Sassetta, Toscana ferie | Book din feriebolig her
Sassetta - landsby i Livorno i Toscana i Italien

SASSETTA

Charmerende lille landsby i Livorno provinsen

Denm lille charmerende by er et oplagt mål for en kør selv ferie til Italien, hvor I bor i en af ferieboligerne i provinsen

 

Sasseta er en lille landsby med bare 503 indbyggere i det sydlige del af Livorno provinsen i Toscana. Den lille by, der kan spore sin historie helt tilbage til  1115 er så fjernt fra masseturisme, som man næsten kan forestille sig, og måske netop derfor er den ekstra smuk og antuentisk. Når man går rundt i byen, bliver man slået af dens ægthed, rustikke charme og enkelhed – og man får en fornemmelse af, at byen en gang for mange hundrede år siden er blevet fastfrosset i tiden.

Vi er i Val di Cornia;  og Sassetta ligger på en lille bakketop, hvorfra der er en fanstastisk udsigt ud over de nærmest uendelige omkringliggende skove, der er hjemsted for en meget rig fauna.

Området med skove, klipper og bakker har i umindelige tider været et område med jægere, tømmerhuggere, kulmænd og stenhuggere. Det kan stadig fornemmes når man i dag ankommer som besøgende, og man kan spore deres historie langs Via del Castagno og på Forest Museum i Poggio Neri Park . I de 700 hektar skov er der næsten 40 kilometer stier at opdage til fods, på cykel eller på hesteryg. (Læs mere om parken her)

Rød marmor og termiske bade
Sassetta er ikke kun det, der er over jorden: denne lille by er lige midt i et område, hvor rød marmor er brudt. 

Et andet element, der kommer fra dybt nede i jorden her, er det termiske vand, der kommer op til overfladen med en temperatur på næsten 50 °. Det har både de lokale og besøgende nydt godt af i mange århundreder.

 

 

 

 

HVOR LIGGER SASSETTA?

 

 

 

 

LÆS MERE OM...

 

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL SASSETTA?

 

Der er mange måder at komme til provinsen Livorno. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Kør selv ferie til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

 

Ingen lufthavn i Livorno.
Der er ingen international lufthavn i Livorno. Man kan i stedet flyve til lufthavnene i Pisa eller Firenze

Læs  mere om fly til Italien

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere om billeje

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Du kan  her finde  oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom 

Agriturismo
private villaer med egen pool
Luksus boliger
vingårde
Ferieboliger med valgfri ankomstdato
Luksus
Ferieboliger med Air-con
Ferieboliger med egen restaurant
Ferieboliger hvor kæledyr er velkomne
Pensionat / B&B.

 

 

 

PRAKTISK INFO

 

Info om Italien
- Værd at vide
- Info  om Italien

Forsikringer
- Forsikringer

Brug af Internettet på ferier
- Brug af internettet

 

Retur til forsiden om Livorno. Klik her