Vejret i Firenze Toscana, Italien | Book ferie her

 

 

I  Firenze i Toscana vil du opleve sol og dejligt vejr det meste af året

Hvornår er det bedst at rejse til Firenze?

Det afhænger jo først og fremmest af, hvornår du har ferie. 

Men hvis du selv kan planægge din ferie, vil jeg anbefale forår og efterår. Da Firenze er en meget populær by, er der rigtig mange turister om sommeren. Der er bedre plads i hhv. forår og efterår.  Dertil kommer at temperaturerne nok passer lidt bedre til danskere i disse perioder.

Hvis du vil se en meget detaljeret beskrivelse af vejret i Toscana i hele året kan du læse mere her

vejret i Toscana

Vejret i Firenze om sommeren

Bedømt ud fra vejret alene, vil de fleste nok synes, at  de bedste måneder at tage til Firenze er i april, maj, juni, juli, august og september. Fordelen er her, at man så kan nyde godt af Toscanas dejlige klima, sidde udenfor på fortvoscafeerne – og virkelig opleve ”la dolce vita”, som Italien med rette er så berømt for.

Ulempen er at særligt sommermånederne juli og august kan være endog meget varme – og det kan føles ekstra varmt at gå rundt i en storby. Det kan for mange være udfordrende. Og jeg vil gå så langt som at sige, at hvis I rejser med småbørn, så skal I tænke jer godt om. Sommermåneder er desuden de dyresre måneder at være i byen.

Hvis I tager til Firenze i sommerferien med børn – fordi det nu rent faktisk er det tidspunkt, I er i Toscana – vil jeg anbefale jer at lave pauser, der også tager hensyn til børnenes behov ,med f.eks is eller kølende drikke.

 

Vejret i Firenze om foråret og efteråret

Hvis I har mulighed for det vil jeg klart anbefale at besøge at besøge byen enten i foråret eller efteråret – der generelt er to fantastiske årstider både i Firenze og Toscana.

 

 

 

LÆS MERE OM BYEN FIRENZE

 

 

 

HVOR LIGGER FIRENZE?

 

 

 

 

LÆS MERE OM... 

 

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL FIRENZE?

 

 

 

 

DRØMMEN OM TOSCANA - FORSLAG TIL DESTINATIONER OG ATTRAKTIONER

 

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er mit mål at give mine kunder muligheden for at udleve drømmen om en god ferie i Toscana, Italien. Derfor har jeg nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor se mange forskellige typer af ferieboliger i Toscana, Italien, såom