Find ferieboliger i Arezzo » Dansk rejsebureau | Book din ferie her

Ferieboliger i Arezzo

Book en feriebolig i Arezzo i Italien

Arezzo regionen er en overset perle for mange danskere  - og det er synd, for det er en italiensk perle.

Regionen har det hele: smukke landskaber og mange fantastiske historiske byer. Og så dyrker man fremragende italiensk vin i dalen, Val di Chania, der strækker og regionerne Siena og Arezzo.

Se alle ferieboliger i Arezzo. Klik her

Information om Arezzo regionen

Byen Arezzo
Regionen Arezzo ligger i den østlige del af Toscana i Italien. Regionen har navn efter byen Arezzo, der med sine 99.000 indbyggere ligger en lille times kørsel sydøst for Firenze. Arezzo blev grundlagt  af Etruskerne i det 9. århunderede f.Kr. Senere blev den en lokal vigtig by i perioden under Romerriget, da den havde en strategisk placering. 

Centrum af byen er meget smuk med bl.a. den fine central plads  Piazza Grance. Byen er beriget med mange kulturelle og kunstneriske oplevelser, som er et besøg værd. Bla.a. er der i den centrale kirke, Basilica del San Francisco en række flotte fresker af Piera della Francesca. Du kan læse mere om Arezzo her.

Balze di Verghereto
Landskabet i Arezzo i Italien er utroligt smukt og varieret med dale, sletter og bakker. Særlig kendt er Balze di Vergheroto, det er nogle stejle lerholdige skrænter, der er opstået via erosioner.  Selveste Leonardo da Vinci havde også et godt øje til - og han brugte dem som baggrund i sit berømte maleri af Mona Lisa. 

Læs mere om Balze her

Val di Chania
Regionen er også kendt for sin produktion af vin og olivenolie - særligt i dalen, Val di Chania

 

Spændende middelalderby
Cortona er en meget smuk by, der ligger på toppen af en bakke,  hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over den omkringliggende flade slette. Byen kan spore sin historie helt tilbage til etruskertiden – dvs før romerriget opstod.

Det er en af mine yndlings byer i Toscana, da der er en dejlig stemning – og det er spændende at på opdagelse i små krogede gader, eller sidde på det centrale torv midt i byen. Her kan jeg dyrke en af mine yndlingsbeskæftigelser: drikke en god kop espresso, medens jeg kigger på mennesker.

Prøv det.

Hollywood i Toscana

Byen er i nyere tid kendt af især amerikanere. Forfattere Frances Mayes boede i byen medens hun skrev bogen ”Under the Tuscan sun”. Den er senere blev filmatiseret til en ”feel good” romantisk historie, der i bedste Hollywood-stil giver en meget idlyseret billede af Toscana.

Bogen og filmen hedder på dansk: Mit hus i Toscana. Og den kan faktisk godt anbefales, hvis du en aften trænger til en gang uforpligtende, sød underholdning.

I den sydlige ende af regione ligger Lago Trasimeno, der er Italiens fjerde største sø.

Om  sommeren er det fint at bade i søen, selv om der ikke er brede strande.

Byen Poppi  er en lille og charmerende by ca 35 km fra Arezzo. Byen er domineret af en meget velbevaret borg fra det 13. århundrede. Borgen er faktisk "prototypen" af Palazzo Vecchio i Firenze i Italien. 

Poppi er en by, der ikke besøges af så mange turister. Men de, der lægger vejen forbi, glemmer med garanti aldrig den eller den smukke udsigt over Val di Casentino.

Du kan læse mere om byen og slottet her

Se de spændende ferieboliger i Arezzo i Italien

Arezzo er skøn lille midderalderperle i det billedskønne Chiantidistrikt. Byen er ikke lige så overrendt af turister, som nogle af de større byer, og derfor har du her i endnu højere grad mulighed for at opleve Toscanas autentiske charme. Byen er særlig kendt for Piazza Grande, som er en stor plads i Arezzos gamle bydel. Pladsen er omkranset af fantastisk middelalderlig arkitektur og belagt med røde brosten, der giver hele bydelen en helt særlig atmosfære.

Byen er desuden kendt for at danne kulisse for Roberto Benignis æstetisk smukke film Livet er smukt. Hos Toscana-Vascana har vi flere forskellige ferieboliger at tilbyde i Arezzo og omegn, og du kan dermed få lov at opleve den smukke by i en hel uge eller to. Vi har en række forskelligartede ferieboliger i byen, og du har således mulighed for både at leje en villa med privat pool eller en ferielejlighed i en ejendom. Hvad end du vælger, vil Arezzo ikke skuffe, og du vil få en autentisk Norditaliensk oplevelse udover det sædvanlige. 

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Så tjek boligerne i de øvrige regioner i Toscana

Udvalget af ferieboliger
Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster. Og når jeg er ude og besøge mulige nye potentielle boliger, så spørger jeg altid mig selv: "ville jeg selv have lyst til at holde ferie her - eller endnu vigtigere; ville jeg foreslå stedet til vores venner eller børn som feriebolig" 

Det er ud fra de kriterier alle de boliger, der er vist på denne side, er valgt.

Praktiske oplysninger.
Du kan finde praktiske oplysninger om Italien via disse link

Transport og trafik
- hvordan kommer jeg til Italien
- Bilferie -ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

Info om Italien
- Værd at vide
- Info  om Italien

Forsikringer
- Forsikringer