Find sommerhus i Toscana, Italien Find den og book den her
udsigt fra pool i Toscana

Sommerhus i Toscana

Lej den perfekte feriebolig

Vær sammen, slap af, og nyd lækker mad og drikke på en ferie til skønne Toscana. Når du lejer et helt sommerhus, er der som regel rigeligt med plads at gøre godt med, så I for eksempel kan tage afsted på tværs af flere generationer, eller I kan feriere sammen flere familier.

Her på siden finder du mange skønne sommerhuse i Toscana, så du kan helt sikkert finde en lejebolig, der passer til netop dine og dit selskabs behov, krav og ønsker.

Tag et kig på lejeboligerne her nedenfor, og lej et skønt sommerhus i Toscana

Her hos Toscana Vacanze kan du leje skønne ferieboliger for enhver smag 
Hos Toscana Vacanze har du mulighed for at leje alverdens skønne ferieboliger overalt i Toscana. Du kan derfor naturligvis også finde et sommerhus, hvis det er netop denne type lejebolig, der passer dig bedst.

Du finder lejeboliger i alverdens størrelser her på siden, så uanset hvor mange I skal afsted sammen, kan du finde et sommerhus i Italiens smukke region, der passer perfekt rent størrelsesmæssigt.

Typisk er sommerhusene relativt store, hvilket gør denne type feriebolig perfekt, hvis I skal en større gruppe mennesker på ferie sammen. Har du særlige ønsker til, hvor mange soveværelser der er at finde i sommerhuset, kan du filtrere specifikt efter dette her på siden.

Lej et sommerhus med pool i Toscana, og genoplad batterierne
Har du og dit selskab brug for virkelig at kunne koble fra og få genopladet batterierne? Så kan det være en idé at leje et sommerhus med pool i Italien. Derved bliver der rig mulighed for at slappe af ved poolkanten eller at lege og pjatte i det svalende vand.

Ved mange af de større sommerhuse i Italien er der privat pool, så I end ikke behøver dele den med andre. Er I en rigtig flok vandhunde, kan dette bestemt være en fordel, så I blot kan slå jer løs.

Både børn og voksne vil elske at nyde vandet under den toscanske sol, så overvej endelig at leje et sommerhus med pool i Toscana.

Sæt selv dagsordenen ved at leje en privat bolig
Den helt store fordel ved at leje et sommerhus i Italien er, at I på den måde 100 % selv kan sætte dagsordenen. Da der er køkken i sommerhusene, kan I selv handle ind og tilberede jeres måltider. I behøver end ikke at forholde jer til spisetider eller at booke bord på restauranter, men kan derimod lægge programmet, som det passer jer og jeres familie.

Har I en firbenet ven i familien, som I gerne vil have med på ferien? Så kan I heldigvis finde en række boliger her hos Toscana Vacanze, hvor det er tilladt at have hund med. Det gælder blandt andet flere af de fine sommerhuse i Toscana.

Hvis I tager hunden med på ferien, skal I blot sørge for at opdatere jer omkring reglerne for hunde i den pågældende feriebolig.

Lej det perfekte sommerhus i Toscana igennem Toscana Vacanze
Uanset hvilke behov og krav du måtte have, kan du finde et sommerhus her hos Toscana Vacanze, som kan være med til at gøre din drømmeferie til virkelighed

Jeg har valgt at fokusere specifikt på lejeboliger i Toscana, da det er netop dette område i Italien, jeg er allermest begejstret for og passioneret omkring. Det betyder også, at du kan være sikker på at få masser af personlige råd, tips og tricks til din tur, hvis du kontakter mig.

Jeg har personligt besøgt samtlige af de ferieboliger, jeg udlejer, og jeg lover dig, at du ganske roligt kan afholde din næste ferie i en af disse. Har du spørgsmål til nogen af boligerne, må du desuden endelig kontakte mig – jeg hjælper dig hellere end gerne med at finde et sommerhus i Toscana, der gør din rejse helt perfekt.

Filtrer nemt din søgning her på siden
For at gøre det nemt for dig at finde et sommerhus i Toscana, der er lige i øjet, har vi gjort det muligt for dig at filtrere din søgning på mange forskellige måder. Du kan således søge ud fra en lang række kriterier, så du kun får vist boliger, der faktisk er relevante for dig at kigge nærmere på.

Blandt meget andet kan du vælge, at det skal være tilladt at have hund med, at boligen er handicapvenlig, eller at der er restaurant på stedet.

Kort sagt gør vi det nemt for dig at realisere dine drømme i et smukt sommerhus i Toscana.

Mangler du hjælp til at vælge det mest ideelle sommerhus i Toscana?

så er du velkommen til at kontakte mig på

tel: 2060 8282

Mail: info@toscana-vacanze.dk

Læs mere om ferie i italien

Link til forsiden