Ferieboliger i Grosseto Toscana | Book din ferie her

 

 

Den "vilde" sydlige provins i Toscana

Provinsen Grosseto og området Maremma de mange seværdigheder er oplagte mål på en kør selv ferie til i Italien, hvor I bor i en af ferieboligerne i provisen

Regionen Grosseto rummer det spændende område Maremma. Hvor naturen i det klassiske Toscana længere nordpå er kendetegnet ved bløde bakker, er det hele mere råt og vildt i Maremma. Læg dertil nogle fantastiske badestrande og spændende små byer, så har du et godt billede af, hvad Maremma har at byde på. Toscana Vacanze har derfor også en række ferieboliger i dette område. Boliger der er oplagte for en kør selv ferie til Italien

 

 

 

SE ALLE FERIEBOLIGER I GROSSETO

GUL

 

HAR DU BRUG FOR HJÆLP? 

 

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål - eller gerne vil have hjælp til at finde lige præcis den bolig der passer til dig og den eller dem du skal rejse sammen med.

Jeg har besøgt alle ferieboligerne og kender alle ejerne. Jeg har desuden kørt Toscana tyndt og besøgt rigtig mange af de spændende og smukke områder i regionen.

Den viden jeg har, deler jeg meget gerne med dig 

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig

TEL

CAM

GUL

Byen Grosseto

Grosseto er 'Il Cuore della Maremma Toscana' (Hjertet af det toscanske Maremma) og det er ikke kun fordi det er hovedstaden. Sammenlignet med andre byer er Grosseto ikke gammel, den blev grundlagt i 1138, men på en eller anden måde formåede den at erhverve sig en charme, der tåler sammenligning med de andre større byer i Toscana.

Byen med godt 80.000 indbyggere, bliver tit overset af de fleste turister, da der ikke er nogle af de traditionelle store attraktioner. Men Grosseto er på trods heraf alligevel et besøg værd på grund af den afslappede atmosfære der hersker i byen.

I centrum finder man mange elegante butikker fra boghandlere med antikke synlige bjæler til en brudekjolebutik gemt inde i et middelalderligt plalds. Men hvis du virkelig vil opleve charmed ved Grosseto skal du udforske, der snåede gyder, hvor de lokale vlandet med overraskende stærkt aisatiske samfund. Du skal uden for det normale turistområde og ind i de kaotiske gader fyldt med charmerende butikker og autentiske restauranter. 

 

 

 

POPULÆRE DESTINATIONER I PROVINSEN

 

Badestrande i Maremma

Badestrande i Maremma

Kysterne ud for Maremma i Grosseto indeholder efter min mening nogle af de bedste badestrande i Toscana med krystal klart vand.

Der er også en række fine badebyer, hvoraf de mest kendte er Follonica og Castiglione della Pescaia

Monte Argentario

Monte Argentario

Gå ikke glip af den lille halvø, Monte Argentario. Her er både en smuk natur, spændende små byer og en række dejlige badestrande. Læs mere om Monte Argentario i Grosseto her.

 

Saturnia Terme
Ifølge de lokale legender er den lille by Saturnia i Grosseto italiens ældste by. Og lige så længe der har boet mennesker der, har de nydt de termiske bade nær byen. Op af undergrunder vælder 800 liter vand i sekundet med en konstant temperatur på 37,5 grader. Det er gratis at bade i kilderne!

Du kan læse mere om de termiske bade her.

Pitigliano
Byen Pitigliano udgør et meget spektakulært syn, når man kommer kørende fra vest. Den er nærmest bygget ind i og oven på kalkstensklipper.  Læs mere om byen her

 

 

 

HVOR LIGGER GROSSETO?

 

 

 

 

LÆS MERE OM...

 

Læs om de øvrtige attraktioner, oplevelser og stedet i provinsen Grosseto

 

 

 

DRØMMEN OM TOSCANA

Rejsetemaer - og inspiration til oplevelser og ferier

 

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL GROSSETO?

 

Der er mange måder at komme til provinsen Grosseto. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Kør selv ferie til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

 

Ingen lufthavn i Grosseto
Der er ingen international lufthavn i Grosseto. Man kan i stedet flyve til lufthavnene i Pisa eller Firenze

- Fly til Italien

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere om billeje

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Du kan  her finde  oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom 

Agriturismo
private villaer med egen pool
Luksus boliger
vingårde
Ferieboliger med valgfri ankomstdato
Luksus
Ferieboliger med Air-con
Ferieboliger med egen restaurant
Ferieboliger hvor kæledyr er velkomne
Pensionat / B&B.