udvælgelse af boliger |Book din ferie hos Toscana Vacanze

En af mine vigtigste opgaver er at finde nye huse.

I tidens løb, er der mange, der har spurgt mig, hvordan jeg finder og vælger nye huse.

I forhold til at finde nye huse, bruger jeg en blanding af netværk, henvendelser fra udlejere i Toscana og diverse lokale italienske hjemmesider.

Når jeg har fundet et antal huse, jeg synes ser interessante ud, kontakter jeg ejerne og aftaler et besøg med dem.

Jeg besøger alle husene
Besøget har to formål. For det første vil jeg gerne møde og tale med ejerne face to face. Møde med ejerne giver mig mulighed for at lære dem at kende og deres måde at være på. Det giver mig lynhurtigt en sikker fornemmelse af, om det er folk jeg stoler og jeg derfor også, om det er folk, jeg vil være bekendt at sende kunder ned til.

 

Høje kvalitetskrav
For det andet vil jeg med besøget besigtige ejendommene, og vurdere om deres placering, indretningen af de enkelte boliger, vedligeholdelsen, rengøringen osv. er af en standard jeg vil tilbyde til mine kunder

Lakmusprøve: min egen familie!

Og i den proces er der en del ejendomme, der bliver sorteret fra. Jeg er nok lidt kritisk. Jeg bruger min ældste datter, Larua og hendes familie med mand og tre børn som indikator – da de minder meget om den type af kunder, jer har.

Så når jeg er ude og besigtige et sted, spørger jeg altid mig selv: ”vil du anbefale Laura og hendes familie at holde ferie her?”. Hvis svaret er JA, vil jeg også gerne foreslå det til andre – og så kommer det med i mit program. Men hvis svaret er NEJ eller MÅSKE, så laver jeg ikke nogen aftale med stedet. Jeg følger princippet: ”If in doubt – then out!”

Jeres ferie  - min passion
Jeg lever nemlig af, at mine kunder har tillid til mig, og stoler på, at de huse, jeg tilbyder, er af en god kvalitet. Dvs. ordentlige, pæne og rengjorte boliger. Det er ikke moderne 5-stjernede, med store restauranter og morgenmadsbuffet. Men boliger, der afspejler en autentisk italiensk kultur, der typisk ligger enten i mindre byder eller ude på landet med masser af plads og nem adgang til naturen.

Du kan derfor trygt søge efter en feriebolig på min hjemmeside. Du bliver ikke skuffet

 

 

 

DRØMMEN OM TOSCANA

REJSETEMAER OG INSPIRATION

 

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL TOSCANA?

 

Der er mange måder at komme til Toscana. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Kør selv ferie til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

 

Ingen lufthavn i Siena
Der er ingen international lufthavn i Arezzo. Man kan i stedet flyve til lufthavnene i Pisa eller Firenze

- Fly til Italien

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere om billeje

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Du kan  her finde  oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom 

Agriturismo
private villaer med egen pool
Luksus boliger
vingårde
Ferieboliger med valgfri ankomstdato
Luksus
Ferieboliger med Air-con
Ferieboliger med egen restaurant
Ferieboliger hvor kæledyr er velkomne
Pensionat / B&B.

 

 

Tilbage til forsiden af Arezzo.