og som beboerne i området siger:

Når du én gang har været i Montaione, vil du altid ønske at vende tilbage!

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål - eller gerne vil have hjælp til at finde lige præcis den bolig der passer til dig og den eller dem du skal rejse sammen med.

Jeg har besøgt alle ferieboligerne og kender alle ejerne. Jeg har desuden kørt Toscana tyndt og besøgt rigtig mange af de spændende og smukke områder i regionen.

Den viden jeg har, deler jeg meget gerne med dig 

Du kan kontakte mig enten per telefon eller mail på

tlf: 2060 8282

Mail: info@toscana-vacanze.dk

 Jeg glæder mig til at høre fra dig