Sommerferie | Book din ferie her
sommerferie i Toscana i Italien

SOMMERFERIE I 2021

Hold Jeres sommerferie i det smukke Italien og Toscana

 

Drømmer du også om at tage på en kør selv ferie til Italien og holde sommerferie i en feriebolig i  det smukke og dejlige Italien og Toscana.

2021 er helt sikkert et specielt år på grund at Corona virus. Jeg kan tydeligt mærke, at der er rigtig mange, der drømmer om at komme afsted ned til varmen og alle de dejlige oplevelser i Toscana - men langt de fleste afventer en melding fra myndighederne - om det bliver tilladt at rejse eller jer..

Det kan jeg godt forstå. Toscana Vacanze har dog lavet en TRYGHEDSGARANTI, der gør at du uden risiko kan bestille din feriebolig i Toscana allerede nu - og planlægge din sommerferie som du normalt gør. (se betingelser nedenfor) 

Ligegyldigt hvad, skal vi nok alle forvente, at der vil være forskellige former for restriktioner, vi ikke kendte til før Corona virussen begyndte at hærge over hele Verden. Og selv om det måske kan lyde mærkeligt, så tror jeg, vi vænner os til det og lærer at leve med det.

Prøv at tænk på hvordan vi i dag alle tager det for helt naturligt, at vi skal igennem et omfattende sikkerhedstjek i lufthavne før vi sætter os op for et fly. Disse restriktioner eksisterede ikke før nogle terrorister smadrede 2 fly in i World Tower i  New York i september 2001.

 

 

 

KAN MAN REJSE TIL ITALIEN I 2021?

 

Der er mange der spørger sig selv, om det bliver muligt at rejse til Italien i sommeren 2021.

Det tror jeg helt sikkert, det gør. 

Forårets og sommererens varme kombineret med udbredelsen af vaccinerne  vil medføre, at vi kan rejse til Italien igen!

Tryghedsgaranti

Men jeg hars fuld forståelse for, at man som kunde har en lille usikkerhed - og tænker, hvad nu med mine betalinger. Er pengene tabt, hvis vi ikke kommer afsted?

 

Derfor har jeg lavet en Tryghedsgaranti. Så hvis du ikke kan komme til Italien pga. Corona, får du alle dine penge retur.

Læs mere om Tryghedsgarantien her

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIGER OG FORSLAG TIL OPLEVELSER

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

 

Drømmen om Toscana

Det er mit mål at give mine kunder muligheden for at udleve drømmen om en god ferie i Toscana, Italien. Derfor har jeg nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana. Her kan man for alvor få chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie. Det gælder hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur.

Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

ferieboliger i toscana

Find ferieboliger i Toscana

SEVÆRDIGHEDER I TOSCANA

Seværdigheder i Toscana

Lucca i Toscana i Italien

Lucca - en rejse tilbage i tiden

italiensk mad i Toscana

Det italienske køkken

Montalcino

Montalcino

Adventure sport i Toscana i Italien

Adventure sport i Garfagnana

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL TOSCANA I ITALIEN?

 

Kør selv ferie Italien

Kør selv ferie til Italien

FLY TIL TOSCANA

Fly til Toscana

 

 

 

TJEK JERES FORSIKRINGER

Har du styr på din rejseforsikringer?

Undersøgelser viser, at en forholdvis stor del af de danskere, der tager på sommerferie ikke har nogen rejseforsikring. Jeg vil derfor for det første opfordre dig til sørge for, at I har en rejseforsikring, der dækker alle de personer, der skal med på sommerferien.

 

Afbestillings- og rejseforsikring

Der er to typer af forsikringer, I skal have styr på.

  • Afbestillingsforsikring - der dækker fra tidpunktet for bestillingen frem til afrejsen
  • Rejseforsikring - der dækker under selve rejsen

Mig bekendt, er der ingen af forsikringsselskabernes afbestillingsforsikringer, der dækker hvis rejsen aflyses på grund af Corona. Det er derfor jeg har lavet min TRYGHEDSFORSIKRING. Men de dækker en afbestilling på grund af en række andre forhold - f.eks. akut sygdom hos dig eller dine ledsagere, skilmisse, arbejdsløshed mm.

Der er også stor forskel på, hvordan de forskellige selskabers rejseforsikringer dækker, hvis du eller dine ledsagere blive syge af Corona under ferien. Jeg vil derfor opfordre dig til, at tjekke dette grundigt inden I tager afsted. 

