Feriebilleder fra Toscana ferie | book feriebolig her
Feriebilleder fra Toscana

FERIEBILLEDER FRA TOSCANA

Tag gode feriebilleder - af solnedgange i Toscana

Når jeg rejser rundt i Toscana tager jeg mange billeder, da Toscana er begunstiget med så utroligt mange smukke og fotogene motiver.

En af de mange gode karakteristika på ferieboligerne i Toscana er den flotte udsigt, hvor man kan nyde enten en solopgang eller en solnedgang. Disse boliger er perfekte til en kør selv ferie til Italien

En af de typer motiver der altid har fascineret mig er hhv. solnedgange og ditto opgange. Det virker nogle gange næsten som om Moder natur har skabt lokationer, der er specielt velegnede til at fotografere disse daglige mirakler.

Hvis du har samme affektion er der her nogle enkle tips til, hvordan du kan få de bedst mulige billeder af f.eks. smukke solnedgange.

 

 1. Find det rette sted
  1. Hvis du ser et sted, der kunne være godt til en solnedgangsbillede så sørg for at komme til stedet i god tid før solnedgangen, så du kan finde den rette placering og gør dit udstyr parat.
  2. Tjek tidspunktet for solnegangen.
 2. Tjek vejrudsigten
  1. Det er faktisk godt med skyer - men skidt hvis det er helt overskyet
 3. Solnedgange handler ikke kun om solen
  1. Solen bør aldrig være dit hovedmotiv, når du fotograferer solnedgangen. Hvis du vil have solen med i ­billedet, er det vigtigt, at du finder en ­komposition, hvor den ikke er i centrum. Led efter genstande, der stikker godt op over horisonten og har en form, der kan blive til en interessant silhuet – fx klipper, ­fyrtårne eller vindmøller
  2. Endelig kan du overveje, om solen er det vigtigste, eller om du bør vende dig med ryggen eller siden til solnedgangen. Skyerne modsat solen har ofte flotte, varme farver
 4. Gør solnedgange dramatisk ved lange lukketider
  1. Bruger du et almindeligt SRL kamera kan du ment indstille lukketiden.
  2. Fotograferer du med en smartphone kan du med fordel installere en app, der gør det muligt manuelt at indstille lukketid, blænde osv. Jeg bruger selv app’en Moment
 5. Brug stativ
  1. For at kunne arbejde med lange lukketider bør du anvende et kamerastativ – eller bliver billedet rystet.
 6. Vandrette horisonter
  1. Sørg for horisonten er snorlige og vandret.
  2. Er horisonten blevet skæv kan du dog nemt rette bagefter i et billedredigeringsprogram
  3. Sørg for at horisonten ALDRIG er midt i billedet. Sæt den to tredjedele nede.
 7. Brug lille blændeåbning for at opnå størst mulige dybde i billedet.
 8. Juster hvidbalancen, så du får de rigtige gyldne toner på billedet.
  1. Kan oftest også justeres efterfølgende i et billedredigeringsprogram
 9. Undereksponer billedet
 10. Skyd løs
  1. Med digitale kameraer kan man bare skyde løs. Desto flere billeder, desto større er chancen for at et af dem er godt.
  2. Husk at sortere bagefter, så hukommelseskortet på dit kamera eller telefon ikke blive fyldt op med ligegyldige billeder.

 

God fornøjelse

 

Toscana Vacanze har mange ferieboliger i Toscana, hvor I kan nyde de smukke solnedgange. Det er også ferieboliger, der passer perfekt ind i en kør selv ferie til Italien

 

 

 

DRØMMEN OM TOSCANA - FORSLAG TIL FERIER OG ATTRAKTIONER

 

 

 

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

 

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål - eller gerne vil have hjælp til at finde lige præcis den bolig der passer til dig og den eller dem du skal rejse sammen med.

Jeg har besøgt alle ferieboligerne og kender alle ejerne. Jeg har desuden kørt Toscana tyndt og besøgt rigtig mange af de spændende og smukke områder i regionen.

Den viden jeg har, deler jeg meget gerne med dig 

Du kan kontakte mig enten per telefon eller mail på

tlf: 2060 8282

Mail: info@toscana-vacanze.dk

 Jeg glæder mig til at høre fra dig

portræt

Tilbage til forsiden. Klik her

Læs mere om ferie i Toscana her