Castiglione delle Pescaia Toscana ferie | book din feriebolig her
Castiglione delle Pescaia Grosseteo i Toscana i Italien

CASTIGLIONE DELLA PESCAIA

Fiskerby og turistmagnet

Byen er et oplagt mål for en kør selv ferie til Italien, hvor I bor i en af ferieboligerne i provinsen

Castiglione della Pescaia er en historisk, lille fiskerby beliggende ca 45 km. Syd for Grosseto, der i dag tiltrækker store mængder af turister.Byen ligger ud til vandet omgivet af smuk natur med en rig og varieret flora og fauna. Det er en smuk by med sine mange pastelfarvede bygninger og blomster i gaderne og gårdhaverne

De mange turister sætter deres præg på Castiglione della Pescaia, hvor der er livlig aktivitet i byen både om dagen og aftenen. På de mange udendørs cafeer og restauranter nyder mange en god middag, nogle går senere ned til de trendy barer ved vandet. Her leves livet. Byen har qua sine kvaliteter tiltrukket mange internationale kendisser som f.eks. Robert di Nero, Sophia Loren der ejer mondæne villaer i byen.

Havnen, der oprindeligt blev brugt af de lokale fiskere – er i dag også fyldt med store og mindre store lystbåde og yachter.

Byens historie
Hele området var oprindeligt etruskernes domæne, og Castiglione var en vigtig by for dette mytiske folk. Senere tog Romerne over, og i den tidligere middelalder blev den nuværende by grundlagt af Pisa. I de efterfølgende århundreder levede byen en omtumlet og ofte hård tilværelse: den var skiftevis under ledelse af forskellige toscanske bystater som Pisa, Siena og Firenze for så at blev erobret af Spanien, der senere overgav byen til Storhertugen af Toscana. Samtidigt blev den hårdt ramt af Pesten i 1300-tallet, Den sorte Død – og var ofte udsat for angreb af pirater

Byen i dag

Castiglione della Pescaia

Byen er kendt for en dejlig rolig stemning på trods af de mange turister. Og da den samtidigter en meget smuk by, der ligger lige ud til vandet omgivet af en fantastisk natur er der mange gode grunde til at aflægge byen et besøg ligger i en meget smuk natur.

Havet uden for byen  har noget af det reneste vand i hele Toscana (og Italien). Det er et populært feriested, godt for familier i alle aldre, og par, der måske vil besøge byen uden for sæsonen for at nyde den romantiske atmosfære. Det er også en god destination for fans af sejlads, kitesurfing mm.

 

 

 

HVOR LIGGER CASTIGLIONE DELLE PESCAIA?

 

 

 

 

LÆS MERE OM...

Læs mere om, hvilke andre oplevelser der kan forvente dig, når du rejser rundt i provinsen Grosseto.

 

 

 

DRØMMEN OM TOSCANA

Rejsetemaer - og inspiration til oplevelser og ferier

Retur til forsiden af Grosseto. Klik her.

 

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL CASTIGLIONE DELLE PESCAIA?

 

Der er mange måder at komme til provinsen Grosseto. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Kør selv ferie til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

 

Ingen lufthavn i Grosseto
Der er ingen international lufthavn i Grosseto. Man kan i stedet flyve til lufthavnene i Pisa eller Firenze

- Fly til Italien

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere om billeje

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Du kan  her finde  oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom 

Agriturismo
private villaer med egen pool
Luksus boliger
vingårde
Ferieboliger med valgfri ankomstdato
Luksus
Ferieboliger med Air-con
Ferieboliger med egen restaurant
Ferieboliger hvor kæledyr er velkomne
Pensionat / B&B.

 

 

 

PRAKTISK INFO

 

Info om Italien
- Værd at vide
- Info  om Italien

Forsikringer
- Forsikringer

Brug af Internettet på ferier
- Brug af internettet

 

Retur til forsiden af Grosseto. Klik her.