Ferielejlighed i Toscana i Italien i 2023. | Book den her

Vælg den rette feriebolig til din ferie

Du sidder sammen med din partner og et vennepar. I deler en flaske god, toscansk vin, imens I kigger ud over vin- og olivenmarkerne. I har nydt en god middag, og nu er solen så småt ved at gå ned efter endnu en dejlig feriedag. Børnene hygger med et spil efter at have leget i poolen det meste af dagen. Du glæder dig endnu en gang over, at I valgte at tage til netop Toscana – og at I kan feriere sammen med både jeres børn og jeres gode venner.

Tag et kig på lejemulighederne her nedenfor, og find en ferielejlighed til leje i Toscana

 

Lej den skønneste ferielejlighed i Toscana her på siden

Her hos Toscana Vacanze er fokusset på udlejning af lejeboliger i den skønne, italienske region Toscana. Jeg har valgt at fokusere på netop denne region, fordi det er den, jeg ved mest om og brænder mest for. Det betyder, at du altid kan forvente at få personlig vejledning, når du vælger at booke din lejebolig i Toscana her på siden.

Jeg har personligt besøgt alle de ferieboliger, jeg udlejer – herunder samtlige af de ferielejligheder i Toscana, du kan finde her på siden. Jeg kunne ganske enkelt aldrig drømme om at udleje en bolig, jeg ikke selv ville have lyst til at skabe gode ferieminder i. Du finder derfor også kun ferielejligheder i Toscana her på siden, som jeg uden at blinke ville anbefale til mine nærmeste venner og min familie.

Søger du en ferielejlighed i Toscana, er du derfor endt det helt rigtige sted. Jeg har specialiseret mig i udlejning af ferieboliger i den smukke, italienske region, og du kan derfor helt sikkert også finde en ferielejlighed i Toscana, der er helt perfekt for dig og dit selskab.

Overvej en ferielejlighed i Toscana med pool, hvis I vil koble helt fra
Hvis du og dit selskab tager til Toscana for at få mulighed for at lade batterierne helt op, kan det være fornuftigt at overveje en ferielejlighed i Toscana med pool. Her kan børnene slå sig løs med sjov og leg i det svalende vand, imens I voksne slapper af ved poolkanten.

Du kan her på siden finde mange ferielejligheder med tilknyttet pool. Sorter således blot efter dette søgekriterie, hvis det er vigtigt for dig at have adgang til en pool på ferien.

Lej ferielejligheder, hvis I vil rejse flere familier sammen
For både børn og voksne kan det være særdeles hyggeligt, hvis I er flere familier, der drager på ferie sammen. Særligt hvis der er jævnaldrende børn i familierne, kan dette medvirke til, at ferien bliver endnu sjovere og hyggeligere.

Du kan her hos Toscana Vacanze finde mange ejendomme, hvori der er flere ferielejligheder. Hver familie kan således leje sin egen ferielejlighed, men fortsat feriere på det samme sted. Alternativt kan I naturligvis også vælge at leje ét stort sommerhus, hvor I alle sammen kan bo sammen.

Benyt dig af vores søgeværktøj, og find den perfekte feriebolig
Målet med Toscana Vacanze er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde den feriebolig, der gør netop din drømmerejse til en realitet. Derfor kan du også filtrere din søgning efter en lang række forskellige kriterier, så du udelukkende får vist ferieboliger, der faktisk lever op til dine forventninger, krav og behov.

Søger du eksempelvis en luksusferielejlighed i Toscana, kan du søge specifikt efter dette. Det samme gælder, hvis du gerne vil finde en ferielejlighed i Toscana med privat pool, eller hvis du gerne vil finde en bolig med egen restaurant. Med mange forskellige ferielejligheder i Toscana at vælge imellem kan du uden tvivl finde en lejebolig, der passer perfekt til dig og dit selskab.

Om du søger en ferielejlighed i det nordlige Toscana eller i den sydlige del, er du landet det rette sted. Du kan finde ferieboliger overalt i regionen igennem Toscana Vacanze, så tag blot et kig på mulighederne.

 

Læs mere om andre typer af ferieboliger i Toscana her

 

Har du brug for hjælp til at vælge din ferielejlighed i Toscana? 

Så er du velkommen til at kontakte mig på

Telefon: 2060 8282

Eller

Mail: info@toscana-vacanze.dk

Læs mere om ferie i italien

Link tll forsiden

 

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er mit mål at give mine kunder muligheden for at udleve drømmen om en god ferie i Toscana, Italien. Derfor har jeg nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor se mange forskellige typer af ferieboliger i Toscana, Italien, såom 

 

 

INFO OM ITALIEN

 

Forsikringer

Brug af Internettet på ferier