Val di Cecina Toscana Ferie | Book feriebolig her
Val di Cecina i Pisa i Toscana i Italien

VAL DI DECINA

Den smukkeste grønne dal i Toscana

Dalen Val di Cecina er et oplagt mål på en kør selv ferie til i Italien, hvor I bor i en af ferieboligerne i provisen

 

Der er mange kendte dale i Toscana - f.eks. Val d’Orcia, Val di Chiana og Val d'Elsa – Val di Cicena er derimod ikke nær så kendt, men den er efter min mening mindst lige så smuk og spændende som dem andre. Også er her der fantastiske bølgende grønne bakker og masser af små charmerende middelalderlandsbyer – der alle er et besøg værd.

Det var etruskerne, der forstod, at de i disse bakker kunne udvikle deres civilisation. Og der er selv i dag blandt de nuværende beboere i dalene en meget stærk respekt for og kærlighed til områdets historie. Det mærkes i glæden ved at hylle gamle rødder der stadig er stærk, det ses i folks navne, i den måde de taler på og i hverdagens aktiviteter.

Val di Cecina strækker sig fra kysten, hvor byen Cecina ligger og ind til Volterra.  Dalen strækker sig langs floden Cecina i den sydlige del af provinsen Pisa og rækker  ind over provinserne Sienna og Grosseto samt Livorno. Her finder man f.eks. byerne Castelnuovo di val di Cecina og Pomarance.

Hvis du holder af at cykle, er der mange fine muligheder i Val di Cecina. Men udgangspunkt i landsbyen Pomarance kan tage forskellige ruter 

 

Yderligere info om Val di  Cecina

Du kan læse mere om Cecina og få forslag til ture hos den lokale turistorganisation: Tourism Association of Volterra and the Valdecina

 

 

 

HVOR LIGGER VAL DI CECINA?

 

 

 

 

LÆS MERE OM...

 

 

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL VAL DI CECINA?

 

Der er mange måder at komme til provinsen Pisa. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Kør selv ferie til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

 

Lufthavn i Pisa
Der er en lufthavn i Pisa. Men man kan også flyve til lufthavnen i Firenze

Læs mere om fly til Toscana

 

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere herom her

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Via dette link kan du finde oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom 

Agriturismo
private villaer med egen pool
Luksus boliger
vingårde
Ferieboliger med valgfri ankomstdato
Luksus
Ferieboliger med Air-con
Ferieboliger med egen restaurant
Ferieboliger hvor kæledyr er velkomne
Pensionat / B&B.

 

 

 

PRAKTISK INFO

 

Info om Italien
- Værd at vide
- Info  om Italien

Forsikringer
- Forsikringer

Brug af Internettet på ferier
- Brug af internettet

 

Retur til forsiden af Pisa