Oplev Castelnuovo di Garfagnana. |Book din ferie her

Oplev Castelnuovo di Garfagnana

Det autentiske og uspolerede Toscana

 

Vil du gerne opleve Toscana fra sin mest autentiske side? Ønsker du i højere grad at møde lokalbefolkningen end andre turister, når du er på ferie? Så skal du lade turen gå til byen Castelnuovo di Garfagnana. Mere toscansk bliver det ikke.

Tag et kig på de mange feriehuse nær Castelnuovo di Garfagnana her på siden

Find masser af skønne ferieboliger nær Castelnuovo di Garfagnana

Her på siden kan du leje mange smukke feriehuse nær Castelnuovo di Garfagnana. Du kan tilpasse din søgning ud fra en lang række forskellige kriterier, så du nemt finder den rette bolig til netop jeres ferie.

Du kan for eksempel søge efter feriehuse nær Castelnuovo di Garfagnana med pool, hvis dette er en prioritet for jer. Ligeledes kan du finde boliger med halvpension eller med restaurant på stedet. Hvad end der gør netop jeres ferie helt perfekt, kan du finde ferieboligen her på siden.

3 ting, du skal se i Castelnuovo di Garfagnana
Castelnuovo di Garfagnana er en bjergby, der ligger cirka en times kørsel nord for den mere kendte by Lucca. Castelnuovo di Garfagnana er autentisk, charmerende og toscansk hele vejen igennem. Byen er endnu ikke blevet opdaget af alverdens turister, og derfor er den også et godt rejsemål for jer, der gerne vil besøge en skjult perle i Toscana.

Der er masser af oplevelser at komme efter i denne smukke by. Her får du imidlertid tre ting, du skal se i Castelnuovo di Garfagnana:

  • Rocca Ariostesca
  • Katedralen Chiesa dei Santi Pietro e Paolo
  • Apuan-alperne.

Castelnuovo di Garfagnana ligger cirka 700 meter over havets overflade. Beliggenheden betyder, at der herfra er en fantastisk udsigt ud over det omkringliggende landskab. Blandt andet kan du på afstand betragte Apuan-alperne, som bestemt også er værd at aflægge et visit. Ferierer du i et af de skønne feriehuse nær Castelnuovo di Garfagnana, og er du en naturelsker, er det næsten et must at planlægge en tur ud i de smukke bjerge.

Byens hovedattraktion er Rocca Ariostesca, som er en imponerende borg fra 1100-tallet. Den er ikke til at komme udenom på et besøg til Castelnuovo di Garfagnana. Er du arkitektur-, religions- eller historieinteresseret, er også byens katedral et besøg værd.

Book ferieboliger nær Castelnuovo di Garfagnana her på siden
Hvis du drømmer om at opleve det autentiske Toscana, er denne smukke bjergby det ideelle rejsemål for dig. Her kan du gå på opdagelse i de gamle, snørklede gader og lade dig opsluge af den hyggelige stemning.

Selvom der er mange spændende og smukke ting, du skal se i Castelnuovo di Garfagnana, er en stor del af oplevelsen ved et visit i denne by også blot at suge Toscanastemningen til sig på byens torve og pladser. Du finder mange ferieboliger nær Castelnuovo di Garfagnana her hos Toscana Vacanze, så book allerede i dag, og lad snart eventyret begynde.

 

Link til forsiden

Hvor ligger Castelnuovo di Garfagnana?

Se byen placering på kort her