Elba i Toscana ferie Italien| book din feriebolig her.

 

 

Den store, grønne ø i havet ud for Toscana

 

 

Elba er den største ø i den toscanske øhav og den tredje største i Italien efter Sardinien og Sicilien. Sammen med otte andre øer, herunder Giglio, Giannutri og Montecristo, er det en del af Nationalparken i Det toscanske øhav, den største havpark i Europa.

Øen Elba er berømt overalt i verden for at have den franske kejser Napoleon i 1814 under hans eksil. Men dens historie går tilbage til forhistorien med Ilvati-stammen fra Ligurien, der navngav øen Ilva. Derefter blev det beboet af etruskerne og senere af romerne, der virkelig værdsatte øen og dens rige aflejringer af jern og dens mudderbade.

Der er flere minder, der vidner om øens strålende fortid;  fra de arkæologiske fund til de imponerende fæstninger og militære konstruktioner som Castello del Volterraio og de smukke Napoleonsboliger fra 1800-tallet som Palazzina dei Mulini.

Men hvad der virkelig gør Elba berømt og elsket i dag, er det klare og blå hav og de smukke strande. Øen er meget frodig og derfor er den - selv under sommerens brændende sol  - meget grøn. Det gør Elba til en unik destination i Toscana.

Det er der også mange, der har fundet ud af. Så Elba er en populær destination, hvorfor der er rigtig mange turister på den forholdsvis lille ø om sommeren. Men det er faktisk OK – bare man er forberedt på det. Selv om det kan være noget at en udfordring af finde en parkeringsplads til bilen, når man skal ned til en af de mange smukke strande.

Elba er perfekt til dykning og snorkling. I det klare vand kan man se mange forskellige fiskearter eller dykke ned til sunkne skibsvrag. Der er også mulighed for mange at dyrke andre former for aktiviteter eller sportsgrene. Man kan vandre eller tage på ture på mountainbikes, spille golf, leje en båd eller nyde dage med fuldstændig afslapning ved de termiske bade i San Giovanni.

 

Toscana Vacanze har ingen ferieboliger på Elba

Toscana Vacanze har ingen ferieboliger på øen. Men det skal bestemt ikke afholde mig fra at give den de allerbedste anbefalinger. Den er som sagt meget turistet om sommeren. Men på trods heraf synes jeg, der er en dejlig stemning på øen, og der er altid noget specielt ved at skulle sejle ud til en ø.

Så derfor: tag et par dage på øen – og kom så tilbage på Toscana inde på fastlandet og lej en feriebolig af Toscana Vacanze.

Elba i Toscana i Italien

Elba i Toscana i Italien

Elba i Toscana i Italien

 

 

 

LÆS MERE OM...

 

 

GØR DRØM TIL VIRKELIGHED - FIND DIN FERIE I TOSCANA

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana

Det er mit mål at give mine kunder muligheden for at udleve drømmen om en god ferie i Toscana, Italien. Derfor har jeg nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana. Her har man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie.

Det gælder hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur.

Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL TOSCANA?

 

 

 PRAKTISK INFO

 

 

 HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

telefon

Jeg er altid klar til at hjælpe med at svare på spørgsmål og give dig vejledning, så du får den bedste ferie.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig

cam