Agriturismo ferie i Toscana 2022 |Book din feriebolig her
Agrioturismo i Toscana

BONDEGÅRDSFERIE I TOSCANA 2022

Nyd den toscanske idyl på et agriturismo

Book dit Agriturismo hos Toscana Vavanze. Jeg har rejst på  kryds og tværs af Toscana for at at finde de bedste steder. Agriturismo kan oversættes til "bondegårsferie", og det betyder, at der på stedet stadig er en produktion af traditionelle italienske landsbrugsproprodukter.

Toscana er et område, der er kendt verden over for sine udsøgte vine. Derudover produceres der blandt andet olivenolie, honning og marmelade i området. Vil du helt tæt på produktionen af nogle af disse udsøgte delikatesser, skal du vælge et agriturismo i Toscana i Italien som din feriebolig. Det er et hit for både børn og voksne.

Bondegårdsferie kaldes på italiensk "agriturismo – tag et kig på boligmulighederne her på siden

Agriturismo  i Toscana

Rolige landlige omgivelser

Agriturismo i Toscana

Lokale madvarer

Agriturismo i Toscana

Lækre pools

Agriturismo giver dig et sjældent indblik i det toscanske liv

Agriturismo er en sammenskrivning af det italienske ord for landbrug og turisme. Agriturismo går altså ud på, at gårde, der producerer eksempelvis vin eller oliven, åbner op for turister og lader dem bo på gården. Det kan sammenlignes med en dansk bondegårdsferie, hvor man får indblik i livet på landet og får mulighed for at feriere i rolige og idylliske omgivelser.

I Toscana bliver der produceret nogle af de mest udsøgte vine i hele verden. Er du en vaskeægte vinconnaisseur, vil det derfor også være en stor oplevelse at tage på bondegårdsferie i Italien og feriere på en af de mange smukke vingårde i Toscana. Ligeledes kan du komme indenfor på gårde, hvor der produceres for eksempel skøn honning, eller hvor der er husdyrhold.

Uanset hvilken type gård du vælger, vil du få et sjældent indblik i de toscanske traditioner og det landlige liv. Du får lov til at bo sammen med lokale, hvilket er en helt særlig oplevelse.

Tag på bondegårdsferie i Italiens (nok) mest idylliske region
Hos Toscana Vacanze kan du leje alverdens former for ferieboliger i Toscana. Ønsker du at tage på bondegårdsferie i Italien, er du derfor også landet det rette sted. Jeg har mange samarbejdspartnere, som gerne lader dig og din familie komme indenfor og få et helt særligt indblik i de toscanske produktionsmetoder.

Ud over at det kan være spændende og lærerigt at tage på bondegårdsferie i Italien, er det også indbegrebet af toscansk idyl. Bliver I indlogeret på eksempelvis en mindre vingård, vil I kunne bruge timevis på at spejde ud over vinmarkerne og det frodige landskab, som fortsætter så langt, øjet rækker. Hist og her strækker høje cypresser sig imod solen, som skinner gavmildt på jer.

Tag på bondegårdsferie med børn i Toscana, og giv dem en anderledes oplevelse
At tage på bondegårdsferie med børn i Toscana er bestemt ikke nogen dum idé. Det kan være en stor og lærerig oplevelse for børn at få indblik i livet på en gård, og særligt hvis der er husdyr, vil de helt sikkert elske det. Italienerne er meget gæstfrie, og børn bliver modtaget med åbne arme.

En bondegårdsferie i Italiens smukke region er således et godt valg for hele familien. Børnene vil elske at kunne boltre sig på gårdens udearealer og hygge med eventuelle husdyr, og de voksne vil elske at nyde livet i rolige og autentiske omgivelser.

Der er pool ved alle de gårde, jeg samarbejder med. Der er altså rig mulighed for at slappe af og nyde livet med udsigt ud over marker og bakker.

Læs mere om Agriturismo

Læs mere om ferie i italien

Link tll forsiden

 

 

 

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Er du i tvivl om hvilke huse til leje i Toscana, der er relevante for dig at kigge nærmere på?

Så må du endelig ikke tøve med at kontakte mig. Jeg har personligt besøgt samtlige af mine samarbejdspartnere, så jeg ved, hvordan hvert eneste af udlejningshusene her på siden er.

Tel: 2060 8282
mail: info@toscana-vacanze.dk

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Du er velkommen til at ringe!

Jeg er altid klar til at hjælpe med at svare på spørgsmål og give dig vejledning så du får den bedste ferie.

Ring på 20 60 82 82