Lucignano Toscana ferie | Book feriebolig her - Ferie i Italien
Lucignano i Toscana i Italien

LUCIGNANO

Autentisk middelalderby i Toscana

 

 

Lucignano er er lille middelalderby, der ligger mellem Siena og Arezzo. Derfor har den haft en strategisk vigtig betydning siden oldtiden og i middelalderen i rivaliseringen mellem de daværende bystater, Siena, Firenze og Arezzo. Toscana Vacanze har en række spændende ferieboliger i nærheden af Lucignano, så der er nemt at aflægge byen et besøg

En befæstet landsby

Lucignano

Tegning fra https://www.visitlucignano.it/

Det er en meget fascinerende lille by, som jeg virkelig vil opfordre Jer til at besøge at besøge.

Den er opbygget i elliptiske cirkler, og er dermed en fantastisk eksempel på middelalderligt anlæg for en befæstet by – og som er bevaret helt frem til i dag.

De gange, jeg har været der på en kør selv ferie til Italien, har jeg parkeret lige uden for bymuren. Jeg er derefter gået ind gennem porten i bymuren og fortsat videre ad de små smalle gader ind til centrum for alle cirklerne og byens hjerte: la Piazza del  Tribunale, hvor også byens rådhus samt kirken Chiesa di San Francesco befinder sig.

Glemt af tiden
Det er som om tiden er gået sporløst hen over Lucignano.  Der er derfor en rolig, afslappet stemning i byen, der giver et sjældent flot indblik i det autentiske Toscana – usopleret af masse turisme.

The Italian Touring Club
The Italian Touring Club har givet givet Lucignano en udmærkelse i form af et Orange flag med følgende begrundelse: "the promotion of cultural heritage, environmental protection, culture, hospitality, access to and availability of resources, the quality of accommodation, catering and local products".

Lucignano er som mange andre små byer i Toscana anlagt på toppen af en bakke. Det skete oprindeligt fordi, det havde en betydning i forhold til at forsvare sig mod eventuelle angribere. Det har ingen betydning i dag – men til gengæld kan man som besøgende glæde sig over den fantastiske udsigt, der er fra byen.

Spredt ud over det nærliggende landskab ligger en række af små spændende byer. Det gælder f.eks. for den lille landsby Gargonza.

Blomsterfestival
Hvert år i de sidste to weekender i maj afholdes der en stor blomsterfestival kaldet Maggiolata. Her bliver foråret og sommerens komme fejret med en parade med store vogne fyldt med figurer og dekorationer, der er pyntede med blomster i alle mulige farver

Hvor ligger Lucignano?

 

 

 

LÆS MERE OM...

 

Læs mere om de andre spændende byer og steder i provinsen Arezzo

 

 

 

DRØMMEN OM TOSCANA

REJSETEMAER OG INSPIRATION

 

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL LUCIGNANO?

 

Der er mange måder at komme til provinsen Arezzo. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Kør selv ferie til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

 

Ingen lufthavn i Arezzo
Der er ingen international lufthavn i Arezzo. Man kan i stedet flyve til lufthavnene i Pisa eller Firenze

- Fly til Italien

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere om billeje

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Du kan  her finde  oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom 

Agriturismo
private villaer med egen pool
Luksus boliger
vingårde
Ferieboliger med valgfri ankomstdato
Luksus
Ferieboliger med Air-con
Ferieboliger med egen restaurant
Ferieboliger hvor kæledyr er velkomne
Pensionat / B&B.

 

 

 

PRAKTISK INFO

 

Info om Italien
- Værd at vide
- Info  om Italien

Forsikringer
- Forsikringer

Brug af Internettet på ferier
- Brug af internettet

 

Tilbage til forsiden af Arezzo.