Historiske byer i Toscana | Book din ferie her

 

 

Forslag til byer, der er et besøg værd

 

Er du ved at planlægge en tur til  Toscana, og spekulerer på, hvilke historiske byer, I skal se på turen? Så har jeg her nogle forslag til byer, jeg synes skal stå på Jeres liste.

Men jeg vil samtidigt sige, at det ikke er en autoriseret endegyldig liste. Det er mine personlige favoritter blandt de store og mellemstore byer i Toscana. Der er heldigvis også en en sand myriade af små og charmerende landsbyer, der lige ledes er et besøg værd. Du kan finde et link til mine forslag landsbyer, der er værd at besøge ved at klikke her.

Toscana nyder godt af en fantastisk natur og et dejligt klima. Og samtidigt har området en helt unik historie. Toscana var i Middelalderen arnestedet for udviklingen af den Europæiske civilisation. Derfor ser man også i de størst byer en nærmest utrolig rigdom af kunst, arkitekter og kultur. Det kommer meget tydeligt til udtryk i de byer, jeg har med på min liste.

Hvis man skal rundt i Toscana er det langt nemmest at gøre det i bil – så derfor er der også mange af mine kunder der vælger en kør selv ferie til Italien, når de skal ned og holde ferie i en af de mange dejlige ferieboliger.

Brug denne liste som inspiration og find så selv dine egne favoritter.  God fornøjelse.

 

 

 

HISTORISKE BYER...

 

 

 

DRØMMEN OM TOSCANA - FORSLAG TIL BYER OG ATTRAKTIONER?

 

Vin i Italien

VIN I ITALIEN

 

 

 

HVORDAN KOMMER VI TOSCANA?

 

 

 

 

PRAKTISK INFO

 

 

 

 

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

 

TELEFONNUMRE

Jeg er altid klar til at hjælpe med at svare på spørgsmål og give dig vejledning, så du får den bedste ferie.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig

cam