Ferieboliger i Grosseto Toscana | Book din ferie her

Grosseto

Den "vilde" sydlige provins i Toscana

Provinsen Grosseto og området Maremma de mange seværdigheder er oplagte mål på en kør selv ferie til i Italien, hvor I bor i en af ferieboligerne i provisen

Regionen Grosseto rummer det spændende område Maremma. Hvor naturen i det klassiske Toscana længere nordpå er kendetegnet ved bløde bakker, er det hele mere råt og vildt i Maremma. Læg dertil nogle fantastiske badestrande og spændende små byer, så har du et godt billede af, hvad Maremma har at byde på. Toscana Vacanze har derfor også en række ferieboliger i dette område. Boliger der er oplagte for en kør selv ferie til Italien

Udvalgte ferieboliger i Grosseto provinsen

Se ALLE ferieboliger i Grosseto provinsen

Populæere destinationer i regionen

Kysterne ud for Maremma i Grosseto indeholder efter min mening nogle af de bedste badestrande i Toscana med krystal klart vand.

Der er også en række fine badebyer, hvoraf de mest kendte er Follonica og Castiglione della Pescaia

Gå ikke glip af den lille halvø, Monte Argentario. Her er både en smuk natur, spændende små byer og en række dejlige badestrande. Læs mere om Monte Argentario i Grosseto her.

Saturnia Terme
Ifølge de lokale legender er den lille by Saturnia i Grosseto italiens ældste by. Og lige så længe der har boet mennesker der, har de nydt de termiske bade nær byen. Op af undergrunder vælder 800 liter vand i sekundet med en konstant temperatur på 37,5 grader. Det er gratis at bade i kilderne!

Du kan læse mere om de termiske bade her.

Pitigliano
Byen Pitigliano udgør et meget spektakulært syn, når man kommer kørende fra vest. Den er nærmest bygget ind i og oven på kalkstensklipper.  Læs mere om byen her

Hvor ligger Grosseto?

Læs mere om byer ...

Fandt du ikke det du ledte efter?

Så tjek eventuelt boligerne i de øvrige regioner i Toscana

Hvordan kommer jeg til Grosseto

Der er mange måder at komme til provinsen Grosseto. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

Ingen lufthavn i Grosseto
Der er ingen internationale lufthavne i Grosseto. Man kan i stedet flyve til lufthavnene i Pisa eller Firenze

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere herom her

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Via dette link kan du finde oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

Færge til Giglio
Der går flere daglige færge fra fastlandet til Giglio. Fægerne afgår fra byen Porto Santo Stefano på halvøen Monte Argentario. Overfarten tager ca. 1 time. Jeg vil anbefale, at man lader bilen stå i Porto Santo Stefano, da man stort ikke har brug for en bil på Giglio. Dertil er den simpelthen for lille. Du kan finde mere information om færgerne til Giglio her.

 

Personlig service
Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom  Agriturismo, private villaer med egen pool, Luksus boliger, vingårde osv.

På forsiden kan du finde en samlet oversigt over de forskellige typer. Klik her for at komme til forsiden