Feriebolig med egen pool » Dansk rejsebureau | Book din ferie

Feriebolig med privat pool

Hvis I gerne vil have en feriebolig i Toscana med pool, hvor i har hele ejendommen for jer selv – og ikke skulle dele have og pool med andre, kan I leje en af de dejlige villlaer. Så kan I  sidde og slappe af ved kanten af poolen, læse en bog, lege med ungerne eller nyde et køligt glas hvidvin i skyggen.

Da der er tale om store boliger er der god plads til den store familie – eller flere familier eller grupper der rejser sammen.

Villa med pool i Italien 

Italien er en af de feriedestinationer, som danskerne besøger allermest. Landet er en populær feriedestination for både familier, par i alle aldre og vennegrupper. Det er på ingen måde mærkeligt, at destinationen hvert år er så velbesøgt af så mange danskere. Landet har utrolig meget at byde på for ferieglade gæster i alle aldre. Drømmer du om en ferie i smukke Italien i en villa med dem du holder af?

I så fald er du kommet til det helt rette sted. Vores udbud af forskellige villaer, som du kan få et kig ind i gennem billederne, indeholder noget for enhver smag og dækker rammerne for de flestes ønsker for en rigtig god ferie. Desuden giver jeres mulighed for døgnet rundt at kunne køle af eller tage en svømmetur i villaens private pool noget helt særligt til ferien.

Villaens feriegæster bestemmer tempoet for aktiviteterne i villaen. Der er hverken begrænsninger, krav om hensyn eller særlige åbningstider på villaens udbud af aktiviteter, som i skal forholde jer til. Kan det blive mere afslappet? Hvis en privat villa med pool lyder fristende for jer, kan i tage et kig på vores brede udbud af fantastiske villaer i Italien. 

Ferieboliger i Italien med privat pool

Leder i efter noget mere privat og roligt end et hotelværelse eller en campingvogn, hvor i kommer til at holde jeres ferie tæt op ad andre familier og dele poolen med fremmede gæster? Det kan ofte være en smule anstrengende at skulle dele feriestedets forskellige faciliteter med fremmede mennesker. Desuden kan hoteller og campingpladser ofte ikke garantere liggestole til alle stedets gæster ved poolen.

Det kan være med til at gøre ferien mindre afslappet, at der ikke er garanteret en plads til jer, ligesom der heller ikke er garanti for ro og ryddelighed ved de fælles faciliteter. Flere og flere vælger derfor at skifte hotelværelset eller campingvognen ud med at leje en feriebolig med privat pool.

På den måde er der nemlig garanti for, at i får helt fred og ro, og at i ikke skal dele faciliteterne med andre. Vores udbud af huse består af autentiske private villaer. De fleste af dem kan rumme store flokke af feriegæster. Er i en stor familie eller en flok af venner, som leder efter de helt rigtige rammer for jeres næste ferie i skønne Italien, så er mange af boligerne altså helt ideelle for jer. 

Feriebolig med egen pool i Toscana

Den italienske region Toscana er det oplagte rejsemål for ferieglade danskere i alle aldre. Regionen er smuk og charmerende, og der er rig mulighed for at få smagt på fantastisk italiens mad og vin, når du går rundt i Toscanas hyggelige gader. Om der er stor interesse for vin eller ej, så er det en meget spændende og helt fantastisk oplevelse at besøge en af de mange vingårde, der ligger omkring Toscana, og at tage på vinsmagning.

Anbefalelsesværdigt er det også at nyde synet af vinmarkerne og den smukke natur ved at køre rundt i området i en lejet bil. Hvis i lejer en bil, kan i opleve området på egen hånd og i jeres helt eget tempo. Efter en dag på vejen, hvor i har nydt synet af de smukke naturlandskaber, kan i nyde at komme hjem til jeres private feriebolig med egen privat pool. Jeres feriebolig danner rammer for komplet afslapning. Efter turen kan der nydes et glas italiensk vin ved poolen. Udnyt muligheden for at købe områdets lokale og gode råvarer som friske oliven, svampe og meget andet med hjem til boligen. For madelskeren er Toscana fantastisk. En ferie i Toscana giver jer mulighed for både at smage forrygende italiensk mad på restauranter, og for selv at eksperimentere med de friske råvarer. 

Pool sommerferie hus i Toscana

Vores boliger danner ganske enkelt de perfekte rammer for ferien med komplet afslapning for alle husets gæster. Mange af husets tidligere besøgende har oplevet poolen som samlingssted for hele familien eller vennegruppen, der er afsted. Jeres private pool er på den måde med til at samle gæsterne på ferien, som både kan bruges til afslapning, til leg med de mindste og til at nyde en frisk svømmetur. Når i har nydt dagens solrige timer, enten ved poolen eller ved en nærliggende strand, er der massere at se på i de små hyggelige gader.

I kan med fordel bruge de lune aftentimer på at kigge i butikker, spise aftensmad eller få en is i en af de byer, der er tæt på jeres bolig. Toscana byder desuden også på spændende historie og kultur. Blandt andet er de to middelalderbyer, Lucca og Siena, uden tvivl et besøg værd. Særligt for den historieinteresserede, for der er massere af historie at udforske i de to byer. Her kan i blandt andet opleve smukke kirker og museer. I kan udforske byen på egen hånd, eller i kan vælge at købe en guidet tur. 

Udvalget af ferieboliger
Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster. Og når jeg er ude og besøge mulige nye potentielle boliger, så spørger jeg altid mig selv: "ville jeg selv have lyst til at holde ferie her - eller endnu vigtigere; ville jeg foreslå stedet til vores venner eller børn som feriebolig" 

Det er ud fra de kriterier alle de vingårde, der er vist på denne side, er valgt.

Praktiske oplysninger.
Du kan finde praktiske oplysninger om Italien via disse link

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

Info om Italien
- Værd at vide
- Info  om Italien

Forsikringer
- Forsikringer

Brug af Internettet på ferier
- Brug af internettet

 

Valg af feriebolig

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster. Og når jeg er ude og besøge mulige nye potentielle boliger, så spørger jeg altid mig selv: "ville jeg selv have lyst til at holde ferie her - eller endnu vigtigere; ville jeg foreslå stedet til vores venner eller børn som feriebolig" 

Det er ud fra de kriterier alle de villaer, der er vist på denne side, er valgt.

Det er som hovedregel forholdsvis store huse med plads til mange personer. De er derfor oplagte til en stor familie eller flere familier, der rejser sammen. Og de bliver ofte også lejet ud til bedsteforældre, der ønsker at fejre f.eks. en rund fødselsdag ved at invitere børn, svigerbørn og børnebørn med på en ferie. 

Praktiske oplysninger.
Du kan finde praktiske oplysninger om Italien via disse links:

Tilbage til forsiden

Har du brug for hjælp?

Du er meget velkommen til  at kontakte mig, hvis du har spørgsmål - eller gerne vil have hjælp til at finde lige præcis den bolig der passer til dig og den eller dem du skal rejse sammen med.

Jeg har besøgt alle ferieboligerne og kender alle ejerne. Jeg har desuden kørt Toscana tyndt og besøgt rigtig mange af de spændende og smukke områder i regionen.

Den viden jeg har, deler jeg meget gerne med dig 

Du kan kontakte mig enten per telefon eller mail på

tlf: 2060 8282

Mail: info@toscana-vacanze.dk

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig