Via Francigena Toscan ferie| book feriebolig her
Via Francigena i Toscana i Italien

VIA FRANCIGENA I TOSCANA

Besøg den gamle pilgrimsrute fra Cantebury til Rom

 

Via Francigena er en mere end 1000 år gammel pilgrimsrute, der går hele vejen fra Canterbury i England til Rom og endda videre til Jerusalem. Navnet betyder "vejen fra Frankernes land" og henviser til, at man fra England skal igennem Frankrig og Schweiz for til sidst at nå frem til Rom. 

Som bekendt fører alle veje til Rom, og La Via Francigena er derfor heller ikke én enkelt fastlagt rute. Derimod har det været muligt at vælge imellem flere forskellige ruter, som både har krydset hinanden og er mødtes på forskellig vis, og som alle går under det samlede navn "La Via Francigena".

Toscana Vacanze har mange ferieboliger i Toscana, der ligger fint i forhold til at opleve Via Francigena. Det er ferieboliger, der passer perfekt ind i en kør selv ferie til Italien

kort over via Francigena

Det har blandt andet været nødvendigt for de pilgremsrejsende at have forskellige ruter grundet omskiftelige vejrforhold. Derudover har den politiske situation i perioder betydet, at visse byer eller områder helst skulle undgås. Så gjorde man som pilgrimsrejsende klogt i at vælge en rute, der gik udenom disse. 

La Via Francigena er siden middelalderen blevet betrådt af pilgrimsrejsendepå vej fra England til Rom eller Jerusalem. Hele turen fra Canterbury til Rom tog typisk 2-3 måneder tilbage i middelalderen, men heldigvis kan du jo nøjes med at gå en lille del af ruten, når du for eksempel er på ferie i smukke Italien. 

I dag er der mange, der besøger La Via Francigena på en tur til Toscana. Ruten går igennem nogle af de hyggeligste, mest spændende og mest velbevarede middelalderbyer i hele regionen. Er du blot en smule historie-, arkitektur- eller religionsinteresseret, vil også du helt sikkert nyde et besøg i en af disse byer. 

 

 

 

BILLEDER FRA VIA FRANCIGENA

 

Via Francigena

Via Francigena

Via Francigena

Via Francigena

 

Vil du selv vandre?
Vil du selv ud på La Via Francigena, kan du enten tage (en del af) ruten til fods, på cykel eller til hest. Små dele af ruten er bilvenlige, men kun i et begrænset omfang.

Du kan naturligvis vælge bare at kigge på vejen, eller selv vandre et stykke ad den på egen hånd. Men der er også en række firmaer, der arrangerer længere vandreture over flere dage på den historiske vej. Læs mere om mulighederne via dette link

På ruten La Via Francigena bliver du mødt af imponerende natur, der kan få enhver til at tabe underkæben. Derudover finder du her velbevarede middelalderbyer, som bedst af alt kan beskrives som små tidskapsler, der sender dig mange hundrede år tilbage i tiden. 

Byer langs ruten
Lucca, Siena og San Gimignano er blot et udpluk af de fantastiske byer, der ligger nær La Via Francigena. Du kan naturligvis booke din feriebolig i en af disse fantastiske middelalderbyer igennem Toscana Vacanze. 

Jeg har specialiseret mig i ferieboliger i netop Toscana, og hvor end du ønsker at feriere i den smukke region, kan jeg være behjælpelig. Jeg har personligt besøgt samtlige af de ferieboliger, jeg udlejer, og jeg tør godt love dig, at du kan få en fantastisk ferie i hver og én af dem. 

 

 

 

DRØMMEN OM TOSCANA - FORSLAG TIL FERIER OG ATTRAKTIONER

 

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er mit mål at give mine kunder muligheden for at udleve drømmen om en god ferie i Toscana, Italien. Derfor har jeg nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor se mange forskellige typer af ferieboliger i Toscana, Italien, såom 

 

 

 

INFO OM ITALIEN

 

Forsikringer

Brug af Internettet på ferier

 

 

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

 

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål - eller gerne vil have hjælp til at finde lige præcis den bolig der passer til dig og den eller dem du skal rejse sammen med.

Jeg har besøgt alle ferieboligerne og kender alle ejerne. Jeg har desuden kørt Toscana tyndt og besøgt rigtig mange af de spændende og smukke områder i regionen.

Den viden jeg har, deler jeg meget gerne med dig 

Du kan kontakte mig enten per telefon eller mail på

tlf: 2060 8282

Mail: info@toscana-vacanze.dk

 Jeg glæder mig til at høre fra dig

portræt

Tilbage til forsiden. Klik her

Læs mere om ferie i Toscana her