Afbestillingsforsikring| book hos Toscana Vacanze her
Afbestillingsforsikring

AFBESTILLINGSFORSIKRING

Afbestillingsforsikring og Corona-dækning

Hvis du har en afbestillingsforsikring kan du få alle dine penge for den bookede feriebolig retur, såfremt Udenrigsministeriets rejsevejledning for Italien bliver rød eller orange i sommeren 2022.

Det er dog en forudsætning, at Udenrigsministeriet ikke fraråder indrejse (rød eller orange) til din destination, på det tidspunkt du køber/booker ferieboligen - og at du har tegnet afbestillingsforsikringen i forbindelse med bookingen.

 

 

GOUDA AFBESTILLINGSFORSIKRING

 

Bestil afbestillingsforsikring hos Gouda

Toscana Vancanze samarbejder med Gouda, der er en af de førende aktører på dette marked gennem mange år.
Valget er faldet på Gouda, da deres afbestillingsforsikring også dækker ifm. COVID-19 for rejser med afrejsedato fra 1.juni til og med 31.december 2022.
Derfor er du rigtig godt dækket, hvis du tegner en forsikring hos Gouda ift. ferien i Toscana – eller andre lande.

 

Få dine penge tilbage, hvis du må annullere din rejse

Med en Gouda afbestillingsforsikring er du dækket, hvis du må annullere din rejse eller bliver syg op til afrejsen - eller hvis Udenrigsministeriets rejsevejledning for Italien bliver rød eller orange i sommeren 2022.

Det er dog en forudsætning, at Udenrigsministeriet ikke fraråder indrejse (rød eller orange) til din destination, på det tidspunkt du køber/booker ferieboligen - og at du har tegnet afbestillingsforsikringen i forbindelse med bookingen.

 

Køb forsikringen samtidigt med de booker din feriebolig
Du skal købe din Gouda afbestillingsforsikring samme dag, som du bestiller din feriebolig, eller senest ved indbetaling af 1.rate.

Forsikringen dækker ikke, hvis du afbestiller pga. ændrede rejseplaner, eller hvis du fortryder købet af rejsen. Vær opmærksom på, at der gælder en særlig beløbsgrænse for erstatning, hvis den person, der er årsag til afbestillingen, er over 75 år gammel.

 

God dækning – 6 % af rejsens pris
En Gouda afbestillingsforsikring dækker ikke, hvis du blot fortryder eller får andre planer. Men den dækker, hvis du bliver syg op til rejsen. Vores forsikring med super dækning dækker afbestilling som følge af:

 • At du eller andre rejsedeltagere bliver ramt af sygdom eller tilskadekomst
 • Alvorlig sygdom eller dødsfald i din nærmeste familie.
 • Brand eller indbrud i din bolig
 • At du som studerende ikke består en eksamen og derfor skal til reeksamination
 • At du bliver opsagt og skal søge eller påbegynde nyt job tæt på afrejsetidspunktet
 • Bedrageriske handlinger eller overenskomststridig arbejdsnedlæggelse i egen virksomhed

 

Dækker ikke kun lejen af ferieboligen

 • Når du køber en afbestilling hos Gouda via linket fra Toscana, sker det via Goudas webshop. Her bliver du bedt om at oplyse, hvilket beløb, du ønsker dækning for. Og det er så det beløb, du kan få refunderet. Dvs. det kan dække både lejeboligen og andre ydelser som f.eks. flybilletter.
 • Men det er selvfølgelig vigtigt at notere, at man ikke kan købe en afbestillingsforsikring, for noget man har købt på et tidligere tidspunkt. 
 • En afbestillingsforsikring skal købes samtidig med køb af feriebolig/rejseydelse, eller senest samtidig med betaling af depositum.

 

Det med småt.

Du skal være opmærksom på

 • At denne forsikring IKKE kan refunderes, når den er betalt.
 • At afbestillingsforsikringen altid skal købes samme dag, som rejsen bestilles eller senest ved indbetaling af rejsens depositum.
 • At forsikringen ikke dækker, hvis du afbestiller pga. ændrede rejseplaner, fortrydelse, ændrede forhold på destinationen eller lignende.
 • At forsikringen ikke dækker eksisterende lidelser/sygdomme, som var til stede ved tegning af afbestillingsforsikringen.
 • At der gælder en særlig beløbsgrænse for erstatning, hvis den, der er årsag til afbestillingen, er over 75 år gammel.
 • At hvis der opstår en lidelse, fra du har købt din afbestillingsforsikring, til du skal af sted, som medfører, at du ikke længere kan opnå fuld dækning på din Gouda rejseforsikring, er du dækket af afbestillingsforsikringen – forudsat at din Gouda rejseforsikring og afbestillingsforsikringen er købt samtidig.
 • At der er forbehold over for kroniske lidelser. Forsikringen ikke dækker, såfremt årsagen til afbestilling skyldes en kronisk lidelse, der var kendt på det tidspunkt, hvor forsikringen blev købt.
Gouda

Bestil afbestillingsforsikring

 

Læs mere om afbestillingsforsikring

 

 

REJSEFORSIKRING

 

Ifølge Forbrugerrådet Tænk viser en undersøgelse, at en fjerdedel af danskerne ikke rejseforsikrede. Og en femtedel af danskerne tror fejlagtigt, at det blå sygesikringskort har samme dækning som en rejseforsikring. (læs mere her)

Gælder det også dig?

Hvis det er tilfældet, vil jeg  anbefale dig at kontakte dit forsikringsselskab og forhøre om muligheden og vilkårene for at tegne en rejseforsikring. Du skal nemlig være opmærksom på, at en manglende rejseforsikring kan betyde alt fra irriterende besvær til en stor økonomisk belastning.

Alternativt kan du via linket på denne side tegne en rejseforsikring hos Gouda.

Gouda Alarmcentral har sin egen døgnbemandede alarmcentral, som med base i København hjælper rejsende verden over. En kompetent medarbejderstab sidder ved telefonerne, og de har danske læger, sygeplejersker og kriseteam, som er klar til at rykke ud over hele verden. Alarmcentralen giver dig hurtig og effektiv hjælp – døgnet rundt, året rundt, verden rundt.

 

Gouda

Bestil rejseforsikring her

 

Læs mere om rejseforsikring her

Toscana Vacanze rolle og ansvar

 • Toscana Vacanze står alene som formidler af kontakten mellem forsikringstageren og Gouda
 • Toscana Vacanze har ingen faglig kompetence inden for forsikringsydelser - og hverken kan eller må derfor yde rådgivning i forbindelse med forsikringer
 • De økonomiske og juridiske konsekvenser af en eventuel aftale indgået mellem forsikringstager og Gouda er udelukkende en sag mellem disse parter. 
 • Betaling af forsikringen og al videre kommunikation herunder anmeldelse af krav og eventuelle klager foregår direkte mellem forsikringstager og Gouda
 • Toscana Vacanze modtager en provision fra Gouda for at formidle kontakten.
 • Hvis der måtte være forskel mellem informationerne på denne side og Goudas betingelser, er det ALTID Goudas betingelser, der er gældende.
 • Kunderne opfordres derfor til altid at læse betingelserne på Goudas hjemmeside før de tegner en forsikring
 • Toscana Vacanze påtager sig ikke noget ansvar for eventuelle fejl på denne side

 

 

 

 

DRØMMEN OM TOSCANA - FORSLAG TIL FERIER OG ATTRAKTIONER

 

 

 

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

 

tel

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål - eller gerne vil have hjælp til at finde lige præcis den bolig der passer til dig og den eller dem du skal rejse sammen med.

cam