Rejseforsikringer er faktisk ikke dyre at tegne, men det kan blive en meget dyr oplevelse, hvis uheldet er ude, medens man er af sted på ferien. Dertil kommer, at der til en rejseforsikring altid er knyttet et akut-telefonnummer, man kan ringe til, hvis der opstår akuyt sygdom, og man har brug for at tale en dansktalende læge.

Min kone og jeg var for nogle år side sammen med et hold venner i Toscana. Og der blev en af de andre ramt af akut svimmelhed og hukommelsestab. Det var ikke særlig sjovt at være vidne til. Heldigvis kunne vi ringe til et akutnummer i Danmark, hvor der sad en ekspert, der kunne hjælpe os. Vedkommende hjalp os med at komunikere med de lokale sundhedmyndigheder - og fik vores ven indlagt på et godt hospital i nærheden, hvorfra han heldigvis kunne udskrives allerede et par dage senere. Og forsikringsselskabet dækkede alle omkostninger.

 

Hvad med det blå sygesikringskort?

Nogle vil måske spørge, om ikke det blå sygesikringkort dækker behandlinger i EU? Svaret herpå er, at det blå sygesikringskort betyder, at du ligestilles med borgerne i det land, du befinder dig i. Og hvis der i det pågældende land er en regel om, at borgerne skal betale en del behandlingen selv - så skal man også det som dansk turist. I nogle lande kan egenbetalingen løbe op i 30-40 procent. Det kan du sikre dig imod ved at tegne en privat rejseforsikring.

 

 

 

START PLANLÆGNINGEN I GOD TID

 

Du kan stort set ikke være for tidligt ude med at planlægge sommerferien til Italien. Rigtig mange danskere valfarter hvert eneste år til Italien – og herunder Toscana – hvorfor du også skal sørge for at være ude i god tid, hvis du vil sikre dig at kunne feriere i drømmeboligen.

Du kan igennem Toscana Vacanze leje et væld af skønne ferieboliger i Toscana. De kan naturligvis bookes allerede nu, hvis du vil på ferie i Italien i 2021, men skynd dig; før du får set dig om, er de måske alle sammen udlejet. 

Formålet med Toscana Vacanze er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde den absolut mest ideelle feriebolig for dig og dit selskab. Derfor kan du også filtrere din søgning efter en lang række forskellige kriterier, så du kun bliver præsenteret for boliger, det faktisk giver mening for dig at kigge nærmere på.  

Har du brug for hjælp til at finde den perfekte lejebolig eller til at planlægge din sommerferie i Italien i 2021? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte mig. Jeg har megen personlig erfaring med rejser til Toscana, så jeg kan helt sikkert være dig behjælpelig i planlægningsprocessen.

 

 

 

 HVORFOR HOLDE FERIE I TOSCANA?

 

10 gode grunde til at holde ferie i Toscana i Italien

Hvis du aldrig før har været i Toscana, er der her 10 gode grunde til, at din næste ferie skal gå dertil.

Og det allerbedste er: I kan ikke vælge forkert. Ligegyldigt hvor i Toscana I tager hen, og ligegyldig hvilken feriebolig I vælger, så er jeg helt sikker på, at I finder de perfekte rammer for en god ferie.

 

1. En perfekt ramme for en familieferie.

 

2. Mulighed for en aktiv ferie.

 

3. Det er nemt at komme dertil.

 

4. Fantastiske landskaber og uspoleret natur

 

5. Spektakulær kystlinje og et tyrkisblåt Middelhav

 

6. Maden i Toscana og de fænomenale råvarer

 

7. De laver fantastiske vine

 

8.Mange charmerende byer og landsbyer fra middelalderen

 

9. Et overflødighedshorn af historie og kultur

 

10. En skattekiste af uvurderlig verdenskunst

 

 

 

HVOR LIGGER TOSCANA I ITALIEN?

 

kort over Toscana i Italien, ferie

Toscana er en region i den vestlige del af det centrale Italien. Køreafstanden fra den dansk-tyske grænse er ca. 1.600 km – og det er derfor nemt for danskere at komme dertil.

Toscana består af 9 provinser. Massa-Carrera, Lucca, Pisa, Livorno og Grosseto ligger mod vest og har alle en kystlinje til Middelhavet. De sidste 5 provinser: Firenze, Siena, Arezzo, Pistoia og Arezzo ligger inde i landet. Området er ca halvt så stort som Danmarks og har ca. 3,7 mio. indbyggere.

 

 

 

PRAKTISK INFO