Ferieboliger i Firenze Toscana » Dansk rejsebureau | Book din ferie her - Ferie i Italien

Ferieboliger i Firenze

Book en feriebolig i Firenze i Italien

Historien  om Firenze er historien om byen og bystaten der i Middelalderen og underlagde sig alle de andre bystater i Toscana (undtagen Lucca) – og den blev dermed dén dominerende økonomiske, poltiske og kulturelle magt. Byens position var så stærk, at den må siges at have haft en afgørende indflydelse på udviklingen af europæisk kunst og kultur.

I vore dage er byen med ca. 375.000 indbyggere en af de mest populære turistattraktioner i Italien med over 10 millioner besøgende turister hvert år.

Læs mere om Firenze her

Det er dog vigtigt at huske på, at det ikke kun er byen Firenze, der er et besøg værd. Toscana Vacanze har en række charmerende og autentiske ferieboliger spredt ud over hele regionen. Dem kan du finde neden for på denne side.

Alle ferieboliger i Firenze regionen 

Populære destinationer i regionen

Rejse til Firenze

Firenze er et af italiens mest populære rejsedestinationer – og med god grund. Den charmerende by har noget af Europas smukkeste arkitektur. Det er byens katedral, Duomo di Firenze ideal eksemplet på, og har du ikke noget imod højder og små, trange rum, bør du kravle de 463 trin op i kublen, der er Firenze centrums højeste punkt, og giver dig udsigt over alle byens fine hustage. Derudover bør du naturligvis også lægge vejen forbi Piazzale Michelangelo, der ligeledes giver en fantastisk udsigt over den smukke by.

Generelt er Firenze en by, der har det hele, hvad end du er til kulturhistoriske oplevelser, drømmer om at slentre rundt og opleve autentisk, italiensk arkitektur eller gerne vil bruge ferien på at shoppe i de hyggelige, små italienske butikker eller mange unikke markeder, som byen er kendt for. Derudover er Firenze et madmekka, der tilbyder alt det bedste, som italiensk madkultur har at byde på. Byen emmer af liv, kultur og historie, og er den perfekte destination for dig, der drømmer om at blive hengive dig til Norditaliens charme. 

Feriehus Firenze

Hos Toscana-Vacanze har vi et række skønne ferieboliger i Firenze-området. Her har du blandt andet mulighed for at få det bedste af to verdener med en smuk privat villa lidt uden for selve Firenze, hvor du kan opleve områdets skønne natur helt tæt på. Her har du mulighed for dagligt at køre ind til Firenzes pulserende byliv eller vælge at bruge eftermiddagene i de smukke naturområder, der kendetegner landskabet uden for selve byen. Flere af vores ferieboliger har eget køkken, så du har mulighed for at købe ind på nogle af Firenzes kendte og overdådige madmarkeder, som for eksempel Mercato Centrale, og selv kokkerere italienske specialiteter.

Mange af vores feriehuse ligger desuden placeret således, at de både er i kort distance til Firenze og charmerende Lucca. Således kan aftener bruges på lækre italienske restauranter eller hyggelige fortorvscaféer med toscansk vin i glassene. Firenze-området kan være varmt om sommeren, og derfor er de fleste af være ferieboliger med enten delt eller egen pool, så du kan køle nej, når solen bager midt på dagen. Vores feriehuse nær og i Firenze er holdt i autentisk italiensk stil, der skaber skønne rammer for en uge i det Norditalienske. 

Fandt du ikke det du ledte efter?

Så tjek eventuelt boligerne i de øvrige regioner i Toscana

Udvalget af ferieboliger

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster. Og når jeg er ude og besøge mulige nye potentielle boliger, så spørger jeg altid mig selv: "ville jeg selv have lyst til at holde ferie her - eller endnu vigtigere; ville jeg foreslå stedet til vores venner eller børn som feriebolig" 

Det er ud fra de kriterier alle de boliger, der er vist på denne side, er valgt.

 

Praktiske oplysninger.

Du kan finde praktiske oplysninger om Italien via disse link

Transport og trafik
- hvordan kommer jeg til Italien
- Bilferie -ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

Info om Italien
- Værd at vide
- Info  om Italien

Forsikringer
- Forsikringer

Brug af Internettet på ferier
- Brug af internettet

 

Turen til Toscana

Der er ca. 1.600 km fra den dansk-tyske grænse til Firenze.

Det er oplagt at gøre ferien i Toscana og Firenze regionen til kør-selv bilferie. Men det er også muligt flyve til en af De internationale lufthavne i Pisa og Firenze. I visse tilfælde kan I også vælge at flyve til lufthavnene i Milano, Bologna eller Rom. Det kan afhænge af priser og hvor i Toscana, I skal hen.

Endelig er det også muligt at taget toget derned.

Læs mere herom via dette link: Hvordan kommer jeg til Toscana?  

 

Hvornår er det bedst at besøge Toscana?

Højsæsonen er i juli og august. Det er disse måneder skoleferierne falder - og derfor også i disse måneder, de fleste rejser til Toscana.

Men hvis I har mulighed for at rejse om foråret eller efteråret kan det varmt anbefales.

Højsæsonen er i juli og august. Det er disse måneder skoleferierne falder - og derfor også i disse måneder, de fleste rejser til Toscana.

Det er dejligt at komme ned at møde foråret med alle de flotte og firske farver på planter og blomster - og det er varmt nok til at man kan sidde uden for og drikke en kop kaffe på en fortovscafe.  

Efterårsmånederne september og oktober er helt fantastiske. Det er stadig lunt, der er færre turister - og priserne er mange steder en gang lavere end i højsæsonen. Sidst men ikke mindst er efteråret høstsæson i Toscana i alle de frodige vinmarker og olivenlunde.

 

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål - eller gerne vil have hjælp til at finde lige præcis den bolig der passer til dig og den eller dem du skal rejse sammen med.

Jeg har besøgt alle ferieboligerne og kender alle ejerne. Jeg har desuden kørt Toscana tyndt og besøgt rigtig mange af de spændende og smukke områder i regionen.

Den viden jeg har, deler jeg meget gerne med dig 

Du kan kontakte mig enten per telefon eller mail på

tlf: 2060 8282

Mail: info@toscana-vacanze.dk

 Jeg glæder mig til at høre fra dig