Firenze ferie Toscana, Italien | Book feriebolig her
Firenze

FIRENZE

Byen der er fyldt med arkitektur, kunst og historie 

Byen Firenze og dens mange seværdigheder er et oplagt mål på en kør selv ferie til i Italien, hvor I bor i en af ferieboligerne i provisen

Historien  om Firenze er historien om byen og bystaten der i Middelalderen og underlagde sig alle de andre bystater i Toscana (undtagen Lucca) – og den blev dermed dén dominerende økonomiske, poltiske og kulturelle magt. Byens position var så stærk, at den må siges at have haft en afgørende indflydelse på udviklingen af europæisk kunst og kultur.

I vore dage er byen med ca. 375.000 indbyggere en af de mest populære turistattraktioner i Italien med over 10 millioner besøgende turister hvert år.

Det er dog vigtigt at huske på, at det ikke kun er byen Firenze, der er et besøg værd. Toscana Vacanze har en række charmerende og autentiske ferieboliger spredt ud over hele provinsen.Boliger der er oplagte for en kør selv ferie til Italien Dem kan du finde neden for på denne side. 

 

 

 

UDVALGTE FERIEBOLIGER I FIRENZE

 

Se alle ferieboliger i Firenze

 

 

 

LÆS MERE OM BYEN FIRENZE

 

 

 

 

HVOR LIGGER FIRENZE?

 

 

 

LÆS MERE OM...

 

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL FIRENZE?

 

 

 

 

DRØMMEN OM TOSCANA - FORSLAG TIL FERIER OG ATTRAKTIONER

 

Rejse til Firenze

Firenze er et af italiens mest populære rejsedestinationer – og med god grund. Den charmerende by har noget af Europas smukkeste arkitektur. Det er byens katedral, Duomo di Firenze ideal eksemplet på, og har du ikke noget imod højder og små, trange rum, bør du kravle de 463 trin op i kublen, der er Firenze centrums højeste punkt, og giver dig udsigt over alle byens fine hustage. Derudover bør du naturligvis også lægge vejen forbi Piazzale Michelangelo, der ligeledes giver en fantastisk udsigt over den smukke by.

Generelt er Firenze en by, der har det hele, hvad end du er til kulturhistoriske oplevelser, drømmer om at slentre rundt og opleve autentisk, italiensk arkitektur eller gerne vil bruge ferien på at shoppe i de hyggelige, små italienske butikker eller mange unikke markeder, som byen er kendt for. Derudover er Firenze et madmekka, der tilbyder alt det bedste, som italiensk madkultur har at byde på. Byen emmer af liv, kultur og historie, og er den perfekte destination for dig, der drømmer om at blive hengive dig til Norditaliens charme.

Hvis man kun har en dag i Firenze
Udfordringen kan være den som mange danske turister står med, nemlig at de kun har en dag i Firenze. Så kan de nemlig være svært at vælge, hvad man skal se. Hvis det er tilfældet for jer, så fortvivl ikke. Ligegyldilgt hvor meget eller hvor lidt I når at se, så har I helt sikkert fået et bredt indtryk af byen. Lad derfor være med at stresse over alt det I ikke når - og glæd jer i stedet over, det I rent faktisk nåede. 

I kan også glæde jer over, at hvis der er noget I ikke nåede at se, så er der en god grund til at komme tllbage til Firenze - måske i en forlænget weekend på en romatiske kærestur uden for højsæsonen. Det kan jeg varmt anbefale.

 

Feriehus Firenze

Hos Toscana-Vacanze har vi et række skønne ferieboliger i Firenze-området. Her har du blandt andet mulighed for at få det bedste af to verdener med en smuk privat villa lidt uden for selve Firenze, hvor du kan opleve områdets skønne natur helt tæt på. Her har du mulighed for dagligt at køre ind til Firenzes pulserende byliv eller vælge at bruge eftermiddagene i de smukke naturområder, der kendetegner landskabet uden for selve byen. Flere af vores ferieboliger har eget køkken, så du har mulighed for at købe ind på nogle af Firenzes kendte og overdådige madmarkeder, som for eksempel Mercato Centrale, og selv kokkerere italienske specialiteter.

Mange af vores feriehuse ligger desuden placeret således, at de både er i kort distance til Firenze og charmerende Lucca. Således kan aftener bruges på lækre italienske restauranter eller hyggelige fortorvscaféer med toscansk vin i glassene. Firenze-området kan være varmt om sommeren, og derfor er de fleste af være ferieboliger med enten delt eller egen pool, så du kan køle ned, når solen bager midt på dagen. Vores feriehuse nær og i Firenze er holdt i autentisk italiensk stil, der skaber skønne rammer for en uge i det Norditalienske. 

 

 

PRAKTISK INFO

 

Info om Italien

Forsikringer

Brug af Internettet på ferier

 

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål - eller gerne vil have hjælp til at finde lige præcis den bolig der passer til dig og den eller dem du skal rejse sammen med.

Jeg har besøgt alle ferieboligerne og kender alle ejerne. Jeg har desuden kørt Toscana tyndt og besøgt rigtig mange af de spændende og smukke områder i regionen.

Den viden jeg har, deler jeg meget gerne med dig 

Du kan kontakte mig enten per telefon eller mail på

tlf: 2060 8282

Mail: info@toscana-vacanze.dk

 Jeg glæder mig til at høre fra dig

portræt