Montaione Toscana ferie | Book din feriebolig her
Montaione i Firenze i Toscana i Italien

MONTAIONE

- en overset perle i Toscana

Forestil dig en landsby på toppen af en bakke, i hjertet af Toscana, omgivet af spektakulære landskaber og uberørt natur, rige traditioner, en fascinerende historie samt venlige og imødekommende mennesker.

Byen Montaione

Montaione er en smuk middelalderlandsby lige midt  i hjertet af Toscana, i provinsen Firenze. Landsbyen ligger på en grøn bakke og er omgivet af smukke vinmarker, oliventræer og skove og tilbyder et stemningsfuldt landskab, der er typisk for det toscanske landskab. Montaione er det perfekte sted til din ferie hvorfra man kan opdage Toscana, da det er meget tæt på regionens vigtigste byer: Firenze, Siena, San Gimignano og Volterra.

På trods af ødelæggelsen af ​​Anden verdenskrig har det historiske centrum og en del af den befæstede mur bevaret sin antikke struktur, der fører dig tilbage i tiden.

Inde i centrum finder besøgende flere vigtige museer og kirker, herunder det Pretorianske palads, der er vært for Civic Museum og Church of San Regol

Takket være sin vigtige landbrugstradition, støttet af ideelt vejr og af et uforurenet territorium, har Montaione i mange år tilbudt en meget prestigefyldt vin- og madtradition. Hvis du er i området, kan vi varmt anbefale, at du smager den lækre Tartufo Bianco (hvide trøfler), som findes i området, og at deltage i madfesten, der er dedikeret til Tartufo Bianco og Chestnut i det historiske centrum af byen hver oktober.

Montaione

Montaione

Via Francigena

Via Francigena

Montaione er meget tæt på den gamle Via Francigena pilgrimsvej og til den hellige San Vivaldo Mount, deraltid har bragt en masse pilgrimme til landsbyen. Af denne grund kan Montaione prale af sin store oplevelse inden for gæstfrihed og turisme.

Området rundt om Montaione

Hvis du vil opleve landskabet rundt om Montaione, har du mulighed for at vælge mellem seks forskellige men planlagte udendørs ruter, hvor du kan vandre, mountainbike eller endda udforske på hesteryg. Der er ruter, der passer til alle: en rute, der giver dig mulighed for at tilbringe en masse tid i kontakt med naturen, en anden til at opdage de gamle landsbyer, en anden til at opdage Iano eller Vignale, andre smukke byer tæt på Montaione.

Information om ruterne og kort over dem kan fås i de lokale Turistinformationer eller i kiosk

Området strækker sig over ca.10490 hektar og er præget af omfattende skovklædte områder, med blide bakker med vinmarker og olivenlunde. I de mange landejendomme produceres der ekstra jomfruolivenolie, fine vine og andre typiske enestående produkte

Og som beboerne i området siger:

Når du én gang har været i Montaione, vil du altid ønske at vende tilbage!

 

 

 

HVOR LIGGER MONTAIONE?

 

 

 

 

LÆS MERE OM...

 

Læs mere om spændende og smukke byer, attraktioner og oplevelser i provinsen Firenze

 

 

 

DRØMMEN OM TOSCANA

Rejsetemaer - og inspiration til opevelser og ferie

 

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL MONTAIONE?

 

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er mit mål at give mine kunder muligheden for at udleve drømmen om en god ferie i Toscana, Italien. Derfor har jeg nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor se mange forskellige typer af ferieboliger i Toscana, Italien, såom 

 

 

 

INFO OM ITALIEN

 

Forsikringer

Brug af Internettet på ferier

 

 

 

 

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

 

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål - eller gerne vil have hjælp til at finde lige præcis den bolig der passer til dig og den eller dem du skal rejse sammen med.

Jeg har besøgt alle ferieboligerne og kender alle ejerne. Jeg har desuden kørt Toscana tyndt og besøgt rigtig mange af de spændende og smukke områder i regionen.

Den viden jeg har, deler jeg meget gerne med dig 

Du kan kontakte mig enten per telefon eller mail på

tlf: 2060 8282

Mail: info@toscana-vacanze.dk

 Jeg glæder mig til at høre fra dig

portræt