Ferieboliger i Lucca i Toscana i Italine. Book din ferie her

Oplev Lucca

Tag på en tidsrejse til renæssancen

At besøge bymidten af Lucca er som at træde ind i en tidskapsel. Den velbevarede by står langt hen ad vejen, som den gjorde i renæssancen, og er du historie- eller arkitekturinteresseret, er Lucca derfor også et oplagt rejsemål. Der produceres skønne vine i området, og du får naturligvis fantastisk mad i byen. Er du glad for at shoppe, er byens hyggelige butikker værd at gå på opdagelse i.  

Tag et kig på de mange feriehuse nær Lucca her på siden

Find mange skønne ferieboliger nær Lucca hos Toscana Vacanze

Her hos Toscana Vacanze kan du leje mere end 500 forskellige boliger i Toscana. Du kan derfor naturligvis også finde mange skønne ferieboliger nær Lucca.

Du kan nemt filtrere din søgning ud fra en række forskellige kriterier. På den måde får du kun vist de ferieboliger nær Lucca, der er relevante for dig og dit selskab. Søg eksempelvis efter feriehuse nær Lucca med pool, aircondition eller restaurant på stedet.

Uanset hvor mange I skal afsted på ferie, kan du finde det perfekte lejemål igennem os. Du finder feriehuse nær Lucca i mange forskellige størrelser, så om der er kærestetur eller familieferie – eventuelt på tværs af flere generationer – på programmet, kan du leje den rette bolig.

3 ting, du skal se i Lucca

Guinigitårnet, som er indbegrebet af romansk-gotisk arkitektur.

  • Den cirka fem kilometer lange bymur, som indrammer bykernen.
  • Palazzo Pfanner og den smukke tilhørende have.

Noget af det mest karakteristiske ved Lucca er den velbevarede bymur, som omkranser bymidten. Bymuren er bred nok til, at man kan slentre rundt oven på denne, og herfra er der udsigt over både byen og det smukke omkringliggende landskab. På bymuren er der i dag rig beplantning, så du kan søge kærkommen skygge på de mest solrige dage.

Inde i den gamle bymidte er der ingen moderne bygninger. Det er noget af det, der er med til at gøre Lucca til noget helt særligt. At træde inden for bymuren er nærmest som at tage på en tidsrejse tilbage til renæssancen. I bymidten finder du blandt andet Guinigitårnet fra 1300-tallet.

Er du arkitekturinteresseret, er Palazzo Pfanner et besøg værd, hvis du ferierer i et af de skønne feriehuse nær Lucca. Palazzo Pfanner er et palads fra 1600-tallet, som i dag er åbent for besøgende. På en solrig dag er det fantastisk at gå på opdagelse i den smukke omkringliggende have.

Der er masser at komme efter i Lucca. Både børn og voksne vil elske den smukke by samt området heromkring. Der er oplevelser og aktiviteter for alle, og dette er altså blot nogle af de ting, du skal se i Lucca.

Spis godt i Lucca

Der er rigtig mange og rigtig mange dejlige restauranter i Lucca.

Her er et lille udvalg

Il Mecenate, Via del Fosso 94
Det er et fantastisk sted. Laver dejlig slow food mad. En ”must visit” restaurant. Nyd det.
www.ristorantemecenate.it

Piazza de Felice, Via Buia
de har lavet pizzaer i over 100 år – og det kan smages. Mums!!!
www.pizzeriadafelice.it

La Parte Degli Angeli, Via Degli Angeli 23
Dejlig mad og dejligt sted…!
https://www.facebook.com/lapartedegliangeli

Restaurant da Guilio in Pelleria, Via delle Conce 45
Hvis du leder efter en lokal autentisk retaurant, så er dette stedet… Prøv det.

Celide, Viuale Giusti 24
Dejlig fiskerestaurant. Spisekortet er kun på italiensk, men det servicemindede parsonale oversætter gerne.
www.albergocelide.it

Buca di Sant’Antonio, Via della Cervia 3
Det er en hyggelig restaurant, hvor de serverer noget dejlig mad, lavet efter klassiske toscanske opskrifter.
www.bucadisantantonio.com

I sommeren 2017 holdt Ann-Christine fra Valdemarsro ferie sammen med sin familie på en af vore boliger. Hun har også skrevet om restauranter i Lucca. Det kan du læse her: https://www.valdemarsro.dk/lucca-guide/

 

Find mange skønne ferieboliger nær Lucca igennem Toscana Vacanze

Hos Toscana Vacanze kan du finde mange feriehuse nær Lucca. Vil også du på en tidsrejse til renæssancen, nyde udsøgt mad og lækre vine samt slentre igennem snoede gader og gå på opdagelse i alskens special- og delikatesseforretninger? Så lej en af de mange ferieboliger nær Lucca igennem os, og lad eventyret begynde.

 

Link til forsiden