Campiglia Marittima Toscana Italien ferie | Book din ferie her

Campiglia Marittima

Charmerende og autentisk lille landsby i Livorno provinsen

Denne by er virkelig et besøg på en en kør selv ferie til Italien, hvor I bor i en af ferieboligerne i provinsen

Landsbyen Campiglia Marittima ligger på en bakke med udsigt over havet og det omkringliggende landskab, og er en af ​​de mange smukke landsbyer i Val di Cornia lige ved den etruskiske kyst.

Bymuren omkranser det gamle centrum, og der der hersker en dejlig rolig stemning i denne historiske middelalderby, fuld af historie og tradition og med smukke huse og små brostensbelagte gader og  gyder

Rocca di Camiglia er resterne at en gammel borg, der blev bygget i perioden mellem 1300 og 1500 tallet. Den ligger på toppen af en høj (280 m o.havet), der ligger midt i byen. Der er kun rester tilbage a borgen, der i dag er et friluftsmuseum.

Palazzo Pretorio er en af ​​Campiglias største attraktioner; et historisk symbol på politisk og militær magt, slår paladset ud over de andre bygninger med sit robuste klokketårn, kronet med en smuk klokke.

Kirkerne i det historiske centrum er særligt spændende: Pieve di San Giovanni er et glimrende eksempel på romansk-toscansk stil, og kirken San Lorenzo huser et museum for kirkeliig kunst i sine rum nedenfor.

Hvis du ikke er til besøge kirker og museer, er der også rig mulighed for at slå dig ned på en lille café med espresso eller en is - og sidde og nyde tilværelsen

Fra landsbyen er der en fremragende udsigt over det smukke landskab til  Argentario-halvøen odden og det toscanske øhav -  og når himlen er klar helt over til det nordlige Korsika.

 

Hvor ligger Campiglia Marittima?

Læs mere om byer og attraktioner i provinsen Livorno

Hvordan kommer jeg til Campiglia Marittima

Der er mange måder at komme til provinsen Livorno. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

 

Ingen lufthavn i Livorno
Der er ingen international lufthavn i Livorno. Man kan i stedet flyve til lufthavnene i Pisa eller Firenze

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere herom her

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Via dette link kan du finde oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

Personlig service
Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom  Agriturismo, private villaer med egen pool, Luksus boliger, vingårde osv.

På forsiden kan du finde en samlet oversigt over de forskellige typer. Klik her for at komme til forsiden

Info om Italien
- Værd at vide
- Info  om Italien

Forsikringer
- Forsikringer

Brug af Internettet på ferier
- Brug af internettet

 

Retur til forsiden af Livorno. Klik her