Marciano della Chiana Toscana ferie | Book ferie her
Marciano della Valdichiana i Toscana i Italien

MARCIANO DELLA CHIANA

... med en exceptionel velbevaret fæstning iToscana

 

Marciano della Chiana er en lille landsby, der allerede under etruskerne var beboet. I Middelalderen blev der opført en fæstning, der i dag fremstår ekstraordinært velbevaret.

Byen var i mange år begunstiget af, at den lå langs de veje, der forbandt nord og syd. Det drejede sig dels om Via Cassia, der allerede i romertdiden blev anlagt som en vej, der forbandt Rom med Firenze. Og dels var det Via Fracigena - pilgrumsruten, der startede i Cantebury i England og sluttede ved Peterskirken i Rom.

Men det var især Marciano della Valdichania's strategiske position lige på grænsen mellem Arezzo og Siena, der fik stor indflyldese på byens rolle udvikling og betydning i Middelalderen. Bystaten Arezzo udbyggede og forstærkede den fæstning, der havde ligget på stedet i århundreder – hvilket understregede fæstningens militære funktion og betydning. Senere overtog Firenze kontrollen med fæstningen – og den kom til at indtage en central betydning i Firenzes krig mod Siena i perioden 1553-55, der endte med Firenzes sejr.

Når man som besøgende i dag bevæger sig rundt i gaderne i den lille by med ca. 3.500 indbyggere, bliver man slået af den rolige og stille atmosfære, der hersker. Husk at besøge den meget velbevarede fæstning. Toscana Vacanze har ferieboliger i området - og der er nemt at komme hertil på en kør selv ferie til Italien

 

 

 

HVOR LIGGER MARCIANO DELLA CHIANA?

 

 

 

 

LÆS MERE OM...

 

 

 

DRØMMEN OM TOSCANA

REJSETEMAER OG INSPIRATION

 

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL MARCIANO DELLA CHIANA?

 

Der er mange måder at komme til provinsen Arezzo. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Kør selv ferie til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

 

Ingen lufthavn i Arezzo
Der er ingen international lufthavn i Arezzo. Man kan i stedet flyve til lufthavnene i Pisa eller Firenze

- Fly til Italien

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere om billeje

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Du kan  her finde  oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom 

Agriturismo
private villaer med egen pool
Luksus boliger
vingårde
Ferieboliger med valgfri ankomstdato
Luksus
Ferieboliger med Air-con
Ferieboliger med egen restaurant
Ferieboliger hvor kæledyr er velkomne
Pensionat / B&B.

 

 

 

PRAKTISK INFO

 

Info om Italien
- Værd at vide
- Info  om Italien

Forsikringer
- Forsikringer

Brug af Internettet på ferier
- Brug af internettet

 

Tilbage til forsiden af Arezzo